Eesti keelne film!
3 posters
:: Varia :: Muud teemad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Eesti keelne film!
Ma tegelen juba mõnda aega eesti keelse zeitgeisti teemalise filmiga.. et kuna eestis on paljud, kes ei saa inglise keelest aru , siis otsustasin teha selle täielikult eesti keelseks. (peale lugemisega) ning kohati muutes ja täiustades!
Aga sellega läheb aega, sest põhimõtteliselt on siin ikka kõik asjad ju raha taga kinni. Ja mine sa sellise ideega pangast laenu küsima..
Muide mina arvan et meedia kaudu seda levitades, levib see kõige paremini, sest inimesed ikka kuulavad ja usuvad seda mida see kast neile räägib!
Mida teie sellest ideest arvate?
Ja kellel oleks võimalik seda mingilgi viisil sponsoreerida, andke palun teada, jättes siia oma mail, või kirjutage aadressil rain@luxpoint.org
Aga sellega läheb aega, sest põhimõtteliselt on siin ikka kõik asjad ju raha taga kinni. Ja mine sa sellise ideega pangast laenu küsima..
Muide mina arvan et meedia kaudu seda levitades, levib see kõige paremini, sest inimesed ikka kuulavad ja usuvad seda mida see kast neile räägib!
Mida teie sellest ideest arvate?
Ja kellel oleks võimalik seda mingilgi viisil sponsoreerida, andke palun teada, jättes siia oma mail, või kirjutage aadressil rain@luxpoint.org
Re: Eesti keelne film!
kas edeneb ka juba midagi?
ice- Postituste arv : 24
:: Varia :: Muud teemad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1