Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Filmist "Inglourious Basterds", natsidest ja juutidest

4 posters

:: Meedia :: Meedia

Go down

Filmist "Inglourious Basterds", natsidest ja juutidest Empty Filmist "Inglourious Basterds", natsidest ja juutidest

Postitamine  Tyler Durden Püh Nov 29, 2009 10:07 pm

Siia võiks siis üles tähendada filmid, millest tasuks võimaluse korral eemale hoida Laughing

Et siis minu jaoks viimasena nähtud jubedus on "Inglourious Basterds" (2009). Väga kahju, et Tarantino sellise jama tegi. Olen tema filmidest alati lugu pidanud, kuid nüüd on mu arvamus temast muutunud. Ja mitte positiivses suunas.

Panen selle pasatreileri ka siia :

Filmi ajuvabast sisust rääkimata on selle produtsendid IMDB kohaselt:

Lawrence Bender .... producer JUUT
Erica Steinberg .... executive producer JUUT
Quentin Tarantino .... producer
Bob Weinstein .... executive producer JUUT
Harvey Weinstein .... executive producer JUUT
Tyler Durden
Tyler Durden

Postituste arv : 81

Tagasi üles Go down

Filmist "Inglourious Basterds", natsidest ja juutidest Empty Re: Filmist "Inglourious Basterds", natsidest ja juutidest

Postitamine  mormelar Esm Nov 30, 2009 8:18 pm

Ilmselgelt ei meeldinud Sulle lihtsalt sisu, mis ka tõenäoliselt ei lase Sul filmi objektiivselt hinnata. Aga eks igal omad maitseeelistused.

Minu arust oli tegemist ääretult hea filmiga, tarantinolikud efektid täies hiilguses, suurepärane näitlejatöö ning efektne liialdamine ja sõja naeruvääristamine.
mormelar
mormelar

Postituste arv : 65

Tagasi üles Go down

Filmist "Inglourious Basterds", natsidest ja juutidest Empty Re: Filmist "Inglourious Basterds", natsidest ja juutidest

Postitamine  Tyler Durden Esm Nov 30, 2009 9:02 pm

mormelar kirjutas:Ilmselgelt ei meeldinud Sulle lihtsalt sisu, mis ka tõenäoliselt ei lase Sul filmi objektiivselt hinnata. Aga eks igal omad maitseeelistused.

Minu arust oli tegemist ääretult hea filmiga, tarantinolikud efektid täies hiilguses, suurepärane näitlejatöö ning efektne liialdamine ja sõja naeruvääristamine.

Tarantinolikke efekte oli tegelikult vähe. Näitlejad said täitsa hästi hakkama, sellega olen nõus. Sõja naeruvääristamist tähele ei pannud. Tüüpiline Hollywood'i propaganda. Surutakse kogu aeg, et natsid olid ikka kõige halvemad ja julmemad inimesed, kes maamuna on tallanud. Kuid see pole ju absoluutselt nii Smile
Tyler Durden
Tyler Durden

Tagasi üles Go down

Postitamine  mormelar Esm Nov 30, 2009 9:59 pm

Minu arust näidati mõlemat poolt väga halvas valguses retsidena. Ja natsid, muide, olidki pahad.
mormelar
mormelar

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tyler Durden Esm Nov 30, 2009 10:10 pm

mormelar kirjutas:Minu arust näidati mõlemat poolt väga halvas valguses retsidena. Ja natsid, muide, olidki pahad.

Olid? Miks sa seda arvad? Võitjad on lihtsalt halva pildi neist maalinud, ma mõtlen,et ikka väga halva pildi... Muide, sedasorti filmide üks põhieesmärkidest on Holokausti müüdi jätkuva eksisteerimise kindlustamine. Et see elaks rahval teadvuses, kui suur ja jube tõde. Tegelt on see lihtsalt verine ja jabur muinasjutt.
Tyler Durden
Tyler Durden

Tagasi üles Go down

Postitamine  mormelar Esm Nov 30, 2009 10:18 pm

Minu jaoks on see puhas rumalus ja vägagi p a h a, kui kedagi kiusatakse taga millegi tõttu, mida ta pole ise valinud. Eriarvamusi võib omada seepärast, milline on kellegi sõnakasutus, suhtumine või arvamus, mitte tema rass või juuksevärv. See näitab lihtsalt selle inimese rahulolematust ja hirmu, kes teist vihkab tollest sõltumatu asja pärast.
Ja sõdimine, kui selline, igasugune tarbetu füüsiline vägivald tegelikult, läheb nii või naa minu jaoks "kurja" kategooriasse. Ma ei ütle, et teine pool õigesti käitus, aga kindlasti ei saa väita, et natsid tahtsid maailmale teenet teha Wink

mormelar
mormelar

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tyler Durden Esm Nov 30, 2009 10:42 pm

mormelar kirjutas:Minu jaoks on see puhas rumalus ja vägagi p a h a, kui kedagi kiusatakse taga millegi tõttu, mida ta pole ise valinud. Eriarvamusi võib omada seepärast, milline on kellegi sõnakasutus, suhtumine või arvamus, mitte tema rass või juuksevärv. See näitab lihtsalt selle inimese rahulolematust ja hirmu, kes teist vihkab tollest sõltumatu asja pärast.
Ja sõdimine, kui selline, igasugune tarbetu füüsiline vägivald tegelikult, läheb nii või naa minu jaoks "kurja" kategooriasse. Ma ei ütle, et teine pool õigesti käitus, aga kindlasti ei saa väita, et natsid tahtsid maailmale teenet teha Wink

Küll aga suutsid nad maailmale karuteene teha, see teine pool, ma mõtlen Wink
Tyler Durden
Tyler Durden

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pets Teis Dets 01, 2009 8:10 pm

Kui sa Tyler Durden tahad väita, et uus maailmakord on suur juutide vandenõu ja püüad siin kõiki juute maha tegema hakata, siis anna andeks mees, aga minu arust on see väga lapsik ja sa oled väga vales foorumis.

On äärmiselt lapsik arvata, et Eino Baskin ja näiteks filmi America: Freedom to Fascism autor Aaron Russo tahtsid maailma valitseda. Ma ei taha väita, et globaalse eliidi seas ei ole juute, vaid et seal on ka väga palju muude rahvuste ja rasside esindajaid.
Näiteks see kuulus David Rockefelleri tsitaat tema 2002. aastal ilmunud memuaaridest:

"Mõned isegi usuvad, et me oleme osa mingisugusest salasepitsusest, mis töötab USA huvide vastu, luues minust ja mu perest pildi kui "internatsionaalidest", kes konspireerivad koos teistega üle kogu maailma selle nimel, et luua rohkem integreeritud globaalne poliitiline ja majanduslik struktuur - nö üks maailm, kui soovite. Kui see on süüdistus, siis ma võtan selle omaks ja ma olen selle üle uhke."

David Rockefeller on ameeriklane. Kujuta nüüd ette, kui ma võtaks kätte ja kukuks kuulutama, et kõik ameeriklased tahavad maailma üle võtta.
Sa ei saa panna korrumpeerunud valitsust ja rahvast ühte punti. See, et Israeli riiki omavad Rothschildid ja et nad kasutavad Hitleri (keda Rothschildid rahastasid ning kes isegi mõningatel andmetel oli samuti Rothschild ja juut) poolt toime pandud juutide massimõrva oma kilbina, ei tähenda veel et kõik juudid on konspiraatorid.
Hitler tappis ka vigaseid, musti ja homosid, õigustades seda oma "geniaalse" rassiteadusega. Võibolla tahtsid hoopis vigased kehtestada uut maailmakorda?

Ja kas sa tõesti arvad, et Hitler oli siis hea? Kamoon mees! Oled sa natukenegi uurinud, mis moodi ta võimule tuli ja kuidas ta oma poliitikat läbi surus? Oled kuulnud midagi "pikkade nugade ööst" või sellest kuidas natsid panid põlema oma riigipäevahoone ja süüdistasid kommuniste, et kehtestada eriolukord ja eemaldada saksamaal inimeste õigused? Täpselt samad nipid mida praegugi globalistid kasutavad.

Oled sa teadlik sellisest asjast nagu "Projekt kirjaklamber", kuidas tunnistajakaitse programmi abil veeti Ameerikasse mitmeid natside teadlasi?

Ma usun, et sa oled teadlik organisatsioonist nimega Bilderberg, millel on koos oma kõrval-organisatsioonidega suur võim üle maailma. Tead kes oli selle organisatsiooni üks asutajatest? Hollandi prints Bernhard - endine nats! Sinu mõttekäiku kasutades võiks öelda, et maailma juhivad NATSID!
Ja vähe sellest, et globalistid Hitlerit kontrollisid tegid ka kommunistid temaga koostööd. Vaata ära näiteks selline film nagu Soviet Story ja saad väga huvitavaid asju teada.
Ühesõnaga, ma tahan öelda, et ei olnud hea ei Hitler ega Stalin. Mõlemad nad valetasid ja tapsid oma ning võõraste riikide rahvast ja mõlemad soovisid uut maailmakorda.
Üks mis on kindel: vabadus on hea ja türannia on halb ning nii kommunistide, kui natside režiimid olid tsentraliseeritud diktaatorlikud ühiskonnad, ehk siis türannia, ehk siis halb.
Ja nagu ammune Eesti vanasõnagi ütleb: "Hitler sõimab Stalinit - ühed massimõrvarid mõlemad."
Ma loodan, et sa avad korralikult oma silmad ja hakkad võitlema vabaduse eest türannia vastu, mitte türannia eest türannia vastu!

Kui soovid võime mõni päev kokku saada ja rääkida sellel teemal. Wink

Üks hea video sulle siia lõppu poliitilistest süsteemidest:
Pets
Pets
Admin

Postituste arv : 135

http://www.prison.planet.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tyler Durden Teis Dets 01, 2009 10:20 pm

Hommik, Pets!

Kui sa Tyler Durden tahad väita, et uus maailmakord on suur juutide vandenõu ja püüad siin kõiki juute maha tegema hakata, siis anna andeks mees, aga minu arust on see väga lapsik ja sa oled väga vales foorumis.

Selles suhtes, et ma pole seda väitnudki ju. Ma ei tahagi seda väita, sest ma ei usu seda Wink Aga minu jaoks jääb arusaamatuks, et kuidas sa midagi sellist üldse välja lugesid minu jutust? Smile Kui sa tahad seda väita, et ma olen midagi sellist rääkinud, siis sa paned mulle sõnu suhu ja see ei ole eriti tore...

David Rockefelleri tsitaat tema 2002. aastal ilmunud memuaaridest:

"Mõned isegi usuvad, et me oleme osa mingisugusest salasepitsusest, mis töötab USA huvide vastu, luues minust ja mu perest pildi kui "internatsionaalidest", kes konspireerivad koos teistega üle kogu maailma selle nimel, et luua rohkem integreeritud globaalne poliitiline ja majanduslik struktuur - nö üks maailm, kui soovite. Kui see on süüdistus, siis ma võtan selle omaks ja ma olen selle üle uhke."

Sellest tsitaadist ma polnud teadlik, kuid kõige muuga, mida oma postituses edasi mainisid olen ma suuremal või vähemal määral tutvunud läbi erinevate materialide.

David Rockefeller on ameeriklane. Kujuta nüüd ette, kui ma võtaks kätte ja kukuks kuulutama, et kõik ameeriklased tahavad maailma üle võtta.

Hea küll Laughing Ma proovisin seda ette kujutada, täitsa tore oli Smile Siis aga proovisin ette kujutada, kuidas sa hakkaks kuulutama, et näiteks pesukarud tahavad maailma üle võtta, see oli veel naljakam Laughing Edasi ma ei vinnanud ette kujutada.

Sa ei saa panna korrumpeerunud valitsust ja rahvast ühte punti.

Õigust räägid! See oleks üsna debiilne tegu.

Hitler tappis ka vigaseid, musti ja homosid, õigustades seda oma "geniaalse" rassiteadusega. Võibolla tahtsid hoopis vigased kehtestada uut maailmakorda?

Ei, nad ei tahtnud Laughing

Ja kas sa tõesti arvad, et Hitler oli siis hea? Kamoon mees! Oled sa natukenegi uurinud, mis moodi ta võimule tuli ja kuidas ta oma poliitikat läbi surus? Oled kuulnud midagi "pikkade nugade ööst" või sellest kuidas natsid panid põlema oma riigipäevahoone ja süüdistasid kommuniste, et kehtestada eriolukord ja eemaldada saksamaal inimeste õigused? Täpselt samad nipid mida praegugi globalistid kasutavad.

Mis ta nüüd siin nii halb või nii hea, eks ikka omad head ja vead, no nagu ikka inimeste puhul. Olen kuulnud/lugenud neist asjadest. Eks nad pidid natuke vigurdama ikka, et kukklini ulatuda.

Oled sa teadlik sellisest asjast nagu "Projekt kirjaklamber", kuidas tunnistajakaitse programmi abil veeti Ameerikasse mitmeid natside teadlasi?

Ma usun, et sa oled teadlik organisatsioonist nimega Bilderberg, millel on koos oma kõrval-organisatsioonidega suur võim üle maailma. Tead kes oli selle organisatsiooni üks asutajatest? Hollandi prints Bernhard - endine nats! Sinu mõttekäiku kasutades võiks öelda, et maailma juhivad NATSID!
Ja vähe sellest, et globalistid Hitlerit kontrollisid tegid ka kommunistid temaga koostööd.

Teadlik ikka, kuidas siis muidu. Bilderbergi grupist ka lugenud nii mõndagi. See ei loe minu arvates suurt midagi, et üks organisatsiooni asutajatest on endine nats. Igasuguseid ükskõik mille endiseid töllerdab ringi igal pool ja keeravad mingit jama kokku Smile
Olen kursis ka kontrolli ja koostööga.

Üks mis on kindel: vabadus on hea ja türannia on halb...

Igati loogiline! Ainult, et mis asi see vabadus täpselt on? Selle definitsioon ei ole päris kindlasti kõigi jaoks üks ja seesama. Ja kas üldse on mingit vabadust olemas?

Seda You Tube'i klippi olen ka näinud, söör Alar saatis mulle kunagi lingi Wink

On äärmiselt lapsik arvata, et Eino Baskin ja näiteks filmi America: Freedom to Fascism autor Aaron Russo tahtsid maailma valitseda.

Seda ka, et Aaron on minu meelest alati puhas poiss olnud, kuid Baskini suhtes mul mõningad kahtlused siiski on Laughing
Tyler Durden
Tyler Durden

Tagasi üles Go down

Postitamine  Caps Kolm Dets 02, 2009 2:30 pm

Tyler Durden kirjutas:

Muide, sedasorti filmide üks põhieesmärkidest on Holokausti müüdi jätkuva eksisteerimise kindlustamine. Et see elaks rahval teadvuses, kui suur ja jube tõde. Tegelt on see lihtsalt verine ja jabur muinasjutt.

Ma ei julgeks väita, et see ON jabur muinasjutt. Ma julgeks öelda, et ON VÕIMALIK, et see on jabur muinasjutt, aga mitte, et see ON jabur muinasjutt. On sul tõesti sellist tõestusmaterjali, mis absoluutselt mitte mingisugust kahtlustki ei tekita, reaalseid asitõendeid viidata, et see ON muinasjutt? Me siin foorumis muidu eriti ei lahmi, meie sisetunne pole absoluutne tõde. Meid huvitavad faktid. Tegelikult olin ma imestunud, et kust tuli üleüldse mõte teha sellest filmist "Vääritud Tõprad" foorumisse lausa eraldi teema, nagu see mingi filmifoorum oleks, ja nagu meil siin teemat poleks juba olemas olnud, kuhu see ära mahutada. Sa oled siin foorumis olnud viis päeva, selle aja jooksul lausa 15 uut teemat teinud, millest 5-te pole keegi midagi postitanud. Ehk tõmbad tagasi natuke nende teemade tegemisega.
Caps
Caps

Postituste arv : 164

Tagasi üles Go down

Postitamine  mormelar Kolm Dets 02, 2009 9:59 pm

Caps kirjutas: Tegelikult olin ma imestunud, et kust tuli üleüldse mõte teha sellest filmist "Vääritud Tõprad" foorumisse lausa eraldi teema, nagu see mingi filmifoorum oleks.

Tegelikult tegi Tyler teema halbadest filmidest, aga kuna terve lehekülg millestki muust ei räägitud ning teema läks juba üsna ajaloopõhiseks, mitte enam algupärasesse, muutsin antud teema pealkirja ning tegin filmide jaoks uue.
mormelar
mormelar

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tyler Durden Kolm Dets 02, 2009 10:33 pm

Caps kirjutas:

Tegelikult olin ma imestunud, et kust tuli üleüldse mõte teha sellest filmist "Vääritud Tõprad" foorumisse lausa eraldi teema, nagu see mingi filmifoorum oleks, ja nagu meil siin teemat poleks juba olemas olnud, kuhu see ära mahutada. Sa oled siin foorumis olnud viis päeva, selle aja jooksul lausa 15 uut teemat teinud, millest 5-te pole keegi midagi postitanud. Ehk tõmbad tagasi natuke nende teemade tegemisega.

Vabandada minu ees võid siin samas foorumis Laughing

Caps kirjutas:

Me siin foorumis muidu eriti ei lahmi

Tundub, et sina küll lahmid Laughing Sulle meeldib alusetult inimesi süüdistada enne, kui oled süüs kindel. See on väga pahatahtlik ja negatiivne suhtumine Laughing Mingi raevu vorm?

Ja tsensuur on ka vist sulle südamelähedane. Sõnavabadus tundub sind väga häirivat. Miks ma ei tohi teha teemat, kuhu keegi ei vinna kirjutada? Ega ma ei saa ju ette teada, et passiivseks jäädakse mingi teema suhtes. Kirjutas siis ise nendesse teemadesse midagi, sulle ju meeldib vinguda Smile
Arvan, et otsustan siiski ise, mitu teemat ma teen. Ja kui vaja, eks ma küsin sinu arvamust Very Happy

Caps kirjutas:

Ma ei julgeks väita, et see ON jabur muinasjutt. Ma julgeks öelda, et ON VÕIMALIK, et see on jabur muinasjutt, aga mitte, et see ON jabur muinasjutt. On sul tõesti sellist tõestusmaterjali, mis absoluutselt mitte mingisugust kahtlustki ei tekita, reaalseid asitõendeid viidata, et see ON muinasjutt? Me siin foorumis muidu eriti ei lahmi, meie sisetunne pole absoluutne tõde. Meid huvitavad faktid.

Alusta sellest: Jürgen Graf "Holokaust Luubi All". Holokausti teemast leiad lingi ka. Kui läbi loed, siis võime sellel teemal edasi rääkida. Enne ei vinna, sest sa hakkad kohe jälle lihtsalt kiunuma, et see pole mingi fakt. Ja see on tüütu. Muid revisionistide materjale leiad selle teema alt veel kõvasti, kui tutvuda soovid.
Tyler Durden
Tyler Durden

Tagasi üles Go down

Postitamine  mormelar Kolm Dets 02, 2009 11:35 pm

Tyler Durden kirjutas:
Caps kirjutas:

Tegelikult olin ma imestunud, et kust tuli üleüldse mõte teha sellest filmist "Vääritud Tõprad" foorumisse lausa eraldi teema, nagu see mingi filmifoorum oleks, ja nagu meil siin teemat poleks juba olemas olnud, kuhu see ära mahutada. Sa oled siin foorumis olnud viis päeva, selle aja jooksul lausa 15 uut teemat teinud, millest 5-te pole keegi midagi postitanud. Ehk tõmbad tagasi natuke nende teemade tegemisega.

Mille eest vabandada, Sina ju need teemad algatasid Wink
Seda ütleks aga küll jah, et filmiteemast on see asi nüüd kaugemale läinud, pealkiri oli minu poolt ehk enne liiga ühene. Süüdistada võib mind, kui keegi peab ette jääma, aga üldiselt võiks foorum ikkagi pigem vestlusringi taoline olla, muidu eriti kaugele ei jõua omadega.
mormelar
mormelar

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tyler Durden Kolm Dets 02, 2009 11:49 pm

mormelar kirjutas:

Mille eest vabandada, Sina ju need teemad algatasid Wink

Algatasin küll, kuid mitte selles pole asi, ta ju jubedalt lahmib Wink
Ise tunneksin küll piinlikkust, kui ma oleks alusetult kedagi süüdistanud.
Tyler Durden
Tyler Durden

Tagasi üles Go down

Postitamine  Caps Nelj Dets 03, 2009 2:11 am

Tyler Durden kirjutas:

Palun vabandust. Ei osanud ju teada, et mormelar pealkirja muutis. See ei kajastu kusagil. Kui nüüd selle pärast ütled mulle, et:

Tyler Durden kirjutas: Sulle meeldib alusetult inimesi süüdistada enne, kui oled süüs kindel. See on väga pahatahtlik ja negatiivne suhtumine Laughing Mingi raevu vorm?

siis see on juba selge liialdamine kui mitte lausa mõnitamine. Jätkad samas vaimus:

Tyler Durden kirjutas: Ja tsensuur on ka vist sulle südamelähedane. Sõnavabadus tundub sind väga häirivat. Miks ma ei tohi teha teemat, kuhu keegi ei vinna kirjutada? Ega ma ei saa ju ette teada, et passiivseks jäädakse mingi teema suhtes. Kirjuta siis ise nendesse teemadesse midagi, sulle ju meeldib vinguda Smile

Mõistad ju väga hästi, et mind häiris peamiselt see, et tegid eraldi teema mingist Hollywoodi filmist, see viieteist teema jutt kaasnes juba sellepärast, et tundus justkui sul hakkaksid teemad otsa saama ja teed neid juba miskitest filmidest.

Tyler Durden kirjutas: Holokausti teemast leiad lingi ka. Kui läbi loed, siis võime sellel teemal edasi rääkida. Enne ei vinna, sest sa hakkad kohe jälle lihtsalt kiunuma, et see pole mingi fakt.

Minu põhiküsimus nüüd sulle: kas sina võitled sellise maailma tuleviku nimel, kus niimoodi omavahel suheldakse? Oli arusaamatus, siis oli. Miks sellise sitalaviiniga üle kallata? Vabandan veelkord sinu ees selle eest, et ei uurinud admini käest, ega tema hoopis seda teemat foorumisse eraldi ei teinud. Vandenõud uurid sa põhjalikult, müts maha, aga süda sul veel nii soe ei ole, kui ta olla võiks.
Caps
Caps

Postituste arv : 164

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tyler Durden Nelj Dets 03, 2009 2:39 am

Sul on õigus, ma tõesti liialdasin. Kuid head ööd! Peaksin juba magama, muidu jääb uneajast väheseks Wink
Tyler Durden
Tyler Durden

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics

:: Meedia :: Meedia