Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Home - meie kõigi kodu.

+3
Omega Chaos
Pets
Karmo
7 posters

:: Meedia :: Meedia

Go down

Home - meie kõigi kodu. Empty Home - meie kõigi kodu.

Postitamine  Karmo Kolm Juun 17, 2009 10:15 pm

Visuaalselt väga kena film, kuigi probleemid on ääretult tõsiselt. Inimene on ikka üks paras parasiit.

Karmo

Postituste arv : 76

Tagasi üles Go down

Home - meie kõigi kodu. Empty Re: Home - meie kõigi kodu.

Postitamine  Pets Kolm Juun 17, 2009 11:05 pm

Olen suht veendunud, et see on eliidi propaganda, sama mis Al Gore "ebamugav vale". Mõelge nüüd korra kas inimesed, kes on meile andnud geneetiliselt muundatud toidu, kes suruvad maha alternatiivseid energiaid (nt. null punkt energiat), et nende naftaäri saaks õitseda samas korrutades, et fossiilkütuste põletamine rikub keskkonda, kes pihustavad meile taevasse mingit paska, raiskavad enamus ressursse sõjategevusele, et nii inimesi kui planeeti ennast hävitada jne. on rohkem huvitatud planeedi päästmisest või sellest, et me ennast ise ära killiksime? Ning olen kindel et kui meie planeeti ei juhiks need korrumpeerunud tainad ja ressursse õigesti kasutada siis võiks meid siin planeedil mitu korda rohkem olla. Talunike elu läheb iga aastaga järjest raskemaks igasuguste nõmedate normide ja asjade tõttu, ning kõik suunduvadki linna elama ja siis tundub, et meid on ikka jube palju. See on nagu tüdrukute jalgpall (feministid ärge lööge), kus kõik on mõttetult palli ümber koos, selle asemel et inimesed mõistlikult üle platsi ära jagada. Smile
Pets
Pets
Admin

Postituste arv : 135

http://www.prison.planet.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Omega Chaos Nelj Juun 18, 2009 12:39 am

Nõustun eel oleva postitajaga.
Omega Chaos
Omega Chaos

Postituste arv : 50

http://yugiohweb.megagame.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Caps Nelj Juun 18, 2009 11:23 am

See film ajas mul küll karvad turri. Täielik poliitpropaganda. Kõige rohkem vihastas kõneviis, et "ME oleme ikka kõik persse keeranud" ja "ME peame midagi ette võtma" ja "ME, ME, ME" kuramus milleks me siis neid liidreid üldse valime.
Caps
Caps

Postituste arv : 164

Tagasi üles Go down

Postitamine  Karmo Nelj Juun 18, 2009 12:27 pm

Caps kirjutas:See film ajas mul küll karvad turri. Täielik poliitpropaganda. Kõige rohkem vihastas kõneviis, et "ME oleme ikka kõik persse keeranud" ja "ME peame midagi ette võtma" ja "ME, ME, ME" kuramus milleks me siis neid liidreid üldse valime.

Aga olemegi ju ME perse keeranud. Kõik ME ise tarbime nagu hullud, igaüks tahab aga uhkema autoga sõita jne.... Tootmine eeldab ikka ka tarbimist, kui ei ole tarbimist ei ole ka tootmist. Kui ME ise ei saa aru, kui habras on elu siin planeedil, siis mida veel oodata. Pakun võib olla natuke huupi aga 90% rahavastikust ei lähe vapse korda mis planeediga toimub - peaasi et toit laual ja auto perse all.

Mis puudutab liidrite valimist, siis valitsev kord on ikka valijate nägu - sama kehtib ju Eestiski. Kui rahavas nõuaks (kasvõi rahutustega) häälekalt, et midagi tuleb ette võtta siis ka võimulolijad võtaks kui nn. "pööbel" eliidile hirmu nahavahele ajaks. Kas see vabastab vastutusest, kui valime kellegi valitsusse, kas see tähendab et siis on kõik lubatud kuna me ju valisime. See on ka rohkem nagu pea liivaalla panemine laiskusest.
Nagu David Icke ülteb - "Eliit kasutab meid ära kuna me ise laseme ennast ära kasutada". Oleme ME ise samapalju süüdi kui on ka eliit.

Karmo

Postituste arv : 76

Tagasi üles Go down

Postitamine  Elderm Esm Okt 26, 2009 5:34 pm

Caps- jah, ME-ME-ME olemgi kõik perse keeranud. Nõustun eelneva postitajaga. Minu meelest kehtib enamuse inimeste juures siiani renessanss ajast ütlus- "peale meid tulgu või veeuputus". Ka mu enda tutvusringkonnas. Ja see oli nüüd küll rumalalt öeldud, et milleks me need liidrid valime... eriti veel siin foorumis. Eks sa mõtle ise miks.

Pets, sinust ma ka aru eriti ei saanud. "Home" just seda ju rõhutabki, tuues välja alternatiiv-energiaallikad, et me (ehk siis inimkond) kasutame fosiilkütust, kui tehnoloogia nt. päikeseenergia ammutamiseks on ammu olemas. Kas sa ikka filmi lõpuni vaatasid?

Üldiselt saan mina filmi "Home" kohta ainult head kosta. Muideks, keda huvitab, siis see jookseb ka ETV-s ja ETV2-s.

Elderm

Postituste arv : 41

https://www.youtube.com/TheElderm

Tagasi üles Go down

Postitamine  Thorondor Reede Okt 30, 2009 10:07 am

Mulle on jäänud tunne, et massimeedias on selle pepusse keeratud maailma ainukeseks lahenduses alati "vähem CO2" ja muud teha ei oleks nagu võimalik.
Mainin igaks juhuks, et ei ole filmi näinud.

Thorondor

Postituste arv : 36

Tagasi üles Go down

Postitamine  Caps Reede Okt 30, 2009 11:36 am

Karmo kirjutas:Aga olemegi ju ME perse keeranud. Kõik ME ise tarbime nagu hullud, igaüks tahab aga uhkema autoga sõita jne.... Oleme ME ise samapalju süüdi kui on ka eliit.

Me ei tarbiks ja me ei tahaks uhkemat autot, kui eliit poleks niivõrd tipptasemel meie ajusid pesnud.. Me ei saa ju ajupesus ainult iseennast süüdistada, inimene, kes ei tea, et ta ei tea, ei teegi midagi selleks, et teada saada.. Miks mulle see film ei meeldi ongi see, et see ajab meie, lihtrahva, kaela selle jama.. Aga need, kellel on võimu midagi muuta, neil on sellest filmist jumalast savi ja nende tegemisi ei puuduta film näpuotsagagi, ses suhtes olen petsiga nõus, et see propaganda film.. Seda enam, et seal kliimasoojenemisest hakkab lõpus jahuma, kui ma õigesti mäletan.. Ja tuleks ju neid suurkorporatsioone süüdistada eelkõige, mitte meid kõiki ja ka neist film vaikib.. Muidugi vastutame ka meie selle eest osaliselt..
Caps
Caps

Postituste arv : 164

Tagasi üles Go down

Postitamine  Nutcracker Reede Okt 30, 2009 5:48 pm

Caps'il jumala õigus. Just juhid peaks olema need, kes oleks pidanud meid õpetama ja mitte laskma MEIL see p.sse keerata. Kui nad nii hästi teavad, mis on hea ja mis on halb, siis palun, keelaku suurkorporatsioonidel tipptehnoloogia eest labidaga (mis labidaga, buldooseritega!) rahva vara röövimine ja lasku loodussäästlik energeetika teadus ja tehnika igasugu patentideta vabatootmisse. Ei ühegi korporatsiooni ega isiku erahuvid ei ole kõrgemal planeedi huvidest.
Majanduskauge avaldus ehk, aga sisu ju ei muutu. Teame hästi, et väga hästi saab, kui vaja on. Seda näeme pankade jm poliitika pealt ilmselgelt.

Viimati muutis seda Nutcracker (Reede Okt 30, 2009 5:49 pm). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : kirjaviga)
Nutcracker
Nutcracker

Postituste arv : 29

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

:: Meedia :: Meedia