Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vaktsineerimine

+9
Pacha
EstoniaKilluminati
Thorondor
Kapa
Munk 23
Formica
Karmo
PopolVuh
tron
13 posters

:: Varia :: Muud teemad

Go down

Vaktsineerimine Empty Vaktsineerimine

Postitamine  tron Nelj Jan 15, 2009 11:37 am

tron

Postituste arv : 16

Tagasi üles Go down

Vaktsineerimine Empty Re: Vaktsineerimine

Postitamine  PopolVuh Nelj Jan 15, 2009 1:43 pm

Kohe kindlasti ei lase ma oma tulevast last mürgitada.
On arusaamatu, et ikka veel toimub vaktsineerimine haiguste vastu, mida meil juba aastakümneid ei esine.
Igasugune vaktsineerimine nõrgestab inimese immuunsüsteemi, mis on tegelikult AINUS loomulik haiguste vastu võitlev süsteem, terve immuunsüsteem ennetab haigusi.
Ise ei põe enam ka külmetushaigusi aastaid, mul võivad kõrval olla kõik aevastavad ja köhivad, mulle see külge ei hakka Smile

PopolVuh

Postituste arv : 8

Tagasi üles Go down

Postitamine  Karmo Laup Juul 11, 2009 11:30 am

Karmo

Postituste arv : 76

Tagasi üles Go down

Vaktsineerimine Empty ENDINE FARMAATSIATÖÖTAJA RÄÄGIB AVAMEELSELT VAKTSIINIDEST

Postitamine  Formica Laup Juul 11, 2009 11:37 am

Formica

Postituste arv : 103

Tagasi üles Go down

Postitamine  Karmo Esm Juul 13, 2009 7:51 pm

Kas siin foorumis on mõni liige kes on jätnud enda lapse vaktsineerimata. Kui on, siis paluks muljeid milliseid jamasid sellise otsusega kaasneb?

Mitte vaktsineerimine on ju eestis üha hoogustuv tegevus - kuigi arsti sellele kõvasti vastu seisavad.

Karmo

Tagasi üles Go down

Postitamine  Munk 23 Esm Juul 20, 2009 2:50 pm

Muig. Ei saa usaldada inimese arvamust teemal, mille nimetust ta ei oska vigadeta kirjutada.

Ise uurisin üsna põhjalikult vaktsiinide ohtlikkuse teemat; nii palju sain aru, et mul pole kummagi leeri andmete hindamiseks piisavalt teadmisi mikrobioloogiast. Kui aga üks leer esitab oma väidete põhjenduseks teadusrtikleid ja teine youtube'i-videosid, blogisid ja muud kontrollimata meediat, siis ma tean küll, keda usaldada.

Ärge alluge epideemiataotlejate propagandale.
Munk 23
Munk 23

Postituste arv : 60

Tagasi üles Go down

Postitamine  Karmo Reede Juul 24, 2009 1:29 pm

Munk 23 kirjutas:Muig. Ei saa usaldada inimese arvamust teemal, mille nimetust ta ei oska vigadeta kirjutada.

Ise uurisin üsna põhjalikult vaktsiinide ohtlikkuse teemat; nii palju sain aru, et mul pole kummagi leeri andmete hindamiseks piisavalt teadmisi mikrobioloogiast. Kui aga üks leer esitab oma väidete põhjenduseks teadusrtikleid ja teine youtube'i-videosid, blogisid ja muud kontrollimata meediat, siis ma tean küll, keda usaldada.

Ärge alluge epideemiataotlejate propagandale.

Muig. Kas nende emade arvamust võib usaldada? http://web.zone.ee/iamfree/perekool.htm

Lisan veel ühe lingi ja kui seal olevate andmete ja statistigaga tutvuda kas siis saab ikka veel väita et tegu on epideemiataotlejate propagandanga: http://web.zone.ee/iamfree/

Karmo

Tagasi üles Go down

Postitamine  Munk 23 Reede Juul 24, 2009 2:43 pm

Olen iamfree saidiga tuttav. Kas nende emade arvamust võib usaldada? Mina ei või -- ma ei ole nendega tuttav, ei tea, kas nad üldse olemaski on. Need on lihtsalt ühed väidetavad koopiad väidetavatest postidest väidetavates foorumiteemades, mida enam ei eksisteeri. Miks ma peaksin neid rohkem uskuma kui elukutselist meditsiiniteadlast?

Kui vaktsineerimisvastaste väiteid oleks võimalik tõestada, oleks need juba tõestatud. Selle asemel on neid korduvalt üksikjuhtudel ümber lükatud, ning samal ajal on välja tulnud vastaliste rahahimu ja võltsitud andmed. Ei ärata usaldust selline raha eest paanika külvamine.
Munk 23
Munk 23

Tagasi üles Go down

Postitamine  Formica Reede Juul 24, 2009 3:20 pm

Munk 23 kirjutas:Olen iamfree saidiga tuttav. Kas nende emade arvamust võib usaldada? Mina ei või -- ma ei ole nendega tuttav, ei tea, kas nad üldse olemaski on. Need on lihtsalt ühed väidetavad koopiad väidetavatest postidest väidetavates foorumiteemades, mida enam ei eksisteeri. Miks ma peaksin neid rohkem uskuma kui elukutselist meditsiiniteadlast?

Kui vaktsineerimisvastaste väiteid oleks võimalik tõestada, oleks need juba tõestatud. Selle asemel on neid korduvalt üksikjuhtudel ümber lükatud, ning samal ajal on välja tulnud vastaliste rahahimu ja võltsitud andmed. Ei ärata usaldust selline raha eest paanika külvamine.

Küsiks vastu jälle seda, et kelle huvides on see, et mitte lasta ennast vaktsineerida? Ravimifirmad saavad kasumit kui toodavad vaktsiine ja kui toodavad ravimeid. Nemad on võitjat igaljuhul. Seega kes siis võidab sellest, kui inimesed ei lase ennast vaktsineerida? Ma arvan, et päris lambist ka inimesed vaktsineerimise vastu ei võitle.

Formica

Postituste arv : 103

Tagasi üles Go down

Postitamine  Karmo Reede Juul 24, 2009 6:22 pm

Munk 23 kirjutas:Olen iamfree saidiga tuttav. Kas nende emade arvamust võib usaldada? Mina ei või -- ma ei ole nendega tuttav, ei tea, kas nad üldse olemaski on. Need on lihtsalt ühed väidetavad koopiad väidetavatest postidest väidetavates foorumiteemades, mida enam ei eksisteeri. Miks ma peaksin neid rohkem uskuma kui elukutselist meditsiiniteadlast?

Mis moodi ei ole võimalik tõestada - oled ikka tutvunud seal samal saidil pakutava statistikaga ja erinevate arstide välja ütlemistega mida vaktsiinid tegelikult teevad: http://web.zone.ee/iamfree/uuring.htm see ju samuti osaliselt meditsiiniteadlastega koostatud uuring.

Karmo

Tagasi üles Go down

Postitamine  Kapa Reede Juul 24, 2009 8:55 pm

Tekib küsimus, miks sa siin foorumis oled? Sest arvatavasti sa usud ka ju poliitikute ja riigijuhtide väiteid, kes on oma ala proffid ja elukutselised väitlejad.
Mis kutsus sind siia?
Sõna "ametlik" sünonüüm on sõna "petlik".
Seega ennem kalduksin uskuma juba mitteametlikku versiooni kui ametlikku.

Juba puht loogiliselt analüüsides - miks peaks inimene laskma ennast vaktsineerida, kui tema immuunsussüsteem suudaks seda ilma abivahenditegagi, nii arenedes, võideldes haigusega täiustudes paremaks ja tugevamaks, nagu see liigi arengule ja püsimajäämiseks vajalik - kohane?

Kapa

Postituste arv : 63

Tagasi üles Go down

Postitamine  Munk 23 Esm Juul 27, 2009 7:50 am

Vaktsiinide tootmine ei ole eriti tulus tegevus. Ravimifirmad saaksid kindlasti rohkem pappi, kui laseksid epideemiatel omasoodu vohada ja müüksid haigetele ravimeid. Küll aga on Ameerikas kohtus võimalik neiltsamadelt ravimifirmadelt pumbata välja kena hulk raha, kui ähvardada teha lärmi teemal, nagu oleks mingi seos nende toodetud vaktsiini ja näiteks hiljem lapsel ilmnenud autismi vahel. Kui seda teeb osav advokaat — nagu too härra, kes USA-s vaktsiinivastaseid “aitab ja juhib” —, on firma vahel nõus temaga kohtus kaklemise asemel tal ja tema klientidel rahaga suu kinni toppima, eeldades targu, et avalikkust ei pruugi morjendada tõsiasi, et autism on tegelikult geneetiline haigus.

Mis moodi ei ole võimalik tõestada - oled ikka tutvunud seal samal saidil pakutava statistikaga ja erinevate arstide välja ütlemistega

Sellel statistikal pole teaduslikku alust, nagu ka üksikute arstide ja “osaliselt meditsiiniteadlaste” nn väljaütlemistel. Need on kinnitamata arvamused, mis tuginevad spekulatsioonidele või valeandmetele.

Kui oleks võimalik tõestada, et vaktsiinid kujutavad endast suuremat ohtu kui haigused, mille vastu neid kasutatakse, oleks seda juba tehtud.

Tekib küsimus, miks sa siin foorumis oled? Mis kutsus sind siia?

Mind huvitab, mida ja miks inimesed usuvad. Mind kutsus siia esialgu lihtsalt soov teha promo triloogiale, mida meie kirjastus välja annab (“Illuminatus!”, 1. osa “Silm püramiidis” on lettidel ja teine, “Kuldne õun”, kohe jõuab). Siis jäin vaatama, et kuidas inimesed oma vandenõu-uskusid põhjendavad.

Sest arvatavasti sa usud ka ju poliitikute ja riigijuhtide väiteid, kes on oma ala proffid ja elukutselised väitlejad. Sõna "ametlik" sünonüüm on sõna "petlik".

Mina ei usu kedagi ilma kontrollimata. Isegi mitte iseenda mälu, saati siis veel professionaalseid kloune – poliitikuid.

Ja petlikud on minu jaoks nii ametlik kui mitteametlik teave, kuni mul pole olnud võimalik kõiki võimalikke tegureid ise kontrollida.

Võite mind pidada uskumatuks Toomaks, aga ma tõesti leian, et midagi arukat ei saa üles ehitada usule. Sest minu jaoks käib võrdusmärk sõnade “usk” ja “vale” vahele.
Munk 23
Munk 23

Tagasi üles Go down

Postitamine  Thorondor Esm Juul 27, 2009 11:59 am

Miks ma peaksin neid rohkem uskuma kui elukutselist meditsiiniteadlast?
See on küll väga kulunud argument. Kõlab nagu elukutselised või mingi teatud haridusega inimesed on ilmeksimatud või põhineb sinu usk mingil väga ümmargusel statistika ja eelarvamuste kompotil?

Samamoodi võiks uskuma hakata kedagi, kes kord väitis, et tema ema on elu aeg arst olnud ning elavhõbe vaktsiinides on lollus ja Eestis selliseid vaktsiine ei kasutata ega pole kunagi kasutatud. Igasugu autoriteetide valimine võib väga kaugele eksiteele viia. Youtube videode ja teadusartiklide vahel valimine on samasugune pime usk, et on tunne et statistiliselt on ühed rohkem jama.

Seni on tühi jutt oma uskumiste pealt. Palju parem oleks kuulda konkreetseid väiteid.

Thorondor

Postituste arv : 36

Tagasi üles Go down

Vaktsineerimine Empty RE: vaktsineerimine

Postitamine  EstoniaKilluminati Esm Juul 27, 2009 12:59 pm

EstoniaKilluminati
EstoniaKilluminati

Postituste arv : 189

http://change.planet.ee/

Tagasi üles Go down

Vaktsineerimine Empty SAY NO TO THE VACCINE

Postitamine  EstoniaKilluminati Esm Juul 27, 2009 1:25 pm

EstoniaKilluminati
EstoniaKilluminati

Postituste arv : 189

http://change.planet.ee/

Tagasi üles Go down

Vaktsineerimine Empty Teave vaktsiinide kohta!

Postitamine  Pacha Teis Juul 28, 2009 11:34 pm

Plaan oli minna kauemaks soojale maale elama ja uurisin selle riigi kohta millised ohud varitsevad. Samal ajal oli ka tv-s suur reklaam , vaktsineeeri ennast hepatiidi vastu ,et Riias juba suur nakkus oht(kui keegi mäletab,alles hiljuti). Läksin siis perearsti juurde nõu küsima ja mis selgus, et see on üks puhas jama. (arst hea tuttav)
Arsti isiklikult ei soovitanud seda teha, sest tema arvates on see üles puhutud teema ja lihtsalt raha teenimis viis.
Paljud minu tutavaid tegid kohe endale need vaktsiinid nii kui oli see reklaam teles. Oleksin isegi selle ohvriks langenud!

Lõpetuseks küsimus: miks on inimesel imuunsusus?
NB! Hoitke enda tervist ise mitte ärge laske arvata,et seda teeb mingi lihtne vaktsiin mida teisse süstitakse sekundiga ja raha eest.
Pacha
Pacha

Postituste arv : 36

Tagasi üles Go down

Postitamine  Karmo Esm Aug 10, 2009 8:16 am

Väike uurig, palju siis teadlased uurimus tulemusi võltsivad:

Teadlased võltsivad uuringuid seniarvatust rohkem

Eriti panen rõhku, et meditsiini töötajad võltsivad rohkem. Nii et jätkame ikka vaktisneerimisega Twisted Evil

Karmo

Tagasi üles Go down

Postitamine  Munk 23 Esm Sept 28, 2009 12:07 pm

http://forte.delfi.ee/news/teadus/article.php?id=25933471

Ekspert: last tuleb vaktsineerida võimalikult vara!

Lapsevanemad ei peaks muretsema selle pärast, et kaitsesüstimine õrnas eas nende lastele halba teeb, ütleb vaktsiiniekspert. Viimased andmed näitavad, et vastsündinute immuunsüsteem suudab juba sünnihetkel reageerida antigeenidega täidetud maailmale.

Potentsiaalselt ohtlike nakkuste vältimiseks tuleks anda vaktsiine võimalikult varajases vanuses, väidab Genfi ülikooli vaktsinoloogia ja vastsündinute immunoloogia keskuse juhataja professor Claire-Anne Siegrist Euroopa immunoloogiakongressil ECI 2009.

Ja samas vaimus edasi.

Ootan põnevusega tõendeid selle kohta, et Genfi Ülikool on NWO-vandenõu osaline.
Munk 23
Munk 23

Tagasi üles Go down

Postitamine  Nutcracker Esm Sept 28, 2009 6:10 pm

No ma ei oska öelda näiteid, kus mittevaktsineerimisest oleks jama tulnud. Küll aga vaktsineerimisest. Näiteks mul on 2 naabrit. Üks ei vaktsineeri midagi ja on selle poolt, et lapsele anda võimalikult vähe antibiootikumikuure kui see haigestub ning laseb tollel paljalt aina õues joosta (päike! ja õhk). Teine hoiab last vati sees ja aina vaktsineerib, laps aina nõrguke ja arstid soovitavad iga viiruspuhangu eel last vaktsineerida, iga kord aina parema, puhastatuma ja kallima vaktsiiniga. Mis te arvate, kas ta laps on tervem? Oh ei. Tulevad küll igal võimalusel õue, aga ei saa palju tulla kuna laps on aina haige.
Teine näide minult endalt, ei mingit antibiootikumikuuri, ports D-vitamiini ja asi korras (hiljutine eksperiment). Lugeda võite siit, uskuge siis mida tahate:
http://www.medicalnewstoday.com/articles/51913.php
Nutcracker
Nutcracker

Postituste arv : 29

Tagasi üles Go down

Postitamine  mormelar Esm Okt 05, 2009 8:14 am

Ma ei tituleeriks inimesi, kes pooldavad vaktsineerimist, ka mitte juhtivatel kohtadel olevaid inimesi, kohe NWO'lasteks, enamuses on tegemist siiski teadmatuse ja naiivselt uskumisega.
Ega teiegi kõik sündinud oma praeguse arusaamaga maailmast, kes on ka vähe vanemad ja lapsi omavad, nood võivad isegi vaktsineeritud olla. On teatud osad elust, millele ei pöörata enne tähelepanu, kui miski selle meilt sinna juhib. Sama on kahjuks ka "tarkade" inimestega, kui pole põhjust, ei vaevu nad "elementaarset tõde" üle kontrollima. Õnneks on tänapäevased infokanalid piisavalt avatud, et aegajalt siiski leidub inimesi, kes seda teevad.
Aga ei maksa teisi kohe kurjaks kutsuda.
mormelar
mormelar

Postituste arv : 65

Tagasi üles Go down

Postitamine  mormelar Teis Nov 17, 2009 6:20 pm

mormelar
mormelar

Postituste arv : 65

Tagasi üles Go down

Postitamine  linde Kolm Nov 18, 2009 8:36 pm

Teine näide minult endalt, ei mingit antibiootikumikuuri, ports D-vitamiini ja asi korras (hiljutine eksperiment). Lugeda võite siit, uskuge siis mida tahate:

Just. Minu mäletamist järgi pole mulle kunasgi antibiootikume kirjutatud ja ma võin julgelt väita, et ma pole 7 aastat kindlasti korralikult haige olnud. Sedasi, et pean mitu nädalat kõrge palavikuga kodus passima. Kui palavik ongi, siis järgmine päev hiljemalt õhtuks, on see kadunud. Nohu ja köha, noh, neid ikka esineb vahel. Medikamendid mida haiguse ajal manustan oleksidki siis ainult need Goldrexid, nohu ajal Xymelini hästi vähe. Kui nohu ajal pidevalt tarvitada, siis võib juhtuda, et jäädki seda lõpuks kasutama. Ilma aga ei saa, kuna hingata on vaja, kui nohu on ja kui selline hea meditsiin on olemas, siis lihtsalt mugavuest, mõtlemata, kasutad paraku. Muud saasta ma ei manusta.
Üks hea asi, mis ma hilja aegu avastasin on selline asi nagu Meririis(googelda Sea Rice). Selline riisilaadsed kraanulid, mille paned vette seisma rosinatega ja mõne aja pärast jood. maitsega võtab harjumine aega, aga sealt saab organism vajalikud pakterid kätte. Aga jah, need vanarahvajoogid(minul jõi nt. vanaema mingit seenevedelikku kunasgi) ja söögid, mis jubedad välja näevad...nendes on tõde taga. Seega tõesti, EI Ispumisanile ja JAH seentele.
linde
linde

Tagasi üles Go down

Postitamine  linde Kolm Nov 18, 2009 8:47 pm

kas keegi teab kas puugivaktsiinis ka midagi kahjulikku on?
linde
linde

Tagasi üles Go down

Vaktsineerimine Empty Seagripist ja vaktsineerimisest

Postitamine  Tyler Durden Laup Nov 28, 2009 5:52 pm

Ma soovitan seagripi teemat rahulikult võtta. Tegelikult on kogu loos palju kummalist. Esitan siinkohal mõned tähelepanekud.

Loe edasi siit: http://toomas.trapido.org/index.php?id=10537
Tyler Durden
Tyler Durden

Postituste arv : 81

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics

:: Varia :: Muud teemad