Saatanlik käemärk (sarved)
4 posters
Saatanlik käemärk (sarved)
Kas on nad jalgpalli fännid ("Texsas longhorns" jalgpalli meeskonnal on alternatiivne käemärk/logo) või saatana esindajad, eriti just bushid on ühed agressiivsemad sarvede tegijad
Bush Makes the Devil Sign Again, At 9/11 Ceremony
Re: Saatanlik käemärk (sarved)
Hr President WTF
kui näen,viskan millegiga.
kui näen,viskan millegiga.
Shadow- Postituste arv : 9
Sellel märgil on väga palju tähendusi, millest vaid vähesed on saatanlikud. Oluline on ka, kuhupoole need "sarved" pööratud on. Kehast eemale suunatud sarvnäpud peaksid Euroopa traditsiooni kohaselt kaitsma kaetamise, halva õnne ja needuste eest.
Munk 23- Postituste arv : 60
saatanat tähendab see vaid siis, kui vasakukäega näidata. nii nagu ka kõikenägev silm on vasak. kokkusattumus?
ats- Postituste arv : 2
ats kirjutas:saatanat tähendab see vaid siis, kui vasakukäega näidata.
Kas tohib küsida, kust selline väide pärineb? Ja kuidas suhtuda inimestesse, kes näitavad "sarvi" mõlema käega? Ning kelle kavala mahhinatsiooni tulemusena tähendab sama käemärk rahvusvahelises viipekeeles "armastust"?
Kuigi siinkohal on vast viisakas ära märkida, et nimetatud viipe puhul on pöial välja sirutatud, klassikalise mano cornuta puhul aga mitte.
Muide, mulle meenub lapsepõlvest, et viipekeelses Vremjas esines neid "sarvi" päris tihti. Ma ei tea, kas see oli vene viipekeele eripära või kehtib rahvusvaheliselt, aga seda sarvemärki sisaldasid minu mälu mööda kõik sõnad, kus esines eesliide "tele-". Nii et kui uudis puudutas näiteks televisiooni, meenutas ekraanil viiplev teletädi vahel pühendunud hevimetallisti oma lemmikbändi kontserdil.
Muide, mulle meenub lapsepõlvest, et viipekeelses Vremjas esines neid "sarvi" päris tihti. Ma ei tea, kas see oli vene viipekeele eripära või kehtib rahvusvaheliselt, aga seda sarvemärki sisaldasid minu mälu mööda kõik sõnad, kus esines eesliide "tele-". Nii et kui uudis puudutas näiteks televisiooni, meenutas ekraanil viiplev teletädi vahel pühendunud hevimetallisti oma lemmikbändi kontserdil.