Seagripiga seonduv
+18
ice
Alar
mormelar
Elderm
Kütt
linde
Kapa
Nutcracker
KuriVaiM
Formica
EstoniaKilluminati
tron
Pollup
Pets
zombelius
Ergoh
Karmo
Caps
22 posters
:: Vangla Planeet :: Uudised
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Seagripiga seonduv
Samamoodi nagu nüüd hirmutati rahvast 1976 aasta seagripiepideemia ajal.
Vaadake ise millised olid vaktsineerimise tagajärjed.
Vaadake ise millised olid vaktsineerimise tagajärjed.
EstoniaKilluminati pommitad igale poole youtube videosid, võiksid mõne lausega sisu ka kommenteerida..
Caps- Postituste arv : 164
Ei tea kas sai just õige teema alla Midagi väga väga kahtlast on toimumas
Helikopter Öine välgutus ja järgmisel päeval paks paks udu!!!
Lihtsalt oletus.
Mis saab siis kui need vaktsiinid mida toodetakse ei ole seagripi vastu, vaid on AuAg (Australian Antigen) vastu.
See on muidugi selge et seagripi näol ei ole tegemist erilise surmaviirusega.
Tuleb jälgida just kui palju seda vaktsiini toodetakse.
Kui saavutatakse vaktsiini tootmisel teatud kogus seda vaktsiini ja selle tootmine lõpetatakse, käiks veel pisikestviisi see seagripiviiruse propaganda,
saavutataksegi selline tulemus kus osa inimestest on immuunsed AuAg vastu. Käis läbi ka kuskilt see et eelisjärjekorras on rasedad ja lapsed.
Ja kõik meie tõeotsijad pühitakse maiselt pinnalt, kuna meie teame et see vaktsiin ei ole seagripi vastu ja seda et vaktsiinid on ohtlikud ja meie ei lase seda endaga teha, nagu juhtus minevikus seagripi vastu vaktsineeritud inimestega.
Kui kord hakkaks Australian Antigen levima,
jääksid alles lojaalsed lambakesed kes kõikke seda pläma tõeks peavad. Just seda eliidil saavutada vaja ongi, elanikkond kes neile lojaalsed ja truud.
Mõtlema panid just need videod siin:
AuAg (Australia Antigen)- üks ohtlik viirus ja lõpuks jääb alles osa inimkonnast, ning mainitud on seda et alles jäävad lapsed ! ! !
20. miljonit vaktsiini juba valmis
Ja siis veel Zeitgheist
Oli ka selline ütlus nagu probleem reaktsioon lahendus.
Probleem - Praegune maailma olukord
Reaktsioon - Praeguse olukorra vastumeelestatus.(revolutsioon)
Lahendus - Venus project. mina kutsuksin seda Uuesks Maailma Korraks.
Ütlen veelkord ei uuele maailma korrale ja soovin kõigile tõeotsijatele kõikke head ja paremat ja peadse kohtumiseni
NB! : LÕPUKS JÄÄB AINULT TÕDE !!!
See on muidugi selge et seagripi näol ei ole tegemist erilise surmaviirusega.
Tuleb jälgida just kui palju seda vaktsiini toodetakse.
Kui saavutatakse vaktsiini tootmisel teatud kogus seda vaktsiini ja selle tootmine lõpetatakse, käiks veel pisikestviisi see seagripiviiruse propaganda,
saavutataksegi selline tulemus kus osa inimestest on immuunsed AuAg vastu. Käis läbi ka kuskilt see et eelisjärjekorras on rasedad ja lapsed.
Ja kõik meie tõeotsijad pühitakse maiselt pinnalt, kuna meie teame et see vaktsiin ei ole seagripi vastu ja seda et vaktsiinid on ohtlikud ja meie ei lase seda endaga teha, nagu juhtus minevikus seagripi vastu vaktsineeritud inimestega.
Kui kord hakkaks Australian Antigen levima,
jääksid alles lojaalsed lambakesed kes kõikke seda pläma tõeks peavad. Just seda eliidil saavutada vaja ongi, elanikkond kes neile lojaalsed ja truud.
Mõtlema panid just need videod siin:
AuAg (Australia Antigen)- üks ohtlik viirus ja lõpuks jääb alles osa inimkonnast, ning mainitud on seda et alles jäävad lapsed ! ! !
20. miljonit vaktsiini juba valmis
Ja siis veel Zeitgheist
Oli ka selline ütlus nagu probleem reaktsioon lahendus.
Probleem - Praegune maailma olukord
Reaktsioon - Praeguse olukorra vastumeelestatus.(revolutsioon)
Lahendus - Venus project. mina kutsuksin seda Uuesks Maailma Korraks.
Ütlen veelkord ei uuele maailma korrale ja soovin kõigile tõeotsijatele kõikke head ja paremat ja peadse kohtumiseni
NB! : LÕPUKS JÄÄB AINULT TÕDE !!!
Vaadake siis seda uudist : "WHO: uude grippi võib haigestuda kaks miljardit inimest"
2 miljardit võib haigestuda seagrippi
http://www.postimees.ee/?id=149454
ja 2 miljardit inimest on vaja et ellu jääksid Denveri rahvusvahelise lennujaama vandenõuteooria põhjal.
Kas ma näen kokkusattumust????
http://www.postimees.ee/?id=149454
ja 2 miljardit inimest on vaja et ellu jääksid Denveri rahvusvahelise lennujaama vandenõuteooria põhjal.
Kas ma näen kokkusattumust????
Karmo- Postituste arv : 76
vastikult muret tekkitav video, natsi saksamaa õudusunenägu hakkab oma värdjalikku kuju võtma
FORMER STATE TROOPER EVENSON WARNS OF ROADBLOCK PLANS
TO FORCE VACCINES
Kansas State Trooper Greg Evenson telling us that he's been contacted by active duty State trooper friends from several states who are all telling him of plans to erect roadblocks at key places along interstate highways to force all cars to go single file up to barricades where you will be given a "choice":
be vaccinated on the spot and fitted with a stainless steel wrist bracelet containing an RFID chip with your medical history showing you've received the vaccine, or be put on a bus and taken to a FEMA Quarantine Camp.
If you don't receive the vaccine and RFID bracelet, you will be blocked from entering your place of business, supermarkets, you'll be blocked from flying, police are being set up to be the new SS, and many aren't liking it at all.
OK. Üllitis "uuelt". Ega ma nüüd nii uus ka ei ole. Zeitgeistiga sai tutvutud juba talvel... ehkki mitte siin.
Ma olen läbi lapanud... Veelgi enam... sh. vene keelset infot jne jne... ma arvan et ma olen juba üsna (ok, kuidas me seda mõõdame ) arusaaja, seda näitab ka see, et ma suurt midagi ei küsi.. kuigi küsimusi on ju tegelikult miljon, millele tuleb aga ise vastused leida... Tänu avaldan Teile siin aga, et olete vaevaks võtnud vähemalt kodumaise infokanali tekitada. Ehk ei ole hilja.
OK, see selleks. Ma pidasin silmas seda, et ainult Zeitgeisti vaatamine või Wake UP call vaatamine jääb nagu väheks, arvestades asjaolu et massiline vaktsineerimine võib ka eestis juba näiteks novembri lõpus alata...
Kuidas huvitav peaksid meie inimesed sellest loobuma, kui nad midagi ei tea ja lähevad lihtsalt vaktsineerima??? Kas võib arvata, et WHO regulatsioonid meil ei tööta? Ma sellesse eriti ei panustaks.
Viitest siia lehele ei ole erilist tolku, sest paljud ei viitsi nii palju lugeda ja uurida ja peavad kogu värki lihtsalt napakate ulmeks.
OK võibolla ongi, aga ma ei tahaks katsetada, eks.. kes tahaks? Jätaks ühe süsti vahele, ega siis kohe ei sure ju. Aga huvitav, kuidas sina kavatsed vältida sunniviisilist süstlatorget kui 90% rahvast jookseb kabuhirmus tasuta süsti saama?
Ma olen läbi lapanud... Veelgi enam... sh. vene keelset infot jne jne... ma arvan et ma olen juba üsna (ok, kuidas me seda mõõdame ) arusaaja, seda näitab ka see, et ma suurt midagi ei küsi.. kuigi küsimusi on ju tegelikult miljon, millele tuleb aga ise vastused leida... Tänu avaldan Teile siin aga, et olete vaevaks võtnud vähemalt kodumaise infokanali tekitada. Ehk ei ole hilja.
OK, see selleks. Ma pidasin silmas seda, et ainult Zeitgeisti vaatamine või Wake UP call vaatamine jääb nagu väheks, arvestades asjaolu et massiline vaktsineerimine võib ka eestis juba näiteks novembri lõpus alata...
Kuidas huvitav peaksid meie inimesed sellest loobuma, kui nad midagi ei tea ja lähevad lihtsalt vaktsineerima??? Kas võib arvata, et WHO regulatsioonid meil ei tööta? Ma sellesse eriti ei panustaks.
Viitest siia lehele ei ole erilist tolku, sest paljud ei viitsi nii palju lugeda ja uurida ja peavad kogu värki lihtsalt napakate ulmeks.
OK võibolla ongi, aga ma ei tahaks katsetada, eks.. kes tahaks? Jätaks ühe süsti vahele, ega siis kohe ei sure ju. Aga huvitav, kuidas sina kavatsed vältida sunniviisilist süstlatorget kui 90% rahvast jookseb kabuhirmus tasuta süsti saama?
Nutcracker- Postituste arv : 29
need 90% ongi kergeusklikud massimeedia ajulopputusega zombid, viimase info kohaselt ameerikas peale süsti paigaltatakse RFID käevõru ning ilma kiibita pole enam võimalik midagi peale hakkata (reisimine, toidu ostmine jne ilma kiibita isikul on võimatu) kuna eeldatavasti läheb kogu riigiaparaat üle uuele nö high - tech kontroll/orjandussüsteemile
Jah muidugi... Ja ega meie ülesanne ei olegi inimestele eesti keeles seda infot edasi anda
OK, mida ma tahan öelda, et igalühel on oma ringkond ja kui sa endast hoolid siis sa ju ei jätaks midagi sellist kahe silma vahele juhul KUI sulle see info pihku surutaks. Ma tahaks teada sellest, enne kui mind kutsutakse. Küsimus: kuidas see info pihku suruda?
OK, mida ma tahan öelda, et igalühel on oma ringkond ja kui sa endast hoolid siis sa ju ei jätaks midagi sellist kahe silma vahele juhul KUI sulle see info pihku surutaks. Ma tahaks teada sellest, enne kui mind kutsutakse. Küsimus: kuidas see info pihku suruda?
Viimati muutis seda Nutcracker (Reede Sept 18, 2009 2:17 pm). Kokku muudetud 1 kord
Loodetavasti Eestis ikka sundvaktsineerimiseks minna ei tohiks. Nii palju kui ma kuulnud olen, siis Euroopas tahetakse sundvaktsineerida Prantsusmaal, Suur-Britannias ja Rootsis. USA-s )vist oli Massachusetts-i osariik aga ei mäleta enam 100%) pidavat saama vaktsineerimisest loobujad iga päev trahvi 1000 dollarit kui asi käima läheb.
Formica- Postituste arv : 103
Loodetavasti Eestis ikka sundvaktsineerimiseks minna ei tohiks.
Seda ma nimetaks probleemile mitte otsavaatamiseks. Kus on see kirjas, et nii ei toimu? Vaadakem Pronkssõdurit ja meenutagem... Seadust, mis järgnes ikka mäletate?
Mul on üsna kõhe tunne, mõeldes mis võib tulla järgmise etapina.
Seda ma nimetaks probleemile mitte otsavaatamiseks. Kus on see kirjas, et nii ei toimu? Vaadakem Pronkssõdurit ja meenutagem... Seadust, mis järgnes ikka mäletate?
Mul on üsna kõhe tunne, mõeldes mis võib tulla järgmise etapina.
Miks ma seda arvan on see, et vähemalt praeguse info järgi see vaktsiin, mis on tootmises, on põhimõtteliselt juba suurematele ja rikkamatele riikidele maha müüdud. Võib-olla väike osa on veel saadaval. Eestil minu teada seal mingit broneeringut ei ole. Samas Prantsusmaa ja Rootsi kavatsevad teha oma inimestele lausa topeltvaktsiini.
Elame näeme. Aga olge valmis. Mina olen valmis. Kui vaja siis hõigake.
Gripipandeemiaks valmisoleku plaan
Sotsiaalministeeriumi lehelt:
http://www.sm.ee/fileadmin/meedia/Dokumendid/Tervisevaldkond/Rahvatervis/Gripiandeemiaks_valmisoleku_plaan.pdf
http://www.sm.ee/fileadmin/meedia/Dokumendid/Tervisevaldkond/Rahvatervis/Gripiandeemiaks_valmisoleku_plaan.pdf
Nii armas. Alus on juba olemas.
Mõned punktid, mis kohe silma jäid, aga neid on seal raudselt palju:
3. Tegevusvaldkond: Ennetamine ja leviku tõkestamine
3.1 Vaktsiinide, viirusvastaste-antimikroobsete jm ravimite ja individuaalsete
kaitsevahendite hankimine ning varu loomine
• Õigusliku aluse loomine elanike kohustusliku massvaktsineerimise läbiviimiseks pandeemia
tingimustes SM
• Plaani koostamine massvaktsineerimise läbiviimiseks pandeemia tingimustes SM, TTO
4.2 Tegevusvaldkond: Tervisekaitse meetmete korraldamine
• Koostada õigusaktid 1) karantiini kohustuslikuks rakendamiseks pandeemia korral, 2)
jõustruktuuride kasutamiseks karantiini korraldamiseks, 3) piiripunktide sulgemiseks, 4)
välisriigi nakatunud kodanike käsitlemiseks pandeemia tingimustes
SM, SiM, VM
Tegevused ja täitjad:
• Vajadusel isoleerimise ja karantiinimeetmete elluviimine
TKI, SiM, maavalitsused, TTO
• Vajadusel rahvakogunemiste keelamine, koolide-lasteaedade sulgemine jm epideemiatõrje
meetmete rakendamine SiM, KOV, TKI
9. ETTEPANEKUD JA LAHENDAMIST VAJAVAD PROBLEEMID
• Õiguslikult sätestada järgmiste epideemiatõrje meetmete kasutamine: karantiini nõuete
kohustuslik täitmine, elanike ja riskirühmade kohustuslik vaktsineerimine, elanike
massvaktsineerimise korraldamine, riigipiiri sulgemine epidemioloogilisel näidustusel,
ministeeriumide, ametkondade ja omavalitsuste kohustused epideemiatõrje meetmete ellu
viimisel, kaubanduse ja kodanike liikumise/reisimise piiramine epidemioloogilisel
näidustusel
Oh jumal küll, aga igatahes suur tänu Formicale, kes selle leidis ja siia üles riputas!
3. Tegevusvaldkond: Ennetamine ja leviku tõkestamine
3.1 Vaktsiinide, viirusvastaste-antimikroobsete jm ravimite ja individuaalsete
kaitsevahendite hankimine ning varu loomine
• Õigusliku aluse loomine elanike kohustusliku massvaktsineerimise läbiviimiseks pandeemia
tingimustes SM
• Plaani koostamine massvaktsineerimise läbiviimiseks pandeemia tingimustes SM, TTO
• Koostada õigusaktid 1) karantiini kohustuslikuks rakendamiseks pandeemia korral, 2)
jõustruktuuride kasutamiseks karantiini korraldamiseks, 3) piiripunktide sulgemiseks, 4)
välisriigi nakatunud kodanike käsitlemiseks pandeemia tingimustes
SM, SiM, VM
Tegevused ja täitjad:
• Vajadusel isoleerimise ja karantiinimeetmete elluviimine
TKI, SiM, maavalitsused, TTO
• Vajadusel rahvakogunemiste keelamine, koolide-lasteaedade sulgemine jm epideemiatõrje
meetmete rakendamine SiM, KOV, TKI
9. ETTEPANEKUD JA LAHENDAMIST VAJAVAD PROBLEEMID
• Õiguslikult sätestada järgmiste epideemiatõrje meetmete kasutamine: karantiini nõuete
kohustuslik täitmine, elanike ja riskirühmade kohustuslik vaktsineerimine, elanike
massvaktsineerimise korraldamine, riigipiiri sulgemine epidemioloogilisel näidustusel,
ministeeriumide, ametkondade ja omavalitsuste kohustused epideemiatõrje meetmete ellu
viimisel, kaubanduse ja kodanike liikumise/reisimise piiramine epidemioloogilisel
näidustusel
Oh jumal küll, aga igatahes suur tänu Formicale, kes selle leidis ja siia üles riputas!
Kuidas siinne rahvas üldse kogu sellele kamarajurale ettevalmistusi teeb?
Kellelgi mõtteid kuidas vastu hakata, kuhu minna, mida teha?
Kellelgi mõtteid kuidas vastu hakata, kuhu minna, mida teha?
Kapa- Postituste arv : 63
Arvan et igaüks isemoodi.
Mõni teeb oma südamega rahu ja leidnud tõe enda sees, teab juba mida ja kuidas.
Olulisem on avada inimeste silmi, see on tähtsam sellest, mida sa ise teed või kuidas valmistud. Sest kaalul on ju rohkem kui ... teate küll.
Vaid mõistmine on pääsetee, põgeneda pole ju kuhugi. Või isegi on, aga selle peab igaüks ise endale selgeks mõtlema.
Olulisem on avada inimeste silmi, see on tähtsam sellest, mida sa ise teed või kuidas valmistud. Sest kaalul on ju rohkem kui ... teate küll.
Vaid mõistmine on pääsetee, põgeneda pole ju kuhugi. Või isegi on, aga selle peab igaüks ise endale selgeks mõtlema.
Nutcracker kirjutas:Arvan et igaüks isemoodi.
No seda küll, aga mis rahu sa enda sees leiad, kui relvastatud armee seisab sul nina ees ja sunnib süstal sisse torgata?
Tõde teeb sind vabaks juhul, kui sa ise valele ka vastu võitled. Lihtsalt niisama passides ja asja mõistes ei pruugi ju sellest pääseda...Olen suht 100% kindel et ainult mõismise kaudu sellest ei pääsegi.
Uuringi siin, et mida rahvas ette kavatseb võtta, kas põgeneda, vastu hakata, kaasa minna või hoopis mingi muu lahenduseni jõuda.
Muidugi suht suur võimalus, et võtta asja rahulikult...ehk südamerahuga, ning midagi ei juhtugi...Aga, nüüd on see AGA...
Kapa- Postituste arv : 63
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: Vangla Planeet :: Uudised
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5