Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

väljakutse hakata kommenteerima lehtedes

4 posters

Go down

väljakutse hakata kommenteerima lehtedes Empty väljakutse hakata kommenteerima lehtedes

Postitamine  linde Laup Juun 27, 2009 5:47 pm

Teen ettepaneku, et kõik siin liitujad ja ka Teie tuttavad, kes teavad asjast hakkaksid nägema vaeva ja hakkaksid Postimehes ja muudes interneti ajalehtedes kommenteerima ja viitama Prisonplanet internetisaidile ja samuti alati pikalt kommenteerida maailmakorrast. Kas või kirjutage mingi kiri valmis ja siis seivige arvutisse ja iga kord copy pastega lisage kommentaariks vastava uudise taha. Mida rohkem "pimedad" inimesed kommentaare lugedes näevad, et kogu aeg viidatakse mingitele prisonplaneti saitidele ja Obama deceptionitele, seda rohkem hakkab kahtlus tekiima ja nad lõpks ka seda asja uurima hakkavad. Inimesed loevad väga palju kommentaare internetis. See oleks minu meelest üks väga effektiivne samm aitamaks kaasa maaima heaolule, kelledel ei ole meeletuid miljoneid raha, et enamat teha. Minul ei ole ja mina kommenteerin alati ja viitan illuminaatidele jms. teemale. Aitäh
linde
linde

Postituste arv : 63

Tagasi üles Go down

väljakutse hakata kommenteerima lehtedes Empty Re: väljakutse hakata kommenteerima lehtedes

Postitamine  Jikid Püh Juun 28, 2009 4:17 pm

Seda ühe salvestatud sõnumi igale poole postitamist kutsutakse spämmiks ning spämm ei koti intellektuaalsel tasandil eriti mitte kedagi (ning ärgem päris peenisepikenduste jms tasemele lange :) ). Mingite pikkade tekstide postitamisega sa kah vaevalt tähelepanu tõmbad, inimene lihtsalt ei viitsi hakata netis suvaliste artiklite kommentaarides esseesid lugema hakata. Tähelepanu peab siiski tõmbama kiiresti ja oskuslikumalt.

Jikid

Postituste arv : 16

Tagasi üles Go down

väljakutse hakata kommenteerima lehtedes Empty Re: väljakutse hakata kommenteerima lehtedes

Postitamine  linde Püh Juun 28, 2009 7:45 pm

Ma ütlesin "kas Või"! Muidugi on parem iga kiri värskelt kirjutada. Aga vähemalt mina arvan, et see oleneks palju.
Muide eile lugesin midagi huvitavat holokausti kohta, kui kedagi peaks huvitama ja veel ei tea...

http://der-stuermer.org/eesti/jurgen_graf.pdf
linde
linde

Tagasi üles Go down

Postitamine  linde Kolm Juul 01, 2009 3:27 am

Avastasin, et keegi ERA kommenteerib Väga agaralt ja väga põhjalike pikkade kommentaaridega Postimehes. Pea igas teemakohases artikli kommentaariveergus on teda kohata võimalik. Ta tundub tõesti väga palju teadvat. Kui juhuslikult see ERA peaks ka siin olema kasutaja, siis anna teada. Vestleks hea meelega nendel teemadel sinuga!
linde
linde

Tagasi üles Go down

Postitamine  Kris Püh Juul 05, 2009 3:23 pm

Enne tuleks normaalne kujundus saada lehele... Preagu on see üks suur turn-down kõigile esmaclickijatele... Ise kahjuks ei oska aidata Mad

Ise jõudsin ka commentite kaudu siia.

Kris

Postituste arv : 23

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pacha Teis Juul 28, 2009 11:55 pm

Tavaliselt kuskil kommenteerides panen teema kohase pealkirja ja jutu sisu viidates mis toimub. Kord juhtus isegi nii,et peale seda paljud mainisid midagi zeitgeistist või sarnasest.
Ise olen märganud, et viimasel ajal on palju teemakohaseid artikkleid ilmunud.
Tean,et paljud inimesed kardavad seda tunnistada ja avalikult sellest rääkida.Lihtne on elada enda vanas elus ja mitte MÕELDA!
Arvatakse , et meid on vähe ja see ei mõjuta kedagi. Mina ka ei tea, kui palju meid on aga tean,et teadmine teeb vabaks.

Mina mõtlen teisiti ja varsti mõtleb ka keegi teine kuskil nii.
Olge julged !
Pacha
Pacha

Postituste arv : 36

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pacha Kolm Juul 29, 2009 12:00 am

Selle kommentaariga 100% nõus! bounce
Pacha
Pacha

Postituste arv : 36

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles