Seagripiga seonduv
+18
ice
Alar
mormelar
Elderm
Kütt
linde
Kapa
Nutcracker
KuriVaiM
Formica
EstoniaKilluminati
tron
Pollup
Pets
zombelius
Ergoh
Karmo
Caps
22 posters
:: Vangla Planeet :: Uudised
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Seagripiga seonduv
No ma ei tea.. kui ming hall mass seisab ja laseb ennast rahulikult torkida, siis polegi sul suurt pääsu rohkem kui loojaga rahu teha või metsa joosta...
Mida sa siin enam võitled. Seega ongi oluline pigem silmad lahti teha, võimalikult paljudel.
Mida sa siin enam võitled. Seega ongi oluline pigem silmad lahti teha, võimalikult paljudel.
Nutcracker- Postituste arv : 29
Tõesti, ega palju aega polegi enam jäänudNutcracker kirjutas:No ma ei tea.. kui ming hall mass seisab ja laseb ennast rahulikult torkida, siis polegi sul suurt pääsu rohkem kui loojaga rahu teha või metsa joosta...
KuriVaiM kirjutas:vastikult muret tekkitav video, natsi saksamaa õudusunenägu hakkab oma värdjalikku kuju võtmaFORMER STATE TROOPER EVENSON WARNS OF ROADBLOCK PLANS
TO FORCE VACCINES
Kansas State Trooper Greg Evenson telling us...
Video on kustutatud
Kapa- Postituste arv : 63
No tõesti!!!!
Me oleme ju lollid, aga kas tõesti nii lollid??
Samas maha rahunedes no tõesti, efektiivne ju. Mida pole seda pole olnudki. Oijah.
Me oleme ju lollid, aga kas tõesti nii lollid??
Samas maha rahunedes no tõesti, efektiivne ju. Mida pole seda pole olnudki. Oijah.
Viimati muutis seda Nutcracker (Teis Sept 22, 2009 10:22 am). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : postituse liitmine)
Nutcracker kirjutas:No ma ei tea.. kui ming hall mass seisab ja laseb ennast rahulikult torkida, siis polegi sul suurt pääsu rohkem kui loojaga rahu teha või metsa joosta...
Minu pärast võib see hall mass teha mis iganes nad tahavad!
Mina olen endaga rahu teinud, et ennast ja oma lähedasi ma vaktsineerida ei lase ja olen selle vastuseisuga nõus minema nii kaugele kui vaja.
Kindlasti lähen ma ära linnast maale - tegelen hetkel ka aktiivselt piisava toiduvaru loomisega.
Alex Jones juttu järgi käib Ameerikas juba meditsiini töötajate vaktsineerimine.
Karmo- Postituste arv : 76
Ma usun, et paljud juba teavad seda idiootsust, kuid igaks juhuks panen siia kordamiseks veel selle.
Nimelt on nii et, "Seoses Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) otsusega on Eestis välja kuulutatud pandeemiaohu kuuenda faasi teine tase".
Kuus faasi ainult ongi ja meil on 6.2, üle maailma on, normaalne!
Nimelt on nii et, "Seoses Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) otsusega on Eestis välja kuulutatud pandeemiaohu kuuenda faasi teine tase".
Gripipandeemia periood
6. faas: Maailma Tervishoiuorganisatsioon kinnitab gripiviiruse uue alltüübi poolt põhjustatud
pandeemia algamist. Esineb gripiviiruse uue alltüübi intensiivne ja pidev levik elanike
hulgas. Gripipandeemiast on ohustatud kõik riigid.
1. tase: Eestil ei ole intensiivseid reisi/turismi- või kaubandussidemeid gripi- pandeemiast
tabatud riikidega.
2. tase: Eestil on intensiivsed reisi/turismi- või kaubandussidemed gripipandeemiast tabatud
riikidega.
3. tase: Eestis algab gripipandeemia.
4. tase: Eestis lõpeb gripipandeemia esimene laine.
5. tase: Eestis algab gripipandeemia teine või järgmised lained.
6-s faasis on tegelikult 5 taset ja hetkel on siis välja kuulutatud 2. tase. Järgmine, ehk 3.-s tase on see kui möll lõplikult lahti läheb.
6. faas: Maailma Tervishoiuorganisatsioon kinnitab gripiviiruse uue alltüübi poolt põhjustatud
pandeemia algamist. Esineb gripiviiruse uue alltüübi intensiivne ja pidev levik elanike
hulgas. Gripipandeemiast on ohustatud kõik riigid.
1. tase: Eestil ei ole intensiivseid reisi/turismi- või kaubandussidemeid gripi- pandeemiast
tabatud riikidega.
2. tase: Eestil on intensiivsed reisi/turismi- või kaubandussidemed gripipandeemiast tabatud
riikidega.
3. tase: Eestis algab gripipandeemia.
4. tase: Eestis lõpeb gripipandeemia esimene laine.
5. tase: Eestis algab gripipandeemia teine või järgmised lained.
6-s faasis on tegelikult 5 taset ja hetkel on siis välja kuulutatud 2. tase. Järgmine, ehk 3.-s tase on see kui möll lõplikult lahti läheb.
Formica- Postituste arv : 103
Eesti Telekomi müük
http://www.e24.ee/?id=166838
Ei taha küll paanikat tekitada kuid kuskilt on silma-kõrvu jäänud, et läbi Eesti Telekomi jõuab meile ka välismaine internet. Seega on tekitab kahtlusi miks just praegu see müük otsustati. Kui Telekom läheb välismaa firmade kontrolli alla siis on hea lihtne Eestis internet ka muust maailmast väljalülitada kui Seagripi vastu vaktsineerimiseks peaks minema. Ja ilmselt internet on viimane mis veel tänapäeva inimestele info avaldamiseks on jäetud.
Ei taha küll paanikat tekitada kuid kuskilt on silma-kõrvu jäänud, et läbi Eesti Telekomi jõuab meile ka välismaine internet. Seega on tekitab kahtlusi miks just praegu see müük otsustati. Kui Telekom läheb välismaa firmade kontrolli alla siis on hea lihtne Eestis internet ka muust maailmast väljalülitada kui Seagripi vastu vaktsineerimiseks peaks minema. Ja ilmselt internet on viimane mis veel tänapäeva inimestele info avaldamiseks on jäetud.
too 6.2 tase on tõesti mingi uus termin 6 tasemelises WHO pandeemia "hinnagusüsteemis", Alex Jones on seda ka hiljuti päris palju üllatunult maininud, kuigi mõned kuud või rohkem tagasi avalikusele ette söödetud 5 tasemest oli juba ennem äkitsi saanud 6 tase aga seda vana hea kombe kohaselt õigeaegselt ei avalikustatudPets kirjutas:Ma usun, et paljud juba teavad seda idiootsust, kuid igaks juhuks panen siia kordamiseks veel selle.
massimeedia küüsis manipuleeritud zombide jaoks on internet üksnes meelelahutus, seega nemad ei kaota otseselt midagiFormica kirjutas:http://www.e24.ee/?id=166838
Jõhkralt toimetavad. Nagu ette nähtud.
Ok, Massachusettsis juba liigub asi sinna poole. Politsei võib ilma orderita sisse tulla ning sind karantiini vedada või vaktsineerida jne.
Meditsiinitöötajad, sõjavägi/korrakaitsjad eelisjärjekorras
Esimesed katsejänestest meremehed surid merel arvatavasti H1N1 kohustusliku vaktsiinitoosi tagajärjel, Bob Chapman Drew Raines'i Show's
Esimesed katsejänestest meremehed surid merel arvatavasti H1N1 kohustusliku vaktsiinitoosi tagajärjel, Bob Chapman Drew Raines'i Show's
The Navy ship that has been under quarantine for almost a month now is due to return tomorrow. All crew were given the vaccine and everyone got sick which resulted in the quarantine. The captain of the ship and the chief petty officer are confirmed deceased and the ship is now under command of a new captain.
Crew are reported to have had fevers lasting 5-6 days with paralyzing fevers of over 104 degrees.
A US Navy ship appears to have been put under quarantine after two sailors died at sea apparently after being given live "swine flu" shots.
The Commander, a Lieutenant Commander, was one of the dead.
Temperatures of 104 to 105 degrees were reported by sick sailors.
16 doctors came on board.
Medical teams came in from two aircraft carriers
Formica kirjutas:Sotsiaalministeeriumi lehelt:
http://www.sm.ee/fileadmin/meedia/Dokumendid/Tervisevaldkond/Rahvatervis/Gripiandeemiaks_valmisoleku_plaan.pdf
Kas keegi oskab öelda mida tähendab intersektoraalne selles dokumendis??
ÕS2006 sellele sõnale tähendust ei anna - vähemalt ma ei suutnud leida.
Karmo- Postituste arv : 76
Minu nägemus kogu sellest jamast:
Sea-, linnu- ja inimgripist natukene teises valguses
Sea-, linnu- ja inimgripist natukene teises valguses
intersektoraalne peaks olema sektoritevaheline või sektorite sisene, kui ma ei eksi
selline tunne on, et koguda kokku need inimesed, kes asjast aru saavad ja mõelda kuidas endite nahka päästa. need 90% süsti tahtvaid lambaid, kes sulle näkku sülitavad, kui proovid neile vähegi võimalikult delikaatselt ilma peale surumata, lihtsate sõnade ja eluliste näidetega, asja selgeks teha, need las jäägu siis. nad ei saagi saamas kunasgi sellest aru, sest nad lihtsalt ON lambad. Seega tuleb tunnistada, et siiski me kõik mõtleme ainult enda heaolule, kaasa arvatud mina, kes ma seda varem nii väga ei tahtnud endast arvata. Seega valgustada inimesi nii palju kui võimalik ja mitte vaeva näha lammastele asja selgeks tegemisega. Need,kes on suutelised aru saama, need võtavad ka asja kohe omaks, hakkavad ise edasi uurima ja tunnevad huvi.
linde- Postituste arv : 63
Elavhõbeda sisalduspiiri eemaldamisest seagripivaktsiinis
Et ikka kõik seda soovivatele inimestele oleks vaktsiin kättesaadav ( )
võeti elavhõbedasisalduse piir maha...
üks venekeelne dokustaat selle kohta
http://www.doh.wa.gov/cfh/Immunize/documents/samplenoticeruss.pdf
võeti elavhõbedasisalduse piir maha...
üks venekeelne dokustaat selle kohta
http://www.doh.wa.gov/cfh/Immunize/documents/samplenoticeruss.pdf
Vägisi kisub populatsioonikontrolli poole..
Obama kuulutas seagripi tõttu välja eriolukorra
Lähebki siis lahti: http://www.postimees.ee/?id=179525
...
https://www.youtube.com/watch?v=uR5p_bD3uLc
Ja selle leidsin ma lihtsalt youtubesse Swine Flu trükkides. Seega kui loll saab olla inimene, et isegi kui ta kuuleb kahtlusi vaktrsiini kohta, ei lähe ta netti ja ei trüki sisse ja ei uuri ISE järele??? See peaks ju olema piisav video, et kahtlust inimestes äratada ja tekitada huvi edasi uurida. Mis moodi nende inimeste ajud töötavad, mina aru ei sa...
Ja selle leidsin ma lihtsalt youtubesse Swine Flu trükkides. Seega kui loll saab olla inimene, et isegi kui ta kuuleb kahtlusi vaktrsiini kohta, ei lähe ta netti ja ei trüki sisse ja ei uuri ISE järele??? See peaks ju olema piisav video, et kahtlust inimestes äratada ja tekitada huvi edasi uurida. Mis moodi nende inimeste ajud töötavad, mina aru ei sa...
Täiesti pael kui uskumatu see video oli. Kurat kui see tõsi on, siis miks ometi see teadmine rahvani ei jõua.
Kapa- Postituste arv : 63
Niisiis propageeritakse vaktsiini lastele ühes Ameerika populaarses lastesaates.
peaks mainima, et lugu hakkas kummitama...
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: Vangla Planeet :: Uudised
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5