eesti masonid
4 posters
:: Varia :: Muud teemad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
eesti masonid
Püramiidi-sarnane tundub olema ka vabamüürlaste enda oraganisatsioon – ainult päris tipus olijad teavad, mille poole tegevus tegelikult välja peab viima – 13 perekonda ja kuigipalju ehk veel.
Siim Kallasel on küll väga libedalt kõik läinud ja ausa inimese muljest on asi muidugi kaugel. Aga ka tema ei pruugi teada, kuhu maailma tegelikult üritatakse juhtida. Kõrge IQ-ga odav karjerist pigem.
Siim Kallasel on küll väga libedalt kõik läinud ja ausa inimese muljest on asi muidugi kaugel. Aga ka tema ei pruugi teada, kuhu maailma tegelikult üritatakse juhtida. Kõrge IQ-ga odav karjerist pigem.
kymatica- Postituste arv : 2
Re: eesti masonid
siim oli saare ainile kord purakil peaga ühel laeval öelnud, et 10 milj. läks vabamüürlastele ja ta ise ei saanud sentigi
no selle 10 miljoni eest ta ostis koha endale seal Euro parlamendis..
Se on mu kindel arvamus.
Se on mu kindel arvamus.
TCO- Postituste arv : 53
umbes sellise pildi võib äkki kokku seada jah sest mis seal parlamendiski muud on kui uue maailmakorra fännidTCO kirjutas:no selle 10 miljoni eest ta ostis koha endale seal Euro parlamendis..
Se on mu kindel arvamus.
Kallas ei saanudki pappi? Huvitav, mille eest ta siis kodus köögis euroremondi tegi?
Caps- Postituste arv : 164
ma kujutan ette, et mujalt pännu pandud raha eest, või siis europedena kojuigatsustasu eest. meist küll keegi pole seda tasu saanud olles tööl mujal riigisCaps kirjutas:Kallas ei saanudki pappi? Huvitav, mille eest ta siis kodus köögis euroremondi tegi?
Similar topics
» Eesti omad massoonid!!!
» Eesti ajakirjandus
» Eesti Uus Kord
» Seagripiga seonduv
» Eesti keelne film!
» Eesti ajakirjandus
» Eesti Uus Kord
» Seagripiga seonduv
» Eesti keelne film!
:: Varia :: Muud teemad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1