The Obama Deception
+4
Kristo
KuriVaiM
Pets
Caps
8 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
The Obama Deception
http://alex-jones-movie-translation-project.googlegroups.com/web/English+transcript%2C+one+subtitle+per+line.TXT?gda=2cOFfWEAAABh26TeOSfNDYSfr_-8qVM_46ADIAUSJHZTJciatmJ_dHattL-y9VMPP32neQMfXUMd-Eog_ytYSnsPfMOvPUzuWkfpUedWyoM3iS8oHqkY8lMJP-kItwVPBwjdKujmMDOVcV4Kf5x1iV4X6-2IalYA
Leidsin sellise transkripti, phm saaks otsast juba tõlkima hakata, oleks hiljem lihtsam, kui ajastatud variant kättesaadavaks muutub..
Leidsin sellise transkripti, phm saaks otsast juba tõlkima hakata, oleks hiljem lihtsam, kui ajastatud variant kättesaadavaks muutub..
Caps- Postituste arv : 164
Re: The Obama Deception
Nüüd ajastatud variant ka olemas. Tegin subclubi teema, kui seal kinga saame, peaks ise käsile võtma siin. Onju?
http://alex-jones-movie-translation-project.googlegroups.com/web/Obama+Deception+-+English+subtitles+(Full+length).srt?gda=-fUZlGsAAABh26TeOSfNDYSfr_-8qVM_DK5tZRlKIaHjdaZwzNZSjcWWsim-kSbg6G1E8N6I1vZU2MX52SVq1PUNDTZ1VkpXBJ-xfEFjqE3mQMOgyTZ4eo6tFhkgq2DgBUnZ2sLuBosGRdr3QrylPkw2aRbXD_gF
http://alex-jones-movie-translation-project.googlegroups.com/web/Obama+Deception+-+English+subtitles+(Full+length).srt?gda=-fUZlGsAAABh26TeOSfNDYSfr_-8qVM_DK5tZRlKIaHjdaZwzNZSjcWWsim-kSbg6G1E8N6I1vZU2MX52SVq1PUNDTZ1VkpXBJ-xfEFjqE3mQMOgyTZ4eo6tFhkgq2DgBUnZ2sLuBosGRdr3QrylPkw2aRbXD_gF
http://www.infowars.com/the-obama-deception-subtitled-in-several-languages/
Siin nüüd ka venekeelsete subtiitritega olemas. Venekeelset transcripti pole küll leidnud. Paistab, et subclubist abi ei leia, viimane post seal selline:
"Kuulge, haiged võsavillased vandenõuteoreetikud, teil on ju üleilmne võrk kiiksuga vendasid olemas, las tõlgivad püha idee nimel. Otsige mujalt lolle, kelle arvelt raha teenida, eks?"
Siin nüüd ka venekeelsete subtiitritega olemas. Venekeelset transcripti pole küll leidnud. Paistab, et subclubist abi ei leia, viimane post seal selline:
"Kuulge, haiged võsavillased vandenõuteoreetikud, teil on ju üleilmne võrk kiiksuga vendasid olemas, las tõlgivad püha idee nimel. Otsige mujalt lolle, kelle arvelt raha teenida, eks?"
järgmine zombi ja raha ka ei tahaCaps kirjutas:http://www.infowars.com/the-obama-deception-subtitled-in-several-languages/
Ma ei pakkunudki kellegile raha, see loll sai kuidagi aru, et kui ta mul selle ära tõlgib, siis ma hakkan tema pealt kuidagiviisi raha teenima
Panen siia ka tavalise transcripti üles:
Obama Deception transcript
Ja kas keegi siis ei tea kedagi kes tunneks kedagi, kes normaalse raha eest selle ära tõlgiks? Nii et me suudaks selle papi siin ise kamba peale kokku kraapida.
Obama Deception transcript
Ja kas keegi siis ei tea kedagi kes tunneks kedagi, kes normaalse raha eest selle ära tõlgiks? Nii et me suudaks selle papi siin ise kamba peale kokku kraapida.
Ma olen siin nii palju juba oma subtiitrite tõlkimisest rääkinud, et ma kahtlen kas keegi mind enam üldse usub, aga Obama Deceptionile sain nüüd tõlkija. 60 eeku leht ehk siis mingi vähe üle 2000 tuleb summa ning 15. maiks lubati valmis teha. Ajastama peame siis ise. Kõik kes toetada tahavad, andke teada, mõtleme välja midagi siis!
Olen,alati valmis selliste filmide tõlkimist rahaliselt toetama,aga seni pole vist midagi lõpuni tehtud veel kahjuks,pean siin silmas Wake Up Call,i tõlkimist,mis ilmelt on soiku jäänud,jah?Aga anna teada kui Obama Deceptioni jaoks raha hakkad koguma.Pets kirjutas:Ma olen siin nii palju juba oma subtiitrite tõlkimisest rääkinud, et ma kahtlen kas keegi mind enam üldse usub, aga Obama Deceptionile sain nüüd tõlkija. 60 eeku leht ehk siis mingi vähe üle 2000 tuleb summa ning 15. maiks lubati valmis teha. Ajastama peame siis ise. Kõik kes toetada tahavad, andke teada, mõtleme välja midagi siis!
Kristo- Postituste arv : 10
Olen käpp maksma.. Aga miks ta juba ajastatud subtiitrit ei tõlgi?
Nõus ka 200- toetama.
Karmo- Postituste arv : 76
Väga lahe! Ma hakkan järgmise nädala alguses töökaaslasi piinama, sest siis saab palka. Siis vaatab palju puudu jääb ning saadan oma konto andmed neile, kes veel toetada soovivad. Ma loodan et sutsu üle tonni saan ma töökaaslastelt, nii et ega väga palju ei olegi inimesi vaja seekord.
Päris nii ei läinud nagu lootsin, sain 825 eeku kokku töökaaslastelt. Capsi, Omega Chaose ja Karmo osa juurde arvestada, siis kokku on 1375. Kristo tahtis ka vist toetada, aga ma ei tea mis summaga. Ma saadan oma konto admed teile privaatsõnumina.
Oleks väga kena kui mõni hea inimene veel toetaks natukesega, siis ülejäänud paneks ma ise.
Oleks väga kena kui mõni hea inimene veel toetaks natukesega, siis ülejäänud paneks ma ise.
Nii, nüüd on siis valmis need. Suur tänu kõigile, kes toetasid rahaliselt!
Subtiitrid Obama Deceptionile
Aga tundub, et neid on vaja veel vähe kohendada, ma tegelen sellega järgmise nädala jooksul, nii et ärge veel väga levitage neid palun.
Subtiitrid Obama Deceptionile
Aga tundub, et neid on vaja veel vähe kohendada, ma tegelen sellega järgmise nädala jooksul, nii et ärge veel väga levitage neid palun.
aitähh, st see veel beta staadiumis siis , poogime fimile külge ja vaatab mis juhtub
vaatasin paiguti üle, ajastus tundus küll igati tip-top olema, suured tänud
vaatasin paiguti üle, ajastus tundus küll igati tip-top olema, suured tänud
Võiks subclubi ka riputada, kui kontrollitud on
1:11:20 - "offshore" pankadele - seda saaks paremini tõlgendada nt välis/väljaspool USA-t asuvad pankadele
1:13:35 - "Paulsen" õigem oleks ikka Paulson (Henry Paulson)
Suur tänu! Kui keegi veel midagi sellist leiab mida võib-olla kohe esmapilgul ei märka, siis võib siia kirja panna, sest mul võib ka palju kahe silma vahele jääda.KuriVaiM kirjutas:1:11:20 - "offshore" pankadele - seda saaks paremini tõlgendada nt välis/väljaspool USA-t asuvad pankadele
Kas keegi oskab aidata, kuidas järgnevat lõiku kõige parem oleks tõlkida, kuidas seda "derivatives" normaalselt saaks panna sinna?
Tarpley:
In the 1990s, you had the beginnings of the derivatives bubble, thanks to people like Alan Greenspan, Rubin, Summers, a lot of the people who are now back in the Obama administration. And the derivatives, I think, are the centerpiece of this entire problem today.
Tarpley:
In the 1990s, you had the beginnings of the derivatives bubble, thanks to people like Alan Greenspan, Rubin, Summers, a lot of the people who are now back in the Obama administration. And the derivatives, I think, are the centerpiece of this entire problem today.
jah endal riivas silma ka sama termin, tõlgitud wiki annab tulemuseks "Tuletisinstrumendid" - kuid see oleks vast liiga kohmaks subtiitritesse panna
tuletatud, tuletis, tuletus-
derivative action - aktsionäri hagi aktsiaseltsi huvides
first derivative - esimene tuletis
aga kuidas tõlkida sobiks, ei oska öelda..
derivative action - aktsionäri hagi aktsiaseltsi huvides
first derivative - esimene tuletis
aga kuidas tõlkida sobiks, ei oska öelda..
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» The Obama Deception
» NWO teemaline muusika
» Obama on Bushi kauge nõbu
» Müüa Obama potased
» Seagripiga seonduv
» NWO teemaline muusika
» Obama on Bushi kauge nõbu
» Müüa Obama potased
» Seagripiga seonduv