maailmalõpuga seonduv
+2
Formica
linde
6 posters
:: Varia :: Muud teemad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
maailmalõpuga seonduv
Käis selline mõte läbi, et mis siis on kui kõik see 80% rahvastiku hävitamisest on üks osa plaanist päästa 20% alles jäänud rahvastikust. See tähendab seda, et võib olla tõesti 2012 aastal tabab meid see kurikuulus asteroid. Võib olla peab vähendama maailma rahvast, kuna kõigi pästmiseks pole võimalusi. Kui kaaluda, mis siis toimuma hakkaks, kui rahvastik tervikus jääks alles ja "loositakse" välja 20% kes kas või Marsile toimetatakse. Mida need 80% e. suur enamus teeksid? Passiksid niisama? Ei usu! See oleks liiga suur risk ja see 80% võib 20% rahvastiku päästmise ära rikkuda. Seega hoitakse meid teadmises, et kurikaelad tahavad niisama heast tahtest rahvast hävitada, kuna nad on lihtsalt halvad. Lihtsalt mina siiani pole vastust saanud, miks kurat peab keegi midagi sellist korda saatma, et hävitada heast tahtest enamus inimestest? Seega põhjus võibki olla 2012 aastas. Järelikult on mingi salajane võimalus leitud, või leidmisel 2012 aastaks, mis päästab inimesed 20% ulatuses. Ehk kui nt. selle aasta lõpuks on 80% surnud, siis teavitatakse alles jäänuid tõega ja järgmised ~3 aastat siis tegeletakse edasi inimkonna päästmise ja evakueerimisega, või mis iganes välja pole mõeldud alles jäänud inimkonna päästmiseks.
linde- Postituste arv : 63
Re: maailmalõpuga seonduv
Ei usu seda asteroidi teemat. Kui selline oht oleks, siis seda ei suudetaks varjata. Pealegi ei pruugi ju 2012 tingimata maailma lõpp tulla, võibolla tuleb siis hoopis midagi väga head?
Formica- Postituste arv : 103
Formica kirjutas:Ei usu seda asteroidi teemat. Kui selline oht oleks, siis seda ei suudetaks varjata. Pealegi ei pruugi ju 2012 tingimata maailma lõpp tulla, võibolla tuleb siis hoopis midagi väga head?
Seda ei olegi ju täielikult suudetud varjata. Varjatakse nii palju kui võimalik, et totaalne paanika maailmas ei tekiks. Siis kui tegutsemiseks valmis ollakse, siis ilmselt antakse teada ja ka juhendatakse, kuidas tegutseda. Kuna selleni on veel aega, siis pole ju loogiliselt mõtet paanikat ülese kütta. Kõik teadlased ja sellega seonduvad inimesed on kindlasti piisavalt targad, et seda mitte avalikustada, kuna saavad tagajärgedest aru. Ja need kes ei ole piisavalt targad, tänu nendele ka mina täna siin nii vähe sellest juba tean. Väga paljud allikad googeldades viitavad sellele X-planeedile, nagu seda kutsutakse.
Piisab ainsast mõttest asteroidile ja ego tunneb hirmu. See hirm mõjutab aga inimkonna kollektiivset teadvust. Kõige lihtsam viis midagi enese ja inimkonna hüvanguks teha, õpi end tundma, saa vabaks oma egost ja mõjuta seeläbi kollektiivset teadvust. Eckhart Tolle serveerib hingerahu valemi väga mõnusalt: http://www.mininova.org/tor/485489
Caps- Postituste arv : 164
linde kirjutas:Formica kirjutas:Ei usu seda asteroidi teemat. Kui selline oht oleks, siis seda ei suudetaks varjata. Pealegi ei pruugi ju 2012 tingimata maailma lõpp tulla, võibolla tuleb siis hoopis midagi väga head?
Seda ei olegi ju täielikult suudetud varjata. Varjatakse nii palju kui võimalik, et totaalne paanika maailmas ei tekiks. Siis kui tegutsemiseks valmis ollakse, siis ilmselt antakse teada ja ka juhendatakse, kuidas tegutseda. Kuna selleni on veel aega, siis pole ju loogiliselt mõtet paanikat ülese kütta. Kõik teadlased ja sellega seonduvad inimesed on kindlasti piisavalt targad, et seda mitte avalikustada, kuna saavad tagajärgedest aru. Ja need kes ei ole piisavalt targad, tänu nendele ka mina täna siin nii vähe sellest juba tean. Väga paljud allikad googeldades viitavad sellele X-planeedile, nagu seda kutsutakse.
Planeet-X ehk Nibiru? Sitchin on ka sellest oma raamatutes kirjutanud, kuid minu teada ei ole seal kindlat aastat välja toodud millal see planeet peaks siia kanti saabuma. Pealegi kui see planeet ka siia jõuaks ja maaga peaks kokku põrkama siis on selge, et 20% inimkonnast kindlasti ei pääseks. Kui keegi üldse pääseks siis mõned üksikud.
Eckhart Tolle
Eckhart Tolle kõik peatükid on mul jub arvutis aga lihtsalt ei ole veel jõudnud neid kuulama hakata. Muidu olen täpselt selline inimene, kes otsib ennast ja sellega kõike seonduvat. Viimati lugesin sellist head raamatut nagu Maagia Alustalad. Sealt saab ka head informatsiooni, aga ei piisanud. Tahan veel... Kõige nõmedam selle juures on see, et ei tea mida otsid aga tead, et Midagi sa otsid... ma siis loodan, et Eckhart Tolle annab selle mida ma otsin, kui nii paljud seda soovitavad.
linde kirjutas:Eckhart Tolle kõik peatükid on mul jub arvutis aga lihtsalt ei ole veel jõudnud neid kuulama hakata. Muidu olen täpselt selline inimene, kes otsib ennast ja sellega kõike seonduvat. Viimati lugesin sellist head raamatut nagu Maagia Alustalad. Sealt saab ka head informatsiooni, aga ei piisanud. Tahan veel... Kõige nõmedam selle juures on see, et ei tea mida otsid aga tead, et Midagi sa otsid... ma siis loodan, et Eckhart Tolle annab selle mida ma otsin, kui nii paljud seda soovitavad.
Olen ka viimasel ajal igasugu raamatuid lugenud ning mul on sama tunne nagu sul - et ei tea mida otsid aga midagi otsid Üritan hetkel "Inglid ja deemonid" ära lõpetada ja siis üritaks ka midagi taolist käsile võtta. Igatahes sellest olen ma lugemisega aru saanud, et see maailm nagu vähemalt lääne meedia meile püüab kajastada erineb tegelikust maailmast ikka väga-väga palju.
Sitchinilt peaks läbi lugema järmised raamatud.
http://en.wikipedia.org/wiki/Zecharia_Sitchin#Bibliography
Eestikeeles on ka mõned ilmunud, kuid tagurpidises järjekorras.
Thorondor- Postituste arv : 36
Thorondor kirjutas:Sitchinilt peaks läbi lugema järmised raamatud.
Kosmiline kood on läbi loetud
Oleks seda varem kõike teadnud, siis oleks igaks juhuks oma immuunsüsteemi hoidnud ja vähem joonud ning seda räpstoitu poest vähem ostnud. Siis juhul kui peaks mingi keemiarünnak toimuma, siis astuks vähemalt tugeva immuunsüsteemiga sellele vastu ja elaks nagu tarakan üle. Nimelt mina kalduna arvama, et peale "mis iganes tulemas on 2012" hakkab elu väga palju paremaks muutuma. Lihtsam on vist see teema unustada, muidu mõtleb veel liiga üle. Arvestada lihtsalt, et varsti midagi võib olla juhtub ja rahulikult seni elu nautida. Kui ei juhtugi midagi, siis 2013 hakata eesmärke jälle püüdma, seni lihtsalt hingata ja olla.
linde kirjutas:..seni lihtsalt hingata ja olla.
Ilusti öeldud linde:)
Caps- Postituste arv : 164
2012 on jah palju teooriaid.NIbiru eksisteerib,aga kas ta tuleb 2012,kahtlen.Ei usu eriti.Loodan vähemalt,et mitte.
Samuti on teooria järgmisse Dimensiooni minemisest.Täiesti võimalik.
Eks näeb,mis saab.
Samuti on teooria järgmisse Dimensiooni minemisest.Täiesti võimalik.
Eks näeb,mis saab.
6 miljardit inimest pidi vabalt ära mahtuma Austraaliasse või siis Texase osariiki (jääb alla ainult Alaskale osariigile - 13% pindalast on ookean)
kõik peaksid mäletama et 2000 aasta eel oli umbes samasugune maailmalõppu paanika, hirmunumad tegid ettevalmistusi, kes jätttis lähedastega hüvasti jne
kõik peaksid mäletama et 2000 aasta eel oli umbes samasugune maailmalõppu paanika, hirmunumad tegid ettevalmistusi, kes jätttis lähedastega hüvasti jne
KuriVaiM kirjutas:6 miljardit inimest pidi vabalt ära mahtuma Austraaliasse või siis Texase osariiki (jääb alla ainult Alaskale osariigile - 13% pindalast on ookean)
Eks inimesed ära mahuksid küll (8500 in/km2), kuid enamus neist sureks nälga kuna põllumajanduseks läheb vaja ikka suuremat pinda
seda kindlasti - lähtun ka ülerahvastuse vaatevinklist - seepärast saigi see näide toodudFormica kirjutas:Eks inimesed ära mahuksid küll (8500 in/km2), kuid enamus neist sureks nälga kuna põllumajanduseks läheb vaja ikka suuremat pinda
KuriVaiM kirjutas:6 miljardit inimest pidi vabalt ära mahtuma Austraaliasse või siis Texase osariiki (jääb alla ainult Alaskale osariigile - 13% pindalast on ookean)
2000 eel oli teine värk. Seal lihtsalt usulollid tekitasid paanikat. Mitte midagi nii tõsiselt võetavat. Siis oli lihtsalt, et arvati, et maailm plahvatab lampi vms. See kord pole veel miski maailmalõpu teorria nii palju kajastust saanud, seda ütles isegi kunasgi CNN. See kord on ikka armagedon...armagedon mees!
:: Varia :: Muud teemad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1