Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lehe levitamine

+7
Caps
Jikid
Thorondor
Karmo
Pets
Ergoh
helen
11 posters

Go down

Lehe levitamine Empty Lehe levitamine

Postitamine  helen Laup Jan 10, 2009 5:29 pm

Kes lehte levitada tahab, siis nüüd on see natuke kergem Wink
Link
helen
helen

Postituste arv : 17

http://kaotaja.deviantart.com/

Tagasi üles Go down

Lehe levitamine Empty Orkut

Postitamine  Ergoh Püh Veeb 22, 2009 8:14 pm

Kas orkut Spam kirjateel oleks väga kohatu?
Oleks vist liiga spam, tuleks palju kriitikat...arvamust.

Ergoh

Postituste arv : 34

Tagasi üles Go down

Lehe levitamine Empty Re: Lehe levitamine

Postitamine  Pets Esm Veeb 23, 2009 7:05 am

Ma ei tea, seal vahel saadetakse ikka igasugu tobedusi, nii et millegi kasuliku levitamine pole patt ma arvan. Anna aga tuld! Wink EDU!
Pets
Pets
Admin

Postituste arv : 135

http://www.prison.planet.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pets Kolm Märts 11, 2009 10:46 pm

Selline küsimus siis, et kui paljud teist oleks nõus Vanglaplaneedi lehe reklaamimist finantsiliselt toetama? Nimelt ühe uudiste portaali reporter pakkus normaale hinnaga reklaami nende lehel. Paljud teist oleks huvitatud?
Pets
Pets
Admin

Tagasi üles Go down

Postitamine  Karmo Nelj Märts 12, 2009 1:34 pm

Nõus kohe nt! 200 krooniga toetama!

Karmo

Postituste arv : 76

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pets Laup Apr 11, 2009 8:16 pm

Selline uudis, et praegu oleks võimalik saada reklaami 1000.- nädal või 2000.- kuu. See on ikka jube soodne tegelt. Äkki mõtleme midagi välja. Ma ise oleks nõus mingi 500 ka panema kui vaja oleks.
Pets
Pets
Admin

Tagasi üles Go down

Lehe levitamine Empty hmmm

Postitamine  Külaline Reede Apr 24, 2009 7:14 pm

Aga mis see leht annab ? Et inimesi teadvustada ? Zeitgeist Movement tegutseb selles vallas juba, ma ei saa aru miks te pole liitunud sellega ? Neil on ka lahendusi pakkuda mida siin pole.

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Thorondor Reede Apr 24, 2009 11:58 pm

Mis see Zeitgeist movement annab? Miks see mõne teise liikumise liitunud pole?
Mida vähem tsentraliseerimist, seda parem.

Thorondor

Postituste arv : 36

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup Apr 25, 2009 6:56 am

Thorondor kirjutas:Mis see Zeitgeist movement annab? Miks see mõne teise liikumise liitunud pole?
Mida vähem tsentraliseerimist, seda parem.

Pole mõtet pisemate gruppidega liituda ju, eriti nendega, nagu see siin, kus pole mingit plaani ega midagi, lihtsalt kiunumine ja masenduse tekitamine. Puudub lahendus, mida ZM jällegi pakub (tohutult ideid isegi). Ja nagu kõik eraldi gruppidena saavutate midagi või ? Ühtsuses peitub jõud. Kõik tahavad ikka ise kunnid olla oma konnatiigis nagu ma vaatan Smile
Puht minu arvamus Very Happy

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Jikid Laup Apr 25, 2009 10:41 am

No mis lahendust ka see ZM pakub - utoopiat, kuhu tänapäeva ühiskonnaga mingit võimalust pole jõuda. Kurat, tegelikult on mure, kas selle ühiskonnaga on üldse midagi ära teha, hõisatakse siin ju küll kenasti mingist ärkamisest, kuid see on vaid siiski mingi arv, suur osa ühiskonnast eelistab kas endiselt pead liiva all peita ("tahan elus ilusat näha", "ei koti, kuni mind ei puuduta" jne) või lihtsalt ei ole võimeline uskuma, et võimueliit võib nõnda korrumpeerunud ja südametu olla; rääkimata siis sellest, et enamik neist ärganust on üldse ärganud vaid selle tõttu, et iseenda eluolu muretsevad, kuradile see maailne rahu - kui kõik see juhtub, millega hirmutatakse, siis mis mu elust saab?! Mis on siiski parem kui eelnevad jätkuvalt ignorantsust fännavad, kuid ZMi utoopiaks pole keegi valmis, kui üldse kunagi, võrdsuseks aga mitte iialgi, sest sellist mõistet ei eksisteeri inimsuhetes.

Jikid

Postituste arv : 16

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup Apr 25, 2009 10:54 am

No sulle võib see tunduda utoopia ja ega see jääbki utoopiaks kui me midagi ette ei võta. Kui niisama istud ja lõugu lõksutad siis ei lähegi midagi paremaks. Inimesed jagunevadki kaheks, ühed kes orjavad edasi, teised kes püüdlevad millegi parema poole. Ja märkisid õigesti, et suur osa peidab pea liiva alla. Aga ega sa ei pea olema üks neist. Õpi et saaksid juhtida ja et sulle järgnetaks ja sa oled suure töö teinud kui need kes sulle järgnevad hakkavad ise juhtima Smile Sa tutvu ZM ideedega ja vaata kui paljud juba töötavad selle kallal, iga päev liitub uusi inimesi ja ega nad ei liituks kui poleks neid kes selgitavad ja jagavad arusaamu. Ära pööra esialgu tähelepanu tehnilistele lahendustele, eks see võtab aastakümneid aega, kuid idu on olemas. Ilma ideeta ei oleks ka jalgratast olemas ! Vaata asja rohkem teisest küljest ja kui sa ise oled sõnumi kätte saand, siis vii seda edasi, ära hoia seda endas mõttega, et kedagi niikuinii ei koti....ega kotiga seniks kuni nad ise tunda saavad seda mida neile praegune süsteem pakub. Enamik istub kodus teleka taga suletud silmadega...aitame koos neil avada silmi ja aitame neil mõelda...just mõelda kaasa, näha põhjuseid ja tagajärgi....aru saada....ärme jäta neid pimedusse, mainstream meedia orjusesse.

PEaCe !

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Caps Laup Apr 25, 2009 11:08 am

maff kirjutas:Pole mõtet pisemate gruppidega liituda ju, eriti nendega, nagu see siin, kus pole mingit plaani ega midagi, lihtsalt kiunumine ja masenduse tekitamine.

maff kirjutas:Kui niisama istud ja lõugu lõksutad siis ei lähegi midagi paremaks.

Selle foorumi eesmärk polegi midagi selles mõttes "ära teha" nagu sa mõtled maff. Maailmakorda me siin paarikümnekesi mingi aktsiooniga eales muuta ei suuda. Meie töö siin ongi istuda ja "lõugu laksutada", küll aga mitte kiunuda, nagu sa väljendasid. Laksutame lõugu ja teavitame rahvast. Selleks, et midagi ära teha, peab valdav osa rahvast TEADMA, mis toimub ja selle foorumi peamine eesmärk on teavitada. Praegu on teadjaid liiga vähe, et suuremaid muutusi maailmas korda saata. Seega tuleb lõugu edasi laksutada.
Caps
Caps

Postituste arv : 164

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ergoh Laup Apr 25, 2009 11:43 am

Ütlen ausalt, mina ei käi siin foorumis mitte mingisuguse eesmärgiga. Ma ei ole huvitatud kellegi valgustamisest, ega kellegi diskrimineerimisest, veelvähem liituda mingi liikumisega. Mul on muudki teha kui poliitikat kiruda, lihtsalt mina võitan seda lehekülge kui üht informatsiooni allikat, mida ma loomulikult ei võta 100% tõena ja leian siit paljude teiste inimeste arvamusi, mis pakub mulle huvi.
Ja ma arvan et selle foorumi külastajad ei pea ennast ka mingiks liikujateks või rühmitusteks. Lihtsalt oleme inimesed keda huvitab nn ühiskonna telgitagune, mitte mis on kirjutatud eesriide peale ja mis näidendit laval mängitakse. Vaenu me ei õhuta, kõik räägivad enda eest. Praeguse seisuga maksimaalne mis ma näinud olen, on pantud inimesi lihtsalt huvi tundma mis toimub, ja siiski peaks igal inimesel jääma oma arvamus.

Ergoh

Postituste arv : 34

Tagasi üles Go down

Postitamine  zombelius Laup Apr 25, 2009 1:20 pm

sama siin, rõõm on olnud avastada, et mina + üks ajakirjanikuproua ei olegi ainukesed segased, kes nii asjadest arvavad.
zombelius
zombelius

Postituste arv : 20

http://nts.planet.ee/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup Apr 25, 2009 1:34 pm

Lõua lõksutamine ja teadmiste levitamine pole üks ja seesama Smile
Ega jah, mis teha, see rohkem lastekas siin Smile
Lõksutage lõugu edasi. Ma niisama tshekkisin seda foorumit, mõtlesin et asjalik, aga suht saast, terve net selliseid täis Very Happy Järgmiseks lähen vaatan mõnd ufo foorumit.
Ei mõelnud kedagi solvata, arvamus vaid.
Edu Teile !

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup Apr 25, 2009 2:18 pm

ja veel vaatasin filmi Eesti Uus kord, tehtud suht lahjalt, kokku mixitud juba olemasolevatest filmidest. Palju asju on välja jäetud ja väga pealiskaudselt seletatud. VP näol on rohkem tegemist mingisuguste maniakaalsete konspiraatoritega, kes lahmivad igast infot sinna ja tänna.
Tänu taevale on zm jäänud sellisest lahmimisets ja maniakaalsusest puhtaks.
Aga muidu VP teeb tänuväärset tööd, teadvustamine on oluline. Töötame ühe ja sama asja kallal, lihtsalt kuskilt punktist läheb ZM üksi edasi.
Aga edu ja jõudu !

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Karmo Laup Apr 25, 2009 6:30 pm

Minu arusaam sellest foorumist on informatsiooni jagamine. Väga palju on siin foorumis linke artiklitele, filmidele jne.. millega saab ennast toimuvaga kurssi viia. Ühegi Foorumi mõtte ei ole kedagi ülimalt targaks teha seda peab ikka inimene eelkõige ise tegema st! endaga tuleb tööd teha ja ennast ise harida kõiksugu erinevad foorumid ja neti saidid aitavad seda teha - lõpplik pilt tuleb endal ikka kokku panna.
Väita et ZM on nüüd mingi "ülim" neti lehekülg ja see siin on lapsik, siis see küll eriti antud väitja küpsust ei näita.

Karmo

Postituste arv : 76

Tagasi üles Go down

Postitamine  zombelius Laup Apr 25, 2009 8:52 pm

kuid selle asemel, et mõttekaaslast halvustada, võiks head nõu anda ju, kas pole? sunny
zombelius
zombelius

Postituste arv : 20

http://nts.planet.ee/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh Apr 26, 2009 6:38 am

Karmo kirjutas:Minu arusaam sellest foorumist on informatsiooni jagamine. Väga palju on siin foorumis linke artiklitele, filmidele jne.. millega saab ennast toimuvaga kurssi viia. Ühegi Foorumi mõtte ei ole kedagi ülimalt targaks teha seda peab ikka inimene eelkõige ise tegema st! endaga tuleb tööd teha ja ennast ise harida kõiksugu erinevad foorumid ja neti saidid aitavad seda teha - lõpplik pilt tuleb endal ikka kokku panna.
Väita et ZM on nüüd mingi "ülim" neti lehekülg ja see siin on lapsik, siis see küll eriti antud väitja küpsust ei näita.

Jumala õige jutt. ZM polegi ülim, lihtsalt tahtsin öelda, et näiteks minu jaoks on see tunduvalt parem, sest seal pakutakse ka lahendusi ja tulevikuvaadet, mis sest et see utoopiline mõnele tundub.

kuid selle asemel, et mõttekaaslast halvustada, võiks head nõu anda ju, kas pole?

Ei tegelt ma ei mõelnud kedagi isiklikult nüüd nii halvustada, sry kui kedagi solvab väike kriitika Smile See tuleb aint kasuks Very Happy
A mis siin ikka tegelt vaielda, sellega ei jõua kuhugi, jätkem see ja harigem end ja teisi edasi Smile Päikest !

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Caps Laup Aug 15, 2009 11:57 am

Tuli tunne tänada veelkord Petsi, et selle saidi ja eelkõige selle foorumi meile siia lõid cheers
Caps
Caps

Postituste arv : 164

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pets Laup Aug 15, 2009 12:37 pm

Suured tänud ka minu poolt, sest mis ma siin ikka üksi teeks kui teid kõiki poleks! Wink Muuseas, nii foorumis kui ka vanglaplaneedi lehel endal, on peagi väikeseid muudatusi oodata. Loodan, et paremuse poole. Razz
Pets
Pets
Admin

Tagasi üles Go down

Postitamine  mormelar Laup Sept 26, 2009 12:57 pm

Külaline kirjutas:Aga mis see leht annab ? Et inimesi teadvustada ? Zeitgeist Movement tegutseb selles vallas juba, ma ei saa aru miks te pole liitunud sellega ? Neil on ka lahendusi pakkuda mida siin pole.

Ma tooks siinkohal välja ühe väga tähtsa vahe - keel. Suur hulk vanemaid inimesi ja kahjuks isegi suur hulk noori ei ole võimelised sellist informatsiooni võõrkeeles omandama, seega Vanglaplaneedi suurim võim teavituses on meie kallis ja armas eesti keel.
mormelar
mormelar

Postituste arv : 65

Tagasi üles Go down

Postitamine  Thorondor Püh Sept 27, 2009 7:11 pm

Külaline, minu arust pole sa mingit asjaliku kriitikat teinudki. Suht saasta oled.

Thorondor

Postituste arv : 36

Tagasi üles Go down

Lehe levitamine Empty kommentarid kõrvaltati

Postitamine  suksu30 Nelj Nov 12, 2009 2:19 pm

Delfis kommenteerides panin lõppu lingiga siia lehele ja kõik need kõrvaldati?

suksu30

Postituste arv : 3

Tagasi üles Go down

Postitamine  mflx Püh Dets 06, 2009 3:41 am

vanglaplaneedi leht pakkub just keelebarjääri lahendust. avastasin selle tänu ZM-ile orkutis. ei saa aru kuidas saab üldse sõimata selle teema levitamist Question Exclamation

mflx

Postituste arv : 10

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles