Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lihtrahva valgustamine..

+9
Karmo
TCO
PopolVuh
x
PhiXion23
KuriVaiM
helen
Pets
Caps
13 posters

:: Varia :: Muud teemad

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Go down

Lihtrahva valgustamine.. Empty Lihtrahva valgustamine..

Postitamine  Caps Esm Nov 03, 2008 11:15 pm

Kas kellelgi on mingit lihtsat nippi, kuidas ajupestud massipsühhoosi all kannatavaid kodanikke kergem oleks valgustada.. Kurat mul on närvid mõne juhtumi puhul täiesti läbi juba.. Küll on see või teine tekst läbi lugemiseks liiga pikk.. Filme ei viitsita ka vaadata.. "Maailma valitsevad psühhod? Mis sa segi oled väää?"
Caps
Caps

Postituste arv : 164

Tagasi üles Go down

Lihtrahva valgustamine.. Empty Re: Lihtrahva valgustamine..

Postitamine  Pets Teis Nov 04, 2008 8:11 am

Arvan, et enamus inimesi siin foorumis teavad, mida sa tunned. Paljud inimesed ei võta seda vastu, sest nad saavad alateadlikult aru, et see mõjutab otseselt nende elu ja nad peavad tegutsema. Lihtsam on ju teisi süüdistada. Aga üks võimalus kergelt ja lühikese ajaga päris palju ära seletada (neile kes tahavad näha) on see film Wake Up Call. Kahjuks on hetkel subtiitrite tõlkimine soiku jäänud, sest ülejäänud transcripti pole laekunud, aga ma loodan et varsti saab sellega edasi tegeleda.
Pets
Pets
Admin

Postituste arv : 135

http://www.prison.planet.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  helen Teis Nov 04, 2008 9:57 pm

OI jah eks sellised inimesed, kes sind segaseks või ajupestuks peavad jäävadki sujuvalt alles, kas väiksemal või rohkemal määra, mina soovitan lihtsalt, et tegutse, ära vaju liigselt mõttesse Wink
helen
helen

Postituste arv : 17

http://kaotaja.deviantart.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  KuriVaiM Esm Nov 17, 2008 8:22 pm

tõesti on raske, jäädakse suu ammuli sulle otsa vaatama ning peetakse hulluks või siis automaatselt lüüjakse sellistele teemadele käega, ikka usutakse ainult seda mida riiklikud ja äraostetud telekanalid ette söödavad ...
KuriVaiM
KuriVaiM

Postituste arv : 123

http://www.prison.planet.ee/

Tagasi üles Go down

Postitamine  PhiXion23 Nelj Dets 18, 2008 9:58 pm

Olen ,ka paljutele oma pereliikmetele proovinud ,sellest teemast rääkida aga abi sellest ei ole .................
Oleme ausad ,kui inimesed sellised lambad on ja kõike usuvad mis massmeedia ette söödab,siis ei ole siin midagi teha ,põhjus võib olla teatud mürkites ,nagu näiteks floriid mis mõjutab inimese mõtlemist ja loogikat.....
Soovitan lugeda David Icke raamatut Exclamation"Mina olen mina! Ma olen vaba!" Exclamation
http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?15554
PhiXion23
PhiXion23

Postituste arv : 44

http://www.orkut.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Caps Reede Dets 19, 2008 1:05 pm

See on fluoriid, mitte floriid. Ja kas nüüd inimesi just lammasteks sõimata. Nende rumaluses on ju peamiselt ikkagi vabamüürlased ja illuminaadid süüdi. Ei saa inimestele pahaks panna, et nende ajud on pestud, pigem mõista neid. Leidsin hea viisi valgustamiseks: Jüri Lina raamat "Maailmaehitajate pettus". Olen neid 5tk ostnud juba ja ostan lähiajal veelgi, hea jõulukingitus endale ja oma sõpradele. Raamatus kogu vabamüürluse ja illuminaatide ajalugu, nende rituaalid ja tegutsemisviisid kõik kirjas, soovitan tulikuumalt! "Mina olen mina, mina olen vaba" on hea raamat küll, aga ei pane seda puzzlet kuigi palju kokku, mis maailmas toimub ja toimunud on.
http://www.raamatud.ee/product.php/0609760
Caps
Caps

Postituste arv : 164

Tagasi üles Go down

Postitamine  PhiXion23 Reede Dets 19, 2008 8:49 pm

Caps kirjutas:See on fluoriid, mitte floriid. Ja kas nüüd inimesi just lammasteks sõimata. Nende rumaluses on ju peamiselt ikkagi vabamüürlased ja illuminaadid süüdi. Ei saa inimestele pahaks panna, et nende ajud on pestud, pigem mõista neid. Leidsin hea viisi valgustamiseks: Jüri Lina raamat "Maailmaehitajate pettus". Olen neid 5tk ostnud juba ja ostan lähiajal veelgi, hea jõulukingitus endale ja oma sõpradele. Raamatus kogu vabamüürluse ja illuminaatide ajalugu, nende rituaalid ja tegutsemisviisid kõik kirjas, soovitan tulikuumalt! "Mina olen mina, mina olen vaba" on hea raamat küll, aga ei pane seda puzzlet kuigi palju kokku, mis maailmas toimub ja toimunud on.
http://www.raamatud.ee/product.php/0609760
Ei hakka siin vaidlema aga Eesti inimese viga on alati leida ,et teised on süüdi ,viga tulem endas üles leida !
Muide tänud selle raamatu soovitamise eest ,ostan ära !
PhiXion23
PhiXion23

Tagasi üles Go down

Lihtrahva valgustamine.. Empty tean mida tunnete

Postitamine  x Reede Dets 26, 2008 10:05 pm

Ega kõik ei saagi aru. Kõik ei taha ennast sellest luulust lahti ühendada. Kui seada valiku ette inimeses, et kas valida sinine või punane pill, siis paljud võtavad hirmust sinise.

Vahest on hea nendele lambukestele sööta näkku ümberlükkamatud faktid.

Aga, kui sa oled juba õõnestanud nende skeptikute kaardimaja , siis oleks parem, kui avaksid ta silmad kogu tõele. Suurele pildile!

x

Postituste arv : 28

Tagasi üles Go down

Postitamine  PopolVuh Laup Jan 17, 2009 12:35 pm

Mina valgustasin oma lähedased ära raamatuga "Kosmiline Kood" , mis täitsa eesti keeles olemas.
(need inimesed on muutunud hoopis rõõmsameelsemaks ja avatumaks---ei imesta)
See on hea lihtne alguseks. Põhimõtteliselt lükkab see raamat ümber evolutsiooniteooria ja seletab ära, kes me oleme ja miks me oleme.
Ei ole nii lihtsalt võimalik mõne lause või sõnaga kellegi tõekspidamisi ümber lükata.
Pigem peab seda ise tahtma.
Ennast mõjutas alguses ehk kõige rohkem raamat "Matrixi lapsed", egas seal palju sellist ulmet ka, aga ikkagi kuidagi peab ju rääkima asjadest, et inimesed hakkaks mõtlema.
Hetkel käsil Joseph Murphy - Alateadvuse Jõud, mis seletab väga hästi ära, millised võimed meis kõigis peidus on ja kuidas neid äratada, lisaks tuuakse palju näiteid Piiblist, sest piibel ei olegi midagi muud, kui ümberkirjutatud ajalugu muudetud nimedega.
Tegelikult räägitakse seal palju usust, iseenda usust, alateadvuse jõust.
See jumala jutt on tulnud sinna juurde ajaloo ümberkirjutajate sulest, piiblit on muudetud kordi, sest jutt peab ju klappima.

Ei ole olemas mingit konkreetset jumalat, meie kõik olemegi ise jumalused ja just sellest arusaamist proovivad maailma juhid takistada kõikvõimalike vahenditega. (meedia, televisoon, ajupesu, narkootikumid, lõbujanu, hämamine jne jne)
Võimekaid inimesi kummardati esitsivililisatsioonide aegu samal põhjusel, nad TEADSID teistest (hallist massist) rohkem.

PopolVuh

Postituste arv : 8

Tagasi üles Go down

Postitamine  helen Teis Jan 20, 2009 12:06 am

Mul on siin vaikselt foorumit lugedes tekkinud pisike hämming, mina isiklikult olen siia tulnud, et arutada vaikselt teemadel, mis plastmass rahvale peale ei lähe, sest eks nende meelest on roosade prillide taga elu ilusam, tuleb ka neid mõista....Igaljuhul olen juba täitsa rõõmus olnud, et vaat kui tore selliseid inimesi ikka leidub kes tunnevad samuti, et kõik pole õige ja nad tõesti on leidnud ka Vanglaplaneedi üles ja on liitunud foorumiga, et ühineda, sest koos jõuab alati kaugemale, seda teab vast ka iga eostamata seemnerakk...igatahes mis mu point kui selline on: inimesed, mulle on jäänud mulje, et siin toimub üksteise üle trumpamine, et kes on see kõige valgustatum, kullakesed, minu meelest peaks need vähesed, kes juba kasvõi aimavad, et midagi haiseb ja on mäda selles elus kui sellises (kui seda eluks nimetada veel annab) üksteist toetama, mitte maha tegema ühe või teise arvamust. Nii palju on võimalusi levitada seda väärtusliku infot, milleni on kahjuks vähesed jõudnud, tehke flaiereid, jagage oma teadmisi filmidest inimestele, kes ei oska neid otsida ja ei teagi selliste filmide olemasolust, tegutsegem, niisama teadmiste lõõpimine inimeste seas, kes kõike juba ise otsida oskavad ja enamust näinud/kuulnud/lugenud on, on aja kui sellise raiskamine, koos jõuab sihini ja kui inimene juba tunneb, et midagi on valesti, siis kauaks see nii ei jää. Ärge tundke end puudutatuna vaid õppigem tehtust, peace. Wink

PS! Mulle on veider ka see, et inimesed tahavad ennem raamatute/filmide lugemist/vaatamist teiste arvamust kuulda, leian, et iseenda arvamus ja seisukoht on kuningas sinus endas Smile
helen
helen

Postituste arv : 17

http://kaotaja.deviantart.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pets Teis Jan 20, 2009 7:21 am

Paremini ei oleks seda saanud kirja pannagi! Inimesed, pole mõtet vaielda, kes on kellegi agent ja siin üksteist maha teha. See ei vii ju kuhugi. Austage üksteise individuaalsust ja sorteerige enda jaoks välja oma tõde. Me kõik ju teame, et süsteem on mäda ja seda on vaja muuta. Ärme siis lähme veel omavahel siin kiskuma ning püüame kõik koos midagi ära teha ja prolesi äratada. Mul on tegelikult kohutavalt hea meel, et siia suht lühikese ajaga on nii palju rahvast kokku tulnud. Usun siiralt, et meiesugused suudavad midagi suurt korda saata, kui kokku hoiame ja sama eesmärgi nimel töötame!
Pets
Pets
Admin

Tagasi üles Go down

Postitamine  TCO Teis Jan 20, 2009 2:33 pm

EI hakka uut teemat tegema,aga mul on selline tunne,et praegu oleks õige aeg hakata tegema seoses Euro peale pressimisega,sellele vastutegevust,ja valgustama inimesi misasi se tegelikult on,kellele ta kasu toob,ja miks selline ühtne valuuta on kasulik eelkõige mitte just lihtrahvale...jagage mõtteid ja ettepanekuid...
TCO
TCO

Postituste arv : 53

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pets Teis Jan 20, 2009 3:10 pm

Olen 100 prossa nõus sellega ja olen seda ise ka mõelnud, et peaks kähku tegutsema nüüd. Huvitav, kas alkirjade kogumine aitaks ja kuidas seda kõige mõtekam teha oleks? Keegi võiks koostada korraliku ja hästi lihtsa artikli, miks EURO on halb ja natuke teksti keskpanga süsteemist, sest ka Eesti Pank ei kuulu ju Eesti riigile ning on erakorporatsioon. Ning kui oleks hea materjal olemas saaks seda jagada ja ehk siis ka mõne suurema meeleavalduse korraldada.
Pets
Pets
Admin

Tagasi üles Go down

Postitamine  Karmo Teis Jan 20, 2009 10:25 pm

Võiks ju alustadagi kasvõi sellega et paneks "vangalaplaneet" linke igalepoole. Hea oleks veel oma vahel ära jagada kes kuhu paneb ja seda ka järjepidevalt teeks. Päris paljud ju veel ei teagi selle lehe olemasolust. Kui teha lihtsalt artikel ilma taust infot omamata siis jääb artikel küll nõrgaks.

Karmo

Postituste arv : 76

Tagasi üles Go down

Postitamine  TCO Kolm Jan 21, 2009 12:05 am

paljud inimesed,kellele selline info suunata,arvatavasti ei viitsi ja ei saagi tuhlata netis..
mõtlen midagi reaalset.. kas natuke paksemat voldikut vms.kus oleks mõne tundlikuma teema kohta nn. ,,mekki´´
ja siis vastavad viited,kus inimene juba huvi tekkimise korral saaks ise edasi uurida..
se nõuab juba sponsorit,ja ka mingit trükipressi moodi aparaatust,mis selliseid asju teha suudaks..
Kahjuks Eestis vist ei olegi mingit sellist ühingut,kes sellist liikumist toetada tahaks,kuna 90% on ise selles sees.. Suspect
TCO
TCO

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pets Kolm Jan 21, 2009 8:00 am

Ma arvan, et see ei peagi eriti paks olema, piisaks kasvõi poolest A4-st, et sinna vajalikud ajuvabadused seoses EURO ja Keskpanga süsteemiga kirja panna. Ning link juurde ja kui inimesele huvi pakub siis ta vaatab nii-või-naa. Ja see võib olla ka mustvalge ju ning kui see kenasti kujundada pole probleemi. Minu mure on see, et kes viitsiks selle ilusti lühidalt kirja panna. Ma ise vist pangandus valdkonnast nii täpselt ei suuda kirjutada. Oskaks ainult kirjutada sellest kuidas Eesti Pank ei on erafirma ja kuulub Euroopa Keskpankade süsteemi, mis seda juhib ja sellest kuidas see süsteem võlga loob mida ei olegi võimalik tagasi maksta. Aga sügavamalt ei suuda vist lahata seda, nii et kes vähegi viitsib ja teab asja võiks midagi teha.
Pets
Pets
Admin

Tagasi üles Go down

Postitamine  TCO Nelj Jan 22, 2009 2:32 am

mingi konkreetne kokkuvõte võiks olla jah,aga nagu sa ütlesid,peab se olema niimoodi esitatud,et inimeses tekiks huvi ja ta võtaks kätte ja otsiks edasi,eks annab katsetada ka erinevaid variante...
kohe alguses ei peagi õnnestuma...tehes midagi,me areneme...
TCO
TCO

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pets Kolm Veeb 18, 2009 7:14 am

No ma mingisuguse asja keerasin kokku nüüd Zeitgeist Addendumi põhjal. Kriitikat ja nõuandeid paluks siis! Wink

http://www.prison.planet.ee/majandus.html

Leht on alles poolik, tegelen sellega jõudumööda.
Pets
Pets
Admin

Tagasi üles Go down

Postitamine  PhiXion23 Kolm Veeb 18, 2009 11:31 am

Pets kirjutas:No ma mingisuguse asja keerasin kokku nüüd Zeitgeist Addendumi põhjal. Kriitikat ja nõuandeid paluks siis! Wink

http://www.prison.planet.ee/majandus.html

Leht on alles poolik, tegelen sellega jõudumööda.
Väga hästi tehtud ja loodan ,et paljud inimesed saavad sellest aru.... ja teeme kurat ,selle asja ära
kaua võib veel... Evil or Very Mad
Aga nagu näha on eesti inimesed,väga aeglased ja uimased... Very Happy
PhiXion23
PhiXion23

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pets Kolm Veeb 18, 2009 10:06 pm

Nii, nüüd on vist jagamisvalmis see mul. Esilehele vaja veel banner teha kuid mu arvuti paneb näkku ja ei lase photoshoppi ära installida, nii et ma ei tea millal ma selle tehtud saan. Ilmselt peale formatit! Very Happy
Veebilehel ja PDF-formaadis.
Jagage siis nii kuidas jaksu on Exclamation Wink
Pets
Pets
Admin

Tagasi üles Go down

Postitamine  PhiXion23 Nelj Veeb 19, 2009 2:59 pm

Pets kirjutas:Nii, nüüd on vist jagamisvalmis see mul. Esilehele vaja veel banner teha kuid mu arvuti paneb näkku ja ei lase photoshoppi ära installida, nii et ma ei tea millal ma selle tehtud saan. Ilmselt peale formatit! Very Happy
Veebilehel ja PDF-formaadis.
Jagage siis nii kuidas jaksu on Exclamation Wink
Mhhh... saaks välja prindita ,siis ma jagaks seda infot pärnu linnas.....
Peab vist kuhugi raamatukokku minema ja lasen seal välja prindita Very Happy
Hästi tehtud aga sa võiks sellele pdf. fileile ,need samad pildid juurde panna ,mis kodulehel üleval on!
cheers
PhiXion23
PhiXion23

Tagasi üles Go down

Postitamine  Valgustatu Laup Juun 27, 2009 12:07 pm

Üks võimalus oleks leida sõltumatu ajaleht Very Happy .Eesti ekspress reklaamib end küll sellisena, kuid tegelikkuses vist sellist asja Eestist ei leia. Kui oleks olemas, võiks ju pakkuda neile variandi välja, et hakkame kirjutame rubriiki uusmaailmakord vms.

Valgustatu

Postituste arv : 15

Tagasi üles Go down

Lihtrahva valgustamine.. Empty Selle valgustamisega on üks suur jama

Postitamine  volvofriik Laup Nov 14, 2009 1:23 am

Seda nimelt piiravad need,kellele ei meeldi,et rahvas valgustatud saab.Ja mõnel taas on oma isiklikud ambitsioonid selle taga,et tõde kohe kuidagi päevavalgele ei tuleks.
Ise jagelen juba aastaid meie lähiajaloo valgustamisega.Üsna peaga vastu müüri jooksmine tundub.Oleme andnud otsesaadetesse intervjuusid,raamatutes-ajakirjades on teemat arglikult valgustatud.Viimati veel üsna julgelt suursündmuse "Märkamisaeg" otsesaates.Ent üsna tulutult.Keegi ülikonnas onu isegi hoiatas peale seda,et lõpetagu ma see pull ära.
Teemaks on täielikult tsenseeritud esimesed öölaulupeod,mis ju tegelikult kogu meie laulvale vastuhakule aluse panid.1987(algusdaatum 06.06.1987) aasta juunis hakkas lauluhuviline rahvahulk muudkui kasvama ja täitis lauluväljaku lõpuks mitmetuhandepealise inimmassiga.Selle tunnistajaks oli ka ansambel Rodeo,kes viimaseks ööks teiselt kontserdilt stiihiat summutama toodi.Siiani pole ükski ajaloolane ega ka riigikogulane,kellelt olen küsinud,et mismoodi Rodeole lambist, ilma reklaamita, selline publik kogunes.Sellele intrigeerivale küsimusele pole siiani keegi suutnud veel adekvaatselt vastata.
Ja ajalooõpikutest loeme,saadetest vaatame,ajakirjandusest loeme siiani,kuidas Savisaar koos rahvarindega kõike seda 88.aastal alustas.Alustasid küll.Ainult,et liu laskmist ettesillutatud teel.87 aastal oli Savisaar padukommunistina kõigele sellele,mis me tegime tulihingeliselt vastu.Olen isegi Arne Meensaluga Viimsis ligi 1,5 tundi tema manitsusi ja ähvardusi kuulanud.Me rikkuvat ära Eesti rahva vabaduspüüdlused...
Kõige hullem,on,et tuhanded fotod ja kilomeetrid filmi on kadunud.Kõik see materjal,mis KGB nädala jooksul salvestas.Igal ööl olid ju miilitsamasinad Lauluväljaku mäe otsas ja sealt välkusid vahetpidamata objektiivid ning välklambid.Ka 7.juuli rongkäik,mis Raekoja platsilt laulukale läks,võeti kõik üles.Arusaamatuks jääb see julgus ja ülbus,mis lubab võimumeestel niimoodi valetada.Kas tõesti usutakse,et kõik need tuhanded inimesed,kes kohal olid, on mälu kaotanud,surnud või piisavalt ajupestud.

sunny

volvofriik

Postituste arv : 4

Tagasi üles Go down

Postitamine  Formica Laup Nov 14, 2009 10:54 am

Siin foorumis on kõik sellised intervjuud ja artiklid oodatud! Loeks neid suure huviga!

Formica

Postituste arv : 103

Tagasi üles Go down

Lihtrahva valgustamine.. Empty Isegi loodan,et lõpuks...

Postitamine  volvofriik Püh Nov 15, 2009 2:28 am

...saab asjad ka liikuma.Kuigi-jah.Nii mõnigi on pidanud suu sulgema.Veel hiljuti eksisteeris selline portaal nagu demoskratos .org.Julged olid.Isegi väga.Nemad julgesid avalikustada eesti omandireformi tagamaid,lahkasid probleeme riigis,püüdsid meie Potjomkini küla fassadi taha piiluda ja nähtut ka rahvaga jagada ja ka seesama tsenseeritud esimeste öölaulupidude teema oli seal parajalt pika artiklina ära toodud.
Ent nüüd...ilmselt on meil ikka siiani demokraatia NSVL-i moodi ja Demoskratos oli ühel hetkel kadunud.Ei mingit jälge enam(tegelikult on sama nime kandev leht aga-vaadake ise!).Ei suutnud enam ka inimestega(näit Janne Hegel),kellega enne kirjavahetuses olin-paljud väliseestlased-kontakti saada.Otsingud pole ka tulemusi andnud.Meenuvad vägisi õuduslood stalinismiaegadest...Aga noh.Kui arvestada,kes meid juhivad.
Lugege G.Orwelli raamatut "Loomade farm" ja te leiate nii mõndagi tuttavat.Kui isegi mitte kõike.

sunny

volvofriik

Postituste arv : 4

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Tagasi üles

:: Varia :: Muud teemad