keemiline kastreerimine - huvitav kas siin on lihtsalt ettekäändeeks toodud pedofiilid või hakatakse seda laiemale ringkonnale rakendama
3 posters
:: Vangla Planeet :: Uudised
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
keemiline kastreerimine - huvitav kas siin on lihtsalt ettekäändeeks toodud pedofiilid või hakatakse seda laiemale ringkonnale rakendama
Ka mina olen arvamusel et pedofiilidega peaks midagi ette võtma aga kas just kastreerimine oleks lahendus ei oska mina sellekohapealt mitte midagi kaasa öelda.
http://www.postimees.ee/?id=196548
http://www.postimees.ee/?id=196548
Re: keemiline kastreerimine - huvitav kas siin on lihtsalt ettekäändeeks toodud pedofiilid või hakatakse seda laiemale ringkonnale rakendama
Pedofiilidel tuleks see samune üldse maha lõigata või kuul pähe saata, mõlemad variandid oleksid tervitatud. Aga alustuseks sobiks see variant kah.
Re: keemiline kastreerimine - huvitav kas siin on lihtsalt ettekäändeeks toodud pedofiilid või hakatakse seda laiemale ringkonnale rakendama
loodame et mingit ettekäänet ei leita ja tavainimeste peal rakendama ei hakata
näitek seesama h1n1 vaktsiin võib osaliselt keemilise kastreerimisega seotud olla
näitek seesama h1n1 vaktsiin võib osaliselt keemilise kastreerimisega seotud olla
Artiklis pole kahjuks seletatud, mida see endast täpsemalt kujutab. Tavalise kastreerimisega on siin suur vahe, see nimelt ei aitaks eriti, kuna lisaks riistale on meestel ka väga palju teisi võimalusi pilastamiseks. Keemilise kastreerimise korral mõjutatakse inimeste hormoone, mistõttu kaob suguiha, seega oleks see efektiivne ning olen kahe käega poolt.
Ma kahtlen, et keegi suudab leida realistliku põhjenduse, miks seda normaalsete inimeste peal rakendada, aga ära iial ütle iial, eks. Samas ei ole tegemist tagasipöördumatu meetodiga, süstide edasisel manustamisel taastub ühel hetkel normaalne olukord. Sisuliselt on need nagu beebipillid, aga hulka tugevamad, nii et mõjuvad kõigile.
Nii et, kallid prisonplanetlased, kelle naised või kes ise kasutavad hormonaalseid rasestumisvastaseid vahendeid, seegi on üks järjekordne viis maailma populatsiooni kontrolli all hoida; on tehtud palju uuringuid, mis tõestavad, et naised, kes on üle 5 aasta hormonaalseid vahendeid kasutanud, kaotavad umbes 50% oma viljastumisvõimest.
Ma kahtlen, et keegi suudab leida realistliku põhjenduse, miks seda normaalsete inimeste peal rakendada, aga ära iial ütle iial, eks. Samas ei ole tegemist tagasipöördumatu meetodiga, süstide edasisel manustamisel taastub ühel hetkel normaalne olukord. Sisuliselt on need nagu beebipillid, aga hulka tugevamad, nii et mõjuvad kõigile.
Nii et, kallid prisonplanetlased, kelle naised või kes ise kasutavad hormonaalseid rasestumisvastaseid vahendeid, seegi on üks järjekordne viis maailma populatsiooni kontrolli all hoida; on tehtud palju uuringuid, mis tõestavad, et naised, kes on üle 5 aasta hormonaalseid vahendeid kasutanud, kaotavad umbes 50% oma viljastumisvõimest.
mormelar- Postituste arv : 65
kusjuures ajaloost on teada see et ühendriikides kasutati keemilist kastreerimist siis kui IQ ei vastanud normidele
Puuetega inimeste puhul on seda ka kasutatud, näiteks Downi-lastel on kõrgendatud suguiha ning see lõpeks muidu lihtsalt halvasti. Seega midagi väga uut ta tõesti pole.
Madal IQ? See peab ikka eriti madal olema, kui lased endale teadmata miskit jama sisse anda. Nii tugevaid ravimeid kommi pähe pudru sisse ei peida.
Madal IQ? See peab ikka eriti madal olema, kui lased endale teadmata miskit jama sisse anda. Nii tugevaid ravimeid kommi pähe pudru sisse ei peida.
mormelar- Postituste arv : 65
Similar topics
» Seagripiga seonduv
» Algajad konspiraatorid - ärge MITTE MINGIL juhul pimesi uskuge fanatti nagu Aleks Jonesi, postitage ta kohta arvamusi siin :)
» Globaalne soojenemine
» operatsioon : "ÄRATA INIMENE"
» Algajad konspiraatorid - ärge MITTE MINGIL juhul pimesi uskuge fanatti nagu Aleks Jonesi, postitage ta kohta arvamusi siin :)
» Globaalne soojenemine
» operatsioon : "ÄRATA INIMENE"
:: Vangla Planeet :: Uudised
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1