Eesti Uus Kord
+13
Jikid
Vjatšeslav Olegovich
aceopel
Waffa
Kapa
PhiXion23
Omega Chaos
Caps
Karmo
Kris
Pets
KuriVaiM
helen
17 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Eesti Uus Kord
Liitun täielikult eelkõneleja Vjatšeslav Olegovich arvamusega - eriti mis puudutab seda, et Eestis pole võimalik enam rahlikult loodust nautida ilma, et "eraomanikule" varbapeale ei astuks.
Karmo- Postituste arv : 76
Täpselt nii ta on...igalpool eravalduse keelumärgid.
Muide. On keegi erinevalt minust mõelnud sellest pasast välja tulla? Ma mõtlen asja ette võtta reaalselt?
Kindlasti on veel keegi peale minu, aga ei ole kohanud veel kedagi kellega hakata tõsisemalt sellega tegelema.
Üksi suht jama, aga kui kedagi kampa ei tule teen üksi.
Mis te arvate, kui teeks ise oma Uue Eesti Korra?
Ma mõtlen tõsiselt, loome oma küla ja rajame selle üles täiesti välisest sõltumatult oma eneste kätega ja oma enda maa poolt antud tuluga.
Tuleks luua küla, mis toidab ennast ära täiesti omal põllumajandus saadustel. Kurat, see ei ole ju raske.
Ise olen uurinud ja tahaks veel kõvasti uurida igasugu alternatiivseid lehti ja allikaid, mis viitaks näiteks kuidas ise elektrit teha jms. mis aitaks iseseisvalt toime tulla. Keegi teab mingeid lahendusi misiganes asjadele, siis andku teada.
Mai tea, olen ma siis tõesti nii noor veel, et usun sinisilmselt ja naiivselt, et selline asi veel võimalik on?
Muide. On keegi erinevalt minust mõelnud sellest pasast välja tulla? Ma mõtlen asja ette võtta reaalselt?
Kindlasti on veel keegi peale minu, aga ei ole kohanud veel kedagi kellega hakata tõsisemalt sellega tegelema.
Üksi suht jama, aga kui kedagi kampa ei tule teen üksi.
Mis te arvate, kui teeks ise oma Uue Eesti Korra?
Ma mõtlen tõsiselt, loome oma küla ja rajame selle üles täiesti välisest sõltumatult oma eneste kätega ja oma enda maa poolt antud tuluga.
Tuleks luua küla, mis toidab ennast ära täiesti omal põllumajandus saadustel. Kurat, see ei ole ju raske.
Ise olen uurinud ja tahaks veel kõvasti uurida igasugu alternatiivseid lehti ja allikaid, mis viitaks näiteks kuidas ise elektrit teha jms. mis aitaks iseseisvalt toime tulla. Keegi teab mingeid lahendusi misiganes asjadele, siis andku teada.
Mai tea, olen ma siis tõesti nii noor veel, et usun sinisilmselt ja naiivselt, et selline asi veel võimalik on?
Kapa- Postituste arv : 63
Mõte on ilus, kuid siiski suht naiivne. Võiksid veel ära toita ja miski elektrisüsteemi üles panna, kuid inimesel on vaja rohkemat ära elamiseks, kaasaja inimene on veel eriti harjunud igasuguste tänapäeva mugavustega, üheks neist kasvõi internet, kasvõi meil kõigil, või saaksid ka selle üles panna? Seejuures ei tohi unustada, et nii mõnedki vandenõudehuvilised on noorukid, tudengid (sest noorus on ju alati see radikaalne ja aldis uuteks suundadeks), kes vaevalt oma õpinguid pooleli tahaks jätta kuhugi külla kolimise eesmärgil, ükskõik siis kui veetlev see omaenda uue korra idee ei tundu (seejuures on ka küsimuseks, et kuhu see küla rajada, kuidas selle üle otsustada jne; korruptsioon oleks võimu omamisega paratamatut - jah, ei usugi ise tühja lehte ja inimesse kui tegelikult heasse olendisse, lihtsalt keskkonna poolt ära rikutud, nimelt ei tohiks unustada, et too sama keskkonda on inimese enese poolt loodud; jah, võib vabandada, et, näed, kurjad on see käputäis, kuid kõik need halvad isikuomadused on tegelikult inimestesse sisse kodeeritud, see sõltub lihtsalt inimesest endast, kui väga/palju ta neid välja näitab ja kui tugevad need tal üldse on).
Teiseks on aga see külakese värk suht mikrotasandil töötamine. Võid teha endale ja paarile elu ajutiselt paremaks, kuid kui tõesti riigis on need suured jõud liikumas ning muutused päevakavas, siis varem või hiljem otsustatakse lihtsalt, et see külake seal käib vastu riigi põhimõtetele ning tuleks likvideerida. Samuti peaksid sa vaevalt külakeses üleval kõiki neid vandenõuteoreetikuid, eriti veel nüüdsel ärkamise" ajal; see kas kasvaks linnaks või seaksid piirid, mis oleks jällegi võrdsuse vähendamine (kuigi ega võrdsust ei eksisteerigi) ning üleüldse kaasneksid sada erinevat muret, mis aga lõppkokkuvõttes võivad mitte kedagi aidata, kuna kuigi sa võid enda külakest ise sõltumatuks kuulutada, oled sa siiski sõltuv sellest riigist ja valitsusest, kelle maa peal asud. See oleks lihtsalt omat sorti pea liiva alla peitmine.
Oeh, kahju on selline küünik olla, sest eks see oma korraga külaeluke tundu idülliline, kuid samas on idüll juba oma olemuselt utoopia ning utoopiaid ei eksisteeri.
Film aga ... film oli huvitav, aint oleks vast tahtnud rohkem kodumaiseid nimesid ja nendega seonduvat, ikka suurelt ja punaselt selgeks kõik. :P
Teiseks on aga see külakese värk suht mikrotasandil töötamine. Võid teha endale ja paarile elu ajutiselt paremaks, kuid kui tõesti riigis on need suured jõud liikumas ning muutused päevakavas, siis varem või hiljem otsustatakse lihtsalt, et see külake seal käib vastu riigi põhimõtetele ning tuleks likvideerida. Samuti peaksid sa vaevalt külakeses üleval kõiki neid vandenõuteoreetikuid, eriti veel nüüdsel ärkamise" ajal; see kas kasvaks linnaks või seaksid piirid, mis oleks jällegi võrdsuse vähendamine (kuigi ega võrdsust ei eksisteerigi) ning üleüldse kaasneksid sada erinevat muret, mis aga lõppkokkuvõttes võivad mitte kedagi aidata, kuna kuigi sa võid enda külakest ise sõltumatuks kuulutada, oled sa siiski sõltuv sellest riigist ja valitsusest, kelle maa peal asud. See oleks lihtsalt omat sorti pea liiva alla peitmine.
Oeh, kahju on selline küünik olla, sest eks see oma korraga külaeluke tundu idülliline, kuid samas on idüll juba oma olemuselt utoopia ning utoopiaid ei eksisteeri.
Film aga ... film oli huvitav, aint oleks vast tahtnud rohkem kodumaiseid nimesid ja nendega seonduvat, ikka suurelt ja punaselt selgeks kõik. :P
Jikid- Postituste arv : 16
No aga kas on tõesti vaja mugavuse pärast oma elu maha müüa? Kas on tõesti sellest nii raske lahti lasta?
Mugavus ongi just see mis meile pealesurutud ning millega inimesi harjutada, et neid kontrolliall hoida. Kui poleks mugavusi, automatiseeritud elu, siis inimesed ju hakkama ei saaks, tekiks kartus ning see ongi see mis hoiab inimesi konksuotsas. Põlgan mugavust selle kõige siiramas tähenduses.
Samas tänapäeva tehnika juures on võimalik kõik ise toota. Tuleb osata natuke uurida võimalustest ning õppida neid haldama. Seda aega ja kulu võiks ju ohverdada oma iseseisvuse ja sõltumatuse heaks. Ka internet ei oleks tegelikult probleem.
Ja võib-olla üldse ei peakski kohe 100%-liselt süsteemist välja kiskuma. Alguses piisaks sellestki, kui rahvas võtaks kätte ja teeks tööd oma enda elu heaks, mitte ei orjaks kedagi teist, a'la mingit firmat või riigiorganisatsiooni, vaid kasvataks endale sööki, peaks loomi ja harjutaks küttimist. Hiljem kolektiivselt arutaksid kuidas elektrit toota. Ja kui need on saavutatud, siis on juba põhimõtteliselt 90% süsteemist sõltumatus saavutatud. Ainsad asjad mis jääksid veel nö kohustusteks oleks maamaks riigile, internet, kütus jms. Aga selle kõik saab teenida oma enda põllumajandus saadustest. Sest praegu (ja nii on alati olnud) suudavad talud iseendaga toimetulla nii, et varu on tohutu, millest müüdav tooks turul palju sisse ehk kui vaja midagi väljas sisse osta siis ei ole see keeruline. Mahekaubandus on ju tohutu ja alati müügiks olnud.
Tegelt mida tahan öelda kogu selle asjaga on see, et tuleks rahval selgeks teha, et hakaku talupidamisega tegelema, see on see mis viib eestit edasi, on alati viinud ja viib ka tulevikus. Ei mingi muu tee, olgu see EL, SuurVend või VeneKaru, ükski neist pole meie väikse Eesti heaolu eest väljas.
Jah olen noor ja naiivne, nii ütleksid vanad torisejad, kurat kes on kogu elu elanud kuradi lasnamäe korteris mitte midagi tehes, kes pole maaelu näinudki vaatamata oma kõrgest elueast, need kellel lootus on ammu kustund ja harjunud olemisega kus "ainult demokraatia on võimalik". Noortel ongi sellepärast see naiivne kaldumus unistusi ellu viia ja neid teostada. Kahjuks enamus annavad alla ja lähevad ikka sama rada mis needki nö "rahvuslased" kes korra aastas saavad kuskil kokku ja räägivad kui persses elu ja süsteem on ning peale seda poevad jälle tagasi oma põõsakesse sädistama, et aastapärast jälle kokku saada.
Siin kuskil foorumis oli ka üks video USA's toimuvast. Seal oli ka mingi kondingent rahvast süsteemist tardunud ja võtnud ette rajada oma kogukond. Tüübid elasid väga head elu ilma igasuguse kohustuseta, ainult mis oli oli see, et nad pidi olema valmis ning nad ka olid valmis vajadusel sõdima ülejäänud maailmaga kui see neile kukile peaks tulema.
Tegelt on see teostatav, kui mingi külatäis inimesi mõtleb juba omamoodi, siis riik ei saa seda likvideerida, kui riik hakkaks sekkuma, siis tüübid lihtsalt kaitseks oma territooriumi vajadusel ükskõik kuidas ja millega. Riik ei saa lasta sellisel asjal sõjaliseks olukorraks muutuda.
Kuijutaksite näiteks siin seda ette...talupojad maal ja riigipead linnas...tekib kähmlus, keda rahvas toetama hakkab? Usun et ikkagi eestlast maal.
Ajapikku kasvaks selles külast tõesti suurem üksus, aga ei pea, sest idee ongi selles, et saada rajada põllumajandust. Iga üks toidab end ise, vajadusel vahetan ma sinuga kartuleid kapsa vastu, mis iganes. Ei tahaks öelda, et linnastumine on haigus, aga kurat kui inimene ei taha maal elada, siis ärgu tulgugi, hävigu seal linnas.
Me ei pea arenema nii nagu teised arenevad, me ei pea neid järgima kurat. Vanasti polnud linnu, olid külad ja suuremad külad, mis toitsid end ise. Peale välismaailma sekkumist, kristlased ja muidu võimuihaldajatest geigarid väidsid, et nii nagu nemad teevad on parem ja õigem. Raisk, me oleme näinud seda juba kaua aega, aitab sellest sitast.
Mina olen nõus oma elu eest võitlema, olgu see president kikilipsuga või kohaliku valla tegelane või muidu riigiori politseist, mina oma vabadust neile maha ei müü ja annan tina kui keegi minu maapeale tallama tuleb. Ja ei huvita kui hiljem räägitakse meedias, et mingi jobu sai kuskilt relva ja purjuspäi tulistas politseid.
Ja mõelge, kui selliseid patrioote oleks rohkem? Siis ei saakski keegi vastu...Peame kokku hoidma, ühtsuses peitub jõud.
Raisk kui närvidele ajab, kas tõesti ei saa eestlane Eestis elada nii nagu ta tahab?
On ju üks kuradi vanglaplaneet, mis kuradi pärast on vaja seda siis veel toetada elades/olles selles süsteemis...
Andestust kui emotsionaalseks läksin mõnejaoks.
Mugavus ongi just see mis meile pealesurutud ning millega inimesi harjutada, et neid kontrolliall hoida. Kui poleks mugavusi, automatiseeritud elu, siis inimesed ju hakkama ei saaks, tekiks kartus ning see ongi see mis hoiab inimesi konksuotsas. Põlgan mugavust selle kõige siiramas tähenduses.
Samas tänapäeva tehnika juures on võimalik kõik ise toota. Tuleb osata natuke uurida võimalustest ning õppida neid haldama. Seda aega ja kulu võiks ju ohverdada oma iseseisvuse ja sõltumatuse heaks. Ka internet ei oleks tegelikult probleem.
Ja võib-olla üldse ei peakski kohe 100%-liselt süsteemist välja kiskuma. Alguses piisaks sellestki, kui rahvas võtaks kätte ja teeks tööd oma enda elu heaks, mitte ei orjaks kedagi teist, a'la mingit firmat või riigiorganisatsiooni, vaid kasvataks endale sööki, peaks loomi ja harjutaks küttimist. Hiljem kolektiivselt arutaksid kuidas elektrit toota. Ja kui need on saavutatud, siis on juba põhimõtteliselt 90% süsteemist sõltumatus saavutatud. Ainsad asjad mis jääksid veel nö kohustusteks oleks maamaks riigile, internet, kütus jms. Aga selle kõik saab teenida oma enda põllumajandus saadustest. Sest praegu (ja nii on alati olnud) suudavad talud iseendaga toimetulla nii, et varu on tohutu, millest müüdav tooks turul palju sisse ehk kui vaja midagi väljas sisse osta siis ei ole see keeruline. Mahekaubandus on ju tohutu ja alati müügiks olnud.
Tegelt mida tahan öelda kogu selle asjaga on see, et tuleks rahval selgeks teha, et hakaku talupidamisega tegelema, see on see mis viib eestit edasi, on alati viinud ja viib ka tulevikus. Ei mingi muu tee, olgu see EL, SuurVend või VeneKaru, ükski neist pole meie väikse Eesti heaolu eest väljas.
Jah olen noor ja naiivne, nii ütleksid vanad torisejad, kurat kes on kogu elu elanud kuradi lasnamäe korteris mitte midagi tehes, kes pole maaelu näinudki vaatamata oma kõrgest elueast, need kellel lootus on ammu kustund ja harjunud olemisega kus "ainult demokraatia on võimalik". Noortel ongi sellepärast see naiivne kaldumus unistusi ellu viia ja neid teostada. Kahjuks enamus annavad alla ja lähevad ikka sama rada mis needki nö "rahvuslased" kes korra aastas saavad kuskil kokku ja räägivad kui persses elu ja süsteem on ning peale seda poevad jälle tagasi oma põõsakesse sädistama, et aastapärast jälle kokku saada.
Siin kuskil foorumis oli ka üks video USA's toimuvast. Seal oli ka mingi kondingent rahvast süsteemist tardunud ja võtnud ette rajada oma kogukond. Tüübid elasid väga head elu ilma igasuguse kohustuseta, ainult mis oli oli see, et nad pidi olema valmis ning nad ka olid valmis vajadusel sõdima ülejäänud maailmaga kui see neile kukile peaks tulema.
Tegelt on see teostatav, kui mingi külatäis inimesi mõtleb juba omamoodi, siis riik ei saa seda likvideerida, kui riik hakkaks sekkuma, siis tüübid lihtsalt kaitseks oma territooriumi vajadusel ükskõik kuidas ja millega. Riik ei saa lasta sellisel asjal sõjaliseks olukorraks muutuda.
Kuijutaksite näiteks siin seda ette...talupojad maal ja riigipead linnas...tekib kähmlus, keda rahvas toetama hakkab? Usun et ikkagi eestlast maal.
Ajapikku kasvaks selles külast tõesti suurem üksus, aga ei pea, sest idee ongi selles, et saada rajada põllumajandust. Iga üks toidab end ise, vajadusel vahetan ma sinuga kartuleid kapsa vastu, mis iganes. Ei tahaks öelda, et linnastumine on haigus, aga kurat kui inimene ei taha maal elada, siis ärgu tulgugi, hävigu seal linnas.
Me ei pea arenema nii nagu teised arenevad, me ei pea neid järgima kurat. Vanasti polnud linnu, olid külad ja suuremad külad, mis toitsid end ise. Peale välismaailma sekkumist, kristlased ja muidu võimuihaldajatest geigarid väidsid, et nii nagu nemad teevad on parem ja õigem. Raisk, me oleme näinud seda juba kaua aega, aitab sellest sitast.
Mina olen nõus oma elu eest võitlema, olgu see president kikilipsuga või kohaliku valla tegelane või muidu riigiori politseist, mina oma vabadust neile maha ei müü ja annan tina kui keegi minu maapeale tallama tuleb. Ja ei huvita kui hiljem räägitakse meedias, et mingi jobu sai kuskilt relva ja purjuspäi tulistas politseid.
Ja mõelge, kui selliseid patrioote oleks rohkem? Siis ei saakski keegi vastu...Peame kokku hoidma, ühtsuses peitub jõud.
Raisk kui närvidele ajab, kas tõesti ei saa eestlane Eestis elada nii nagu ta tahab?
On ju üks kuradi vanglaplaneet, mis kuradi pärast on vaja seda siis veel toetada elades/olles selles süsteemis...
Andestust kui emotsionaalseks läksin mõnejaoks.
see film arvutis ja sealt dvd-l, ise vaatasin ka läbi, hästi tehtud, laenan plaati tuttavatele, ise teavad, kas teevad koopiaid endale samal eesmärgil või mitte.
Nonoh, Kapa, märkida, et inimesed mugavusteta hakkama ei saaks, on vast liiga uisapäisa. Muidugi nad eelistaksid jätkata mugavustega elu, kuna, noh, see on mugav, kuid nad saaks ka ilma hakkama hakkama, inimene on kohanev loom. Sinu siiras põlguse mugavuse suhtes on aga, noh, tõepoolest naiivne. Mugavused pole vaid kenad kodukesed ja suletekid, vaid ka kiirem transport ning ülemaailmne infovahetus interneti näol (mis on ometigi ju hindamatu abiline valede paljastamistel). Mugavus on sõita tööle bussi, auto või isegi rattaga ja mitte kõmpida ühest linna otsast teise. Mugavus on nautida elu ning mitte orjata sünnist surmani - aga selline mugavus pole kellelegi avatud, sest töö orjad oleme kõik, olgu see põldudel või linnas, politseiriigis või vabas. Ei pääseks sa selle orjuse käest ka külades; maksud ja valitsuse otsused püüavad su ka sealt kinni (usas tahetakse ju praegu miskit taluloomadega teha ning selle aasta lõpuks mingi uus seadus sisse viia; kahjuks ei oska täpsemalt seletada, pole lähemalt uurida jõudnud, kuid kena näide, et pole sa seal külas miskit kõigest eraldatud; maailm pole enam nõnda suur nagu ta kunagi olla võis - ning ka siis osutus ta kindlasti nii mõnelegi liiga väikseks). Ning mis sa siis selle kaitseks pakud - grupp oskamatuid relvamehi riigi vastu? See oleks lihtsalt ajutu veresaun (ning ära sa seejuures mitte arvagi, et politsei või sõjavägi sinu poolele asuks; ajalugu väidab just vastupidist).
Sa ei saa ka minevikku tuua perfektseks tulevikusuuna näiteks, sest minevik on minevik - läinud; selle uuesti loomine on aga pea võimatu, miski amishite värk on aga ka idülliliseimat maaelu pooldava inimese arust vast rumalus. Tulevik on siiski seotud tehnikaga (selles pooldaksin ennemini juba addendumis promotud veenuse projekti), selle eiramine on aga sama pime kui rahva poolne narkosõdade toetus.
Elada aga ei saa arvatavasti enamik inimesi nõnda nagu nad tahaks ainuüksi selle tõttu, et sööki peab laual ja katust peakohal hoidma ning selleks pahatihti tegema ebameeldivaid, või igatahes mitte eriti meeldivad, töid; ka sellises maailmas, kus kõik poliitikud tegelikult mõtleksid inimestele ning pankurid annaksid laene vaid altruistlikest südametest (like that's ever gonna happen ...).
Ning egas inimene tegelt ka kunagi rahul oleks sellega, mis ta saab, isegi kui ta paradiisis elaks (kui selline asi eksisteeriks).
Sa ei saa ka minevikku tuua perfektseks tulevikusuuna näiteks, sest minevik on minevik - läinud; selle uuesti loomine on aga pea võimatu, miski amishite värk on aga ka idülliliseimat maaelu pooldava inimese arust vast rumalus. Tulevik on siiski seotud tehnikaga (selles pooldaksin ennemini juba addendumis promotud veenuse projekti), selle eiramine on aga sama pime kui rahva poolne narkosõdade toetus.
Elada aga ei saa arvatavasti enamik inimesi nõnda nagu nad tahaks ainuüksi selle tõttu, et sööki peab laual ja katust peakohal hoidma ning selleks pahatihti tegema ebameeldivaid, või igatahes mitte eriti meeldivad, töid; ka sellises maailmas, kus kõik poliitikud tegelikult mõtleksid inimestele ning pankurid annaksid laene vaid altruistlikest südametest (like that's ever gonna happen ...).
Ning egas inimene tegelt ka kunagi rahul oleks sellega, mis ta saab, isegi kui ta paradiisis elaks (kui selline asi eksisteeriks).
siin osad jätavad mulje nagu oleks keelatud alernatiiv elektri või toiduainete ise kasvatamine, jessus mis jama. Ma ise kasvasin maal ülesse ja vanemad endiselt maal, üks ühelpool eestit teine teisel pool. Nad mõlemad kasvatavad toiduaineid ise mida vajalikuks peavad (kartulid, tomatid, kurgid, porganid jne) ning lisaks kanad, ning emal siis veel muud loomad -kuigi paari lehma pidamine iseenesest KASU ei too kindlasti mitte sisse, see lihtsalt nagu kalli lemmiklooma pidamine kelle nimel sa pead palju tööd tegema ning kes siin nii naiivne ja loll on, et sellest aru ei saa siis kahju neist, ma suhteliselt kindel, et nad pole siis kunagi lehmi kasvatanud või kokku liitnud kui palju kulusi (ja füüsilist tööd, aega) läheb lehma peale.
Eesti energia maksab sulle isegi kui sa alternatiiv elektrik kasutad (muidu ei maksaks kui kuri EL ei käsiks..) ning kui keegi jällegi nii naiivne on, et isegi ei tea lihtsmaid alternatiiv elektri saamise mooduseid ning nendega seounduvaid kulusi, siis kindlasti tal pikk tee minna enne seda kui realiseerima hakata seda plaani
põllumajandus on eesti tulevik? Tule taevas appi ütleks selle peale. Kui paljude õsiste suur-põllumeestega sa rääkinud oled? Ma tunnen mitut isiklikult ning ainuke põhjus miks nad eksisteerida saavad normaalsel kujul praegu on EL & pangalaenud. Tavaline tarviline traktor maksab üle MILLIONI krooni, seda vast ikka teate? Ning muudest masinatest ei hakka rääkimagi, vene iganenud tehnikat kolhoosi ajast sobib vähem ja vähem kasutada, juba ainuüksi kütusekulude pärast.
Kui siis IT ja innovatiivsed ideed on Eesti tulevik, meditsiin, teadus jms. Kindlasti suurim viga on, et väiksemate kärbestena meil kergekäeliselt lastakse suuriikidel nagu "made in" jms peale tembeldada, patendid antakse kergekäeliselt ära jms lollusi tehakse vahest, kuid õnneks rohkem ja rohkem on hakanud eestlased oma maad austama, potensiaali nägema ning ei arvata, et käige õigem tee on maha müüa mingi papi eest oma leiutised.
Ning see suur propagandistlik üllitis mis siin paar postitust tagasi oli tõestab iseenesest mis suunas see komuun läheb. Küll on hea, et eesti vabamüürlased ja muidu fassistid ning uue korra armastajad omavad väga häid sõprussidemeid suurtemate vene natsionalistlike riigi uudiste & propakanda kanalitega, et nood teatsid juba üle poole aasta enne aprilli rahutisi hotelli ruumid ja sateliidi kanalid omale rentida... kindlasti veel on nashi ka eesti riigi korra pikendus mitte kremli oma ning eestlased maksid neile raha iga päeva eest kus nad showd korraldasid siin ja sealpool piiri, kinldasti ka eestlased olid sellest huvitatud, et Nashilised saksa natsi sümbolitega märke tänaval müüsid, dimitri jms öise vahtkonna inimesed peavad siis ka kindlasti ansipi käepikendused olema, ega nad muidu nii agaralt poleks inimesi kokku kutsunud ju... njaa küll see praegune valitsus on ikka kõikvõimas, jõuab kõike seda korraldada ja rahastada, eks selle pärast meil kriis ongi ja idioodid kes kiirlaenudest ennast pankrotti laenasid on hädas sest riik kulutas suure hulga rahast venelaste peale, et nod eesti vastast propagandat teeksid, kivid seljakotis tallina poole bussidega sõidaksid pronksööl jms. Oh seda süütukest venemaa riigikorda, ta ju teada tuntud heategija olnud alati, kes ajaloo vältel on ju tuntud olnud oma heatahtlike plaanide ja rahumeelsete tegudega, kurjad naabrid tal ainult kahjuks...
Eesti energia maksab sulle isegi kui sa alternatiiv elektrik kasutad (muidu ei maksaks kui kuri EL ei käsiks..) ning kui keegi jällegi nii naiivne on, et isegi ei tea lihtsmaid alternatiiv elektri saamise mooduseid ning nendega seounduvaid kulusi, siis kindlasti tal pikk tee minna enne seda kui realiseerima hakata seda plaani
põllumajandus on eesti tulevik? Tule taevas appi ütleks selle peale. Kui paljude õsiste suur-põllumeestega sa rääkinud oled? Ma tunnen mitut isiklikult ning ainuke põhjus miks nad eksisteerida saavad normaalsel kujul praegu on EL & pangalaenud. Tavaline tarviline traktor maksab üle MILLIONI krooni, seda vast ikka teate? Ning muudest masinatest ei hakka rääkimagi, vene iganenud tehnikat kolhoosi ajast sobib vähem ja vähem kasutada, juba ainuüksi kütusekulude pärast.
Kui siis IT ja innovatiivsed ideed on Eesti tulevik, meditsiin, teadus jms. Kindlasti suurim viga on, et väiksemate kärbestena meil kergekäeliselt lastakse suuriikidel nagu "made in" jms peale tembeldada, patendid antakse kergekäeliselt ära jms lollusi tehakse vahest, kuid õnneks rohkem ja rohkem on hakanud eestlased oma maad austama, potensiaali nägema ning ei arvata, et käige õigem tee on maha müüa mingi papi eest oma leiutised.
Ning see suur propagandistlik üllitis mis siin paar postitust tagasi oli tõestab iseenesest mis suunas see komuun läheb. Küll on hea, et eesti vabamüürlased ja muidu fassistid ning uue korra armastajad omavad väga häid sõprussidemeid suurtemate vene natsionalistlike riigi uudiste & propakanda kanalitega, et nood teatsid juba üle poole aasta enne aprilli rahutisi hotelli ruumid ja sateliidi kanalid omale rentida... kindlasti veel on nashi ka eesti riigi korra pikendus mitte kremli oma ning eestlased maksid neile raha iga päeva eest kus nad showd korraldasid siin ja sealpool piiri, kinldasti ka eestlased olid sellest huvitatud, et Nashilised saksa natsi sümbolitega märke tänaval müüsid, dimitri jms öise vahtkonna inimesed peavad siis ka kindlasti ansipi käepikendused olema, ega nad muidu nii agaralt poleks inimesi kokku kutsunud ju... njaa küll see praegune valitsus on ikka kõikvõimas, jõuab kõike seda korraldada ja rahastada, eks selle pärast meil kriis ongi ja idioodid kes kiirlaenudest ennast pankrotti laenasid on hädas sest riik kulutas suure hulga rahast venelaste peale, et nod eesti vastast propagandat teeksid, kivid seljakotis tallina poole bussidega sõidaksid pronksööl jms. Oh seda süütukest venemaa riigikorda, ta ju teada tuntud heategija olnud alati, kes ajaloo vältel on ju tuntud olnud oma heatahtlike plaanide ja rahumeelsete tegudega, kurjad naabrid tal ainult kahjuks...
Ma räägingi, et saab ilma mugavuseta, aga kas sa oleksid selleks valmis? Kasvõi oma elu nimel?Nonoh, Kapa, märkida, et inimesed mugavusteta hakkama ei saaks, on vast liiga uisapäisa...
Kahjuks me mõlemad ei saa üksteise mõistetele kohati pihta. Minu jaoks mõiste mugavus tähendab just ilusat kodukest, suletekki, nahkdiivanit, kenakest sõiduvahendit mis on tõesti mõeldud kenale välimusele ja pehmele sõidule, noh tore oleks ka kui see sind viiks ka ühest punktist A punkti B, ja seda kiiresti. Alatihti nad seda ka teevad kuid kahjuks mitte igas tingimuses. Vihjasid mugavuse osas üldisele kiirele transpordile. Räägi, milleks sul seda vaja on? Milleks on sul vaja KIIRESTI liikuda punktist A punkti B? Et jõuda kiirelt hommikul kella 8ks tööle?
Tõid sisse väite, et mugavus on elu nautimine? Tahaks tõesti teada mis on teie jaoks elu?
Sest mina ei saa aru, miks inimesed linnas elavad. Ma mõtlesin sellele veidi, vaatasin ajalukku, analüüsisin tänapäevast ning ainuke selgitus milleni jõudsin oli, et inimesed on laisad. Nad ei taha ise midagi teha, nad tahavad et nende eest tehakse asju ära. Seda just linn pakubki neile, kes ise toime ei tule või ei taha tulla.
Sul on olemas vesi...keerad kraani ja tuleb (kuradi vahva oleks kui sealt tuleks veel punast morssi, vot see oleks mugavus). Sul on olemas küte...halvimal juhul vajutad nuppu ja tuba ongi soe. Sul on olemas toidupood...hüppad uksest välja, paar sammu üle tee ja oledki poes. Sealt saad saa osta juustu, leiba, kartulit või isegi seaprae. Sul on olemas autoremonditehas...kui su väike linnamaastur pot-pot teeb, siis ajad ta kenakesti sinna garaaži ja head lukksepad teevad selle poole tunniga korda ja sul pole vajagi näppe õliseks teha. Sul on olemas kõik...Ja kas see ongi see teie mugavus? Mille nimel? Et elu nautida? Mida tehes? Kas elu polegi mitte see, kus saad ise omal nahal tunda, kuidas käib vee pumpamine kaevust, kuidas on metsas puidlangetada kasulikum, et need püsiksid sul kenasti aastaringselt nii, et saaksid head tuld ahju või pliidi alla, mis tagavad sulle soojad ruumid ja sooja vee. Kas elu pole mitte see, kui mõistad kuidas taim tegelikult kasvab, mida on vaja selleks teha et vili kopsakam tuleks ning kuidas neid pärast säilitada et aastaringselt toidetud saaksid. Kas pole elu mitte see, kui koged kuidas tegelikult liha saadakse - küttimist, nülgimist, puhastamist, säilitamist, küpsetamist, söömist, maitsmist. Kas pole õige vaba elu see kui sa ei sõltu mitte millegist, oskad ise vajadusel autot remontida, hobust rakendada, katust parandada, maja ehitada, kõike teha.
Selle VenusProjekti üks veidi kahtlane külg minujaoks ongi see, et ta küll vabastab nö orjusest, aga kas ka sõltumatusest?
Ma ei eira seda projekti, küll toetan moraalselt, sest nagu ka Peter Joseph ütles, see pole ideaalne maailma, kuid parem praegusest.
Pooldan ka ise tehnikat. Tehnikat mis peaks vastu kasvõi ÜHE põlve. Tehnikat, mis teeks meie elu kergemaks, aga mitte mugavaks.
Sa räägid, et tuleb teha ebameeldivat tööd, et söök laual ja katus peakohal oleks? Miks tuleb sul teha seda ebameeldivat?
Miks just need inimesed kaeblevad ebameeldiva töö peale kes on linnastunud...
Ma eeldan et see käis minupihta. Ei ma ei ütle et see keelatud on, aga raskendatud küll. Ja eks plaan neil ongi, et see kasulik poleks ja võimalikult kulukas oleks. Alternatiiv elektri osas olen tõesti vähe haritud ja selles vallas on mul palju käija. Kui tead head allikat kust infot saada, ehk jagaksid. Kus näed laita, tule ja aita.Siin osad jätavad mulje nagu oleks keelatud alernatiiv elektri või toiduainete ise kasvatamine...
Mis puutub aga loomapidamisse ja põlluharimisse, siis ka ise sellises keskkonnas üleskasvanuna kinnitan, et see töö on nõudlik. Aga mis puudutab üldse ellujäämisse ja toiduhankimisse, siis on see looduses alati nõudlik ja karm olnud. Tean mis tähendab loomade pidamine ja sellesvallas ei tasuks minuga arutada lemmikloomapidamist.
Mis on Eesti tulevik, seda otsustab rahvas...ptui...vabandust...valitsus.
Tulevikule ja minevikule vihjates pidasin silmas Eestit ja eestlasi kui põlisrahvuslasi, kes on alati olnud ustavad ja kindlad oma maale. Ja et Eesti säiliks sellisena nagu ta on alati säilinud, siis on põllumajandus Eesti tulevik. Ma kordan veelkord, ei pea sõna tuleviku all seda mis on/võib-olla Eesti tegelik tulevik. See on minu arvamus ja heakspidamine.
Traktoritest ja masinatest tänapäeval ei ole mõtet rääkida. See miks see kallis on ongi selliste tainapeade tulemus kes maailma juhivad.
Praeguses maailmas traktor, kombain jms on kasulik ainult siis kui ajad taga tõesti kasumit. RAHALISES mõttes.
Aga inimesel on käed olemas ja mis viga on nende rakendamisel?
Noooooo see on jällegi liiga julge väide, vot ei tahaks kuidagi uskuda, et kõik maal elanud on selle üle jube õnnelikud. Isiklikult ei näe eriti suurt vahet, kas orjata maal või linnas, ebameeldivad oleksid ühtemoodi mõlemad, kui oma valitud tööd teha ei saaks (ning kindlasti pole see põllul rügamine).Kapa kirjutas:Miks just need inimesed kaeblevad ebameeldiva töö peale kes on linnastunud...
Üleüldse oled sa liiga subjektiivne. Sa räägid siin praegu, mis sinu arust on elus tõesti mdiagi väärt ning meeldivat, kuid unustad, et inimeste arvamused lähevad sellistes küsimustes lahku. Näiteks kiidad siin igati küttimist, kuid paljud inimesed ei tahaks oma käsi verisekski saada, kust nad siis selles mingit head elatise teenimise võimalust näeksid?
Ning milleks mul on vaja liikuda kiiresti punktist A punkti B? Jah, tõepoolest selleks, et vanasti jõuda õigeks ajaks kooli (nüüd loengud ning Tartus ja seega kõik pea eesõues ja nõnda käimine igati enam julgustatud; vanasti sai aga pool Tallinnat läbi sõidetud) või vajaduse tekkimisel kodulinna, kuhu sõit pole hetkelgi lühike, mis siis veel rääkida, kui seda kiirema transpordi näol mugavust ei eksisteeriks.
Ja MUIDUGI on inimesed laisad. Laiskus ja uudishimu ongi elus edasi ajavaks jõuks.Kõik tahavad kena mugavustega elu, kus nad midagi tegema ei peaks ja seega on nõus rohkem rügama mingi sellise tuleviku nimel, rääkimata kõigist neist sinu kritiseeritud mugavustest. Seda aga, et linnas elatakse vaid selle tõttu, et tahetakse, et kõik ette ära tehakes, on jällegi tingitud sinu mingist ürgvihast linnade vastu. Jah, poed on lähemal, kuid tööinimesed peavad samamoodi hommikul vara üles tõusma ja enamiku päevast maha rügama. Linnade plussiks on aga vast ka paremad koolid ja ülikoolid, kuid ka teadmised (ükskõik siis kui küsitavad) on kah vaid mugavused ja seega mittevajalikud? Ka kergus on muideks mugavus, nende vahele mingi erinevuse tekitamine on spetsiifilise seletuseta mõttetu, sest mina seda vahet lihtsalt ei näe.
Sinu aga mingi kraanist morsi tulekust rääkimine on lihtsalt sellest su hoiatatud emotsionaalsusest tingitud ärritamine ja lahmimine. Selle pole midagi intelligentset mõtet vastatagi, kuna on ilmselge, et selle kirjutamise ajal ei mõelnud mitte aju, vaid tolle ärritusega. Ainus, mida märgiks, on aga suht irooniline/naljakas, kuidas sa märgid "sul", arvestades, et kõigist kiidetutest on mul isiklikult vaid osake, kuid see on juba kõrvaline.
Sõltumatuse kohta aga märgiks seda, et sõltumatusest ei vabasta miski, sest inimene on paratamatu alati millestki sõltuvuses, nagu Geza Gardonyi kirjutas oleme kõik millegi orjad, ja, minu arvamust mööda loogikat kasutades, seda eranditeta igas võimalikus ühiskonnas.
"...propagandistlik üllitis mis siin paar postitust tagasi oli tõestab iseenesest mis suunas see komuun läheb. Küll on hea, et eesti vabamüürlased ja muidu fassistid ning uue korra armastajad omavad väga häid sõprussidemeid suurtemate vene natsionalistlike riigi uudiste & propakanda kanalitega, et nood teatsid juba üle poole aasta enne aprilli rahutisi hotelli ruumid ja sateliidi kanalid omale rentida..."
Ma ei propageeri, vaid ütlesin välja enda mõtted. Ärge ajage, palun, segamini. Mina ei väida, et kõik varem öeldud on tõde ja kutstu kedagi seda uskuma. Äkki, peaksin lisama - IMHO...?
Rahastada... On Teil hotelli ja sateliitide rentimise arved näidata? See, kes keda rahastas, võib ainult kujutada, vaevalt leidub konkreetseid asitõendeid. Mina olen täitsa nõus, et Venemaa püüdis kasutada olukorda, kuid see olukord oli loodut kohaliku võimuga. Küsimus on selleks - milleks see oli loodut? Ja kelle oli kasulik? Kasu on näha: valimised võidetud, vajalikud seadused vastu võetud. Venemaa kasu? – no võib olla kohalikus meedias püüdsid Eestist fašismi riigi teha. Mingil määral võib olla see mõjus, kuid arvestades suurust, vaevalt, et kusagil Saratovi üldse teavad midagi naaberriigist. Euroopa seiskoht oli, kui ma õigesti mäletan uudistest – siseriiklik asi.
Minu arvatest, seda jama oleks võinud vältida, kui oleks tahtmine. Aga tahtmist ei olnud, ja see paneb mind mõtlema, et jama oli tahtlik.
Info kanalite kohta – ma harva vaatan telekat, kuna saan aru, et seal näidatekse seda, mida tahetakse näidata, mitte mis toimub. Sama proknsöö. Tollel ajal jälgisin mõlemaid uudiste saateid, kui Eesti kui ka Venemaa. Esimesed näitasid ainult mässu, teised ainult politsei vägivalda. Kui uskuda ja vaadata aimult üht poolt – tulevad täitsa vastasitkud meeled.
No aga Lõuna Ossetia meedias – see oli otsene valetamine, nüüd isegi Gruusia tunnistas, et ründas esimesena, kui 8 augustil näidati kaadreid, kus gruusia raketid lendasi Tshinvaali poole kommentaaritega – Venemaa ründab Gruusiat! Ja see ei olnud mingi ühe kanali eksimus, kogu „anti-Venemaa” meedia pressis inimeste aju. Hetkel ma rääkisin ainult info-sõjas, kus Venemaad tehti maataseks, mitte konflikti põhjustest (mõlemad pooled „tegijad” ja selle aluse pani veel Stalin, kui liitis tollel ajal iseseisvad Ossetiad Gruusiaga, „kingitus” enda kodumaale)
Kanalite all mina mõtlesin ressurid, kus enam väham sõltumatud analüüsitakse maailmas toimuvad. Kus otsitakse põhjust ja ja kelle see on kasulik. Suuremalt pantakse tähelepanu finants-püramiidile, mida kuijutab ennast praegune maailmne ekonoomika. Propogandaga seal ei ole mingit pistmist.
„Oh seda süütukest venemaa riigikorda, ta ju teada tuntud heategija olnud alati, kes ajaloo vältel on ju tuntud olnud oma heatahtlike plaanide ja rahumeelsete tegudega, kurjad naabrid tal ainult kahjuks...”
Saate mulle öelda ette, millist sõda on ALUSTANUD Venemaa? Tšetšeeniat võib mitte pakkuda, kuna seda võib vaadata nagu siseriikliku asja. Ah ja, Afganistan... lollus oli, aga nagu näitab aeg, selle lollusega on ka teise riigid hakkama saanud, Eestima samuti. Võrreldes konfliktide hulga järgi kõige demokraatlikuma Ameerikaga, kes pidevalt ALUSTAB teiste riikide territooriumil veresaunu – naaberriik on tõesti „heategija”. Kui võtta 20 sajandi alguses NSVL-us toimuvad inimeste massilist hävitamist – ega Leenin ise ei tulnud võimule, see oli põhjalik ja ellu viidud Aleksandr Parvuse plaan, Saksamaa raha eest. Selle kohta on tõendeid ja ajaloolised dokumendid. Ja kuna meedia-ajuloputust veel ei olnud, võimu hoidmiseks kasutati terrorit.
Saage minust õesti aru, ma ei tee Venemaast inglit, loomulikult seal on oma mustad mängud, kuid ajloost võib näha, et karule ei anta rahus olla ka. „Uues Maailmas” sellel riigil on oma koht ettevalmistatud – tasuta ressurside allikas. 90-del peagu õnnestus, aga nüüd võimu juurde tulid inimesed, kes tahavad ikka pappi ja leidsid jõudu vastu hakkata. IMHO, loomulikult.
Ja laenude kohta. Ega ma kiirlaenu ei mõelnud, see on väikemastaabi äri. Korteri laenud orjastavad inimesi. See mis toimub Eestis + väike ja kiir mudel Ameerika toimavast. Seal 70-te aastatest hakkati inimestele lihtsalt laenu andma. 30 aastad laenu püramiid võttis hoogu – rahvas laenas, raiskas ja töötas võlgade maksamise nimel. Kui laenu kraan keerati kinni, võlg jäi, kui raha puudus, kulutused vähenesid, tööstus jäi stoppama, ei ole tööd- ei ole raha - nn kriis. Eestis kõik samamoodi, kuid kiiremini. 3 aastad tagasi ise oleks peagu korterilaenu võttnud: 8000 palga eest ma saaks 600 000 eek 40 aasta peale, ilma käendaja ja tagatistega(ainult tulevane kinnisvara). Kuid tollel ajal selle raha eest korraliku korterid oli võimatu saada, ja, jumal tänatud, jätsin selle idee. Muidu präegu elaks juba väljas, kuna tööturg on... no teda ei ole lihtsalt. Iga nädalaga paar tuhat uut töötuid. Töötu makse ei maksa. Ja ei kuluta ka. Kui ei ole ostjaid – tere tulems uued töötud. Millege see ring lõppeb, ausalt öeldes mul on hirm mõelda. Viimased uudised: esimese kvartaliga makseid on tulnud 21% plaanitust ei lisa optimismi. Hiljuti Äripäevas kõlas üleskutse raisat 100 eek rohkem, et panna majanduse rattad käima – kõlab nagu mõnitamine, sest kui minul ei ole tööd ja ei paista kaa – kust pean võtma need 100eek. Ja isegi kui lejan, teenin selle rahakese, kuhu minu maksed lähevad – riigi ja selle elanike, kaasarvatud minuga, elu paranemisele, või presidendi proa uue Audi ostmiseks...? Ei tea, kas on teemaga seotud, kuid „purskas välja”.
Ma ei propageeri, vaid ütlesin välja enda mõtted. Ärge ajage, palun, segamini. Mina ei väida, et kõik varem öeldud on tõde ja kutstu kedagi seda uskuma. Äkki, peaksin lisama - IMHO...?
Rahastada... On Teil hotelli ja sateliitide rentimise arved näidata? See, kes keda rahastas, võib ainult kujutada, vaevalt leidub konkreetseid asitõendeid. Mina olen täitsa nõus, et Venemaa püüdis kasutada olukorda, kuid see olukord oli loodut kohaliku võimuga. Küsimus on selleks - milleks see oli loodut? Ja kelle oli kasulik? Kasu on näha: valimised võidetud, vajalikud seadused vastu võetud. Venemaa kasu? – no võib olla kohalikus meedias püüdsid Eestist fašismi riigi teha. Mingil määral võib olla see mõjus, kuid arvestades suurust, vaevalt, et kusagil Saratovi üldse teavad midagi naaberriigist. Euroopa seiskoht oli, kui ma õigesti mäletan uudistest – siseriiklik asi.
Minu arvatest, seda jama oleks võinud vältida, kui oleks tahtmine. Aga tahtmist ei olnud, ja see paneb mind mõtlema, et jama oli tahtlik.
Info kanalite kohta – ma harva vaatan telekat, kuna saan aru, et seal näidatekse seda, mida tahetakse näidata, mitte mis toimub. Sama proknsöö. Tollel ajal jälgisin mõlemaid uudiste saateid, kui Eesti kui ka Venemaa. Esimesed näitasid ainult mässu, teised ainult politsei vägivalda. Kui uskuda ja vaadata aimult üht poolt – tulevad täitsa vastasitkud meeled.
No aga Lõuna Ossetia meedias – see oli otsene valetamine, nüüd isegi Gruusia tunnistas, et ründas esimesena, kui 8 augustil näidati kaadreid, kus gruusia raketid lendasi Tshinvaali poole kommentaaritega – Venemaa ründab Gruusiat! Ja see ei olnud mingi ühe kanali eksimus, kogu „anti-Venemaa” meedia pressis inimeste aju. Hetkel ma rääkisin ainult info-sõjas, kus Venemaad tehti maataseks, mitte konflikti põhjustest (mõlemad pooled „tegijad” ja selle aluse pani veel Stalin, kui liitis tollel ajal iseseisvad Ossetiad Gruusiaga, „kingitus” enda kodumaale)
Kanalite all mina mõtlesin ressurid, kus enam väham sõltumatud analüüsitakse maailmas toimuvad. Kus otsitakse põhjust ja ja kelle see on kasulik. Suuremalt pantakse tähelepanu finants-püramiidile, mida kuijutab ennast praegune maailmne ekonoomika. Propogandaga seal ei ole mingit pistmist.
„Oh seda süütukest venemaa riigikorda, ta ju teada tuntud heategija olnud alati, kes ajaloo vältel on ju tuntud olnud oma heatahtlike plaanide ja rahumeelsete tegudega, kurjad naabrid tal ainult kahjuks...”
Saate mulle öelda ette, millist sõda on ALUSTANUD Venemaa? Tšetšeeniat võib mitte pakkuda, kuna seda võib vaadata nagu siseriikliku asja. Ah ja, Afganistan... lollus oli, aga nagu näitab aeg, selle lollusega on ka teise riigid hakkama saanud, Eestima samuti. Võrreldes konfliktide hulga järgi kõige demokraatlikuma Ameerikaga, kes pidevalt ALUSTAB teiste riikide territooriumil veresaunu – naaberriik on tõesti „heategija”. Kui võtta 20 sajandi alguses NSVL-us toimuvad inimeste massilist hävitamist – ega Leenin ise ei tulnud võimule, see oli põhjalik ja ellu viidud Aleksandr Parvuse plaan, Saksamaa raha eest. Selle kohta on tõendeid ja ajaloolised dokumendid. Ja kuna meedia-ajuloputust veel ei olnud, võimu hoidmiseks kasutati terrorit.
Saage minust õesti aru, ma ei tee Venemaast inglit, loomulikult seal on oma mustad mängud, kuid ajloost võib näha, et karule ei anta rahus olla ka. „Uues Maailmas” sellel riigil on oma koht ettevalmistatud – tasuta ressurside allikas. 90-del peagu õnnestus, aga nüüd võimu juurde tulid inimesed, kes tahavad ikka pappi ja leidsid jõudu vastu hakkata. IMHO, loomulikult.
Ja laenude kohta. Ega ma kiirlaenu ei mõelnud, see on väikemastaabi äri. Korteri laenud orjastavad inimesi. See mis toimub Eestis + väike ja kiir mudel Ameerika toimavast. Seal 70-te aastatest hakkati inimestele lihtsalt laenu andma. 30 aastad laenu püramiid võttis hoogu – rahvas laenas, raiskas ja töötas võlgade maksamise nimel. Kui laenu kraan keerati kinni, võlg jäi, kui raha puudus, kulutused vähenesid, tööstus jäi stoppama, ei ole tööd- ei ole raha - nn kriis. Eestis kõik samamoodi, kuid kiiremini. 3 aastad tagasi ise oleks peagu korterilaenu võttnud: 8000 palga eest ma saaks 600 000 eek 40 aasta peale, ilma käendaja ja tagatistega(ainult tulevane kinnisvara). Kuid tollel ajal selle raha eest korraliku korterid oli võimatu saada, ja, jumal tänatud, jätsin selle idee. Muidu präegu elaks juba väljas, kuna tööturg on... no teda ei ole lihtsalt. Iga nädalaga paar tuhat uut töötuid. Töötu makse ei maksa. Ja ei kuluta ka. Kui ei ole ostjaid – tere tulems uued töötud. Millege see ring lõppeb, ausalt öeldes mul on hirm mõelda. Viimased uudised: esimese kvartaliga makseid on tulnud 21% plaanitust ei lisa optimismi. Hiljuti Äripäevas kõlas üleskutse raisat 100 eek rohkem, et panna majanduse rattad käima – kõlab nagu mõnitamine, sest kui minul ei ole tööd ja ei paista kaa – kust pean võtma need 100eek. Ja isegi kui lejan, teenin selle rahakese, kuhu minu maksed lähevad – riigi ja selle elanike, kaasarvatud minuga, elu paranemisele, või presidendi proa uue Audi ostmiseks...? Ei tea, kas on teemaga seotud, kuid „purskas välja”.
Vjatšeslav Olegovich- Postituste arv : 2
mida tähendab sõna fassist (fašist)? mina olen üks nendest, kelle kohta mõni eesti keelt äärmiselt puiselt pobisev muulane siin pn seda öeönud. ometigi olen ma uue korra vastane, rahvusriikide pooldaja ja üks paljudest, kes tähistab A.H. sünnipäevi.Vjatšeslav Olegovich kirjutas:"...propagandistlik üllitis mis siin paar postitust tagasi oli tõestab iseenesest mis suunas see komuun läheb. Küll on hea, et eesti vabamüürlased ja muidu fassistid ning uue korra armastajad ...”.
Need olid Waffa sõnad, mina ainult tsiteerisin.zombelius kirjutas:mida tähendab sõna fassist (fašist)? mina olen üks nendest, kelle kohta mõni eesti keelt äärmiselt puiselt pobisev muulane siin pn seda öeönud. ometigi olen ma uue korra vastane, rahvusriikide pooldaja ja üks paljudest, kes tähistab A.H. sünnipäevi.Vjatšeslav Olegovich kirjutas:"...propagandistlik üllitis mis siin paar postitust tagasi oli tõestab iseenesest mis suunas see komuun läheb. Küll on hea, et eesti vabamüürlased ja muidu fassistid ning uue korra armastajad ...”.
Sõna fašist/sm olen kasutanud ühe korra eelmises postis ja ainukeses, kitsas, tähenduses: 40-te aastatel "inimesed", kes alustasid II maailmasõda. Tean, et see ei ole päris õige sõna tähendus, lajalt ja pikkalt või Wikipeediast lugeda(kusjuures on üks huvitav teoorija, kes seisab wikipeedia taga - ikka Uue maailma tegelased ja sealsed infot jälgitakse ja modereeritakse, et liiga palju nende tegevustest ei ilmuks. Kui aega on tõlgin ja teen väikse kokkuvõtte sellest teooriast), kuid tolles kontektis ma mõtlesin just seda.
PS. Tegin uue kasutaja, kuna eelmisega oli pidev probleem sisse logimisega. Vjatšeslav Olegovich.
vo- Postituste arv : 3
Põhimõtteliselt, Teil on täitsa õigus, see on ilmunud II maailma sõja ajal ja tähistas konkreetseid vallutajaid.zombelius kirjutas:sõna fašist on kommunistide väljamõeldis
Caps kirjutas:...sest globalistidel on plaanis maailma rahvatikku vähendada 70-80% ja seda järgmise 10 aasta jooksul, ilmselt alustavad nad selle projektiga juba järgmise 5-aasta jooksul, kui selleks ajaks töö tehtud pole juba. Ja sa ära mõtle, et see neil läbi ei lähe ja keegi pole nii julm - nad on psühhopaadid.
Waffa kirjutas:
Ämbrisse astusid sa kõige rohkem selle ideega, et 80% tahetakse maailma rahvastikku vähendada 10 aasta jooksul - mille põhjal see fantaasia põhineb sul?
By 2005, we lost 40 micro-biologists in less than 4 years, all under suspicious circumstances, and during this time someone discovered that they were all working for the government, or government contractors, on projects related to bio-terrorism, flu pandemics, or anthrax. Obviously they weren’t trying to find a cure for anything, or there would be no need to silence them.
Well it seems as if the crazy conspiracy theorists were right again, because the world-wide flu pandemic they were warning you about has been unleashed, and it will dominate the headlines until millions, if not billions of people are dead. It won’t be stopped because no one with the means to stop it wants to stop it.
Caps- Postituste arv : 164
zombelius kirjutas:mida tähendab sõna fassist (fašist)? mina olen üks nendest, kelle kohta mõni eesti keelt äärmiselt puiselt pobisev muulane siin pn seda öeönud. ometigi olen ma uue korra vastane, rahvusriikide pooldaja ja üks paljudest, kes tähistab A.H. sünnipäevi.Vjatšeslav Olegovich kirjutas:"...propagandistlik üllitis mis siin paar postitust tagasi oli tõestab iseenesest mis suunas see komuun läheb. Küll on hea, et eesti vabamüürlased ja muidu fassistid ning uue korra armastajad ...”.
(natuke vastusega hiljeks jäänud, kuid ikkegi)
ma tunnen mitmeid Aadu sünnipäeva tähistajaid kuid ega see neid siis fašist ei tee. On erinevus oma rahva armastamise vahel ning selle vahel kui vihatakse paaniliselt mingit teist riiki/systeemi ja seda elatakse välja vägivallaga. Ma ei hakka siin sõna tähendusse minema, sest ainukesed õiged nö fašistid olid itaalias kelle pealt saab malli võtta ning võrrelda. Saksamaal oli natsionaalsotsialism mitte fašism, ainuke põhjuks miks suur osa maailmast saksamaad fashismiga otseselt sarnastab on see, et Stalin tegi sellist propagandat saksamaa vastu, ning otseselt KEELAS saksamaa riigi korda kutsuda millekski mis oleks seotud sotsialismiga - teadagi miks. Kuigi osad nö fassistlikud punkid olid saksamaal oli saksamaa kindlasti palju demokraatlikum hitleri all kui evenmaa Stalini all. Hitleril oli vähemalt mingi grupp inimesi keda ta usaldas ning isegi inimesed kes temaga võisid vaielda ning oma ideid pakkuda lükates hitleri omasi ümber - erinevalt venemaal kus enamuste riigi ametnike naisi hoiti vangilaagris ja regulaarselt lihtsalt löödi maha inimesed kes liialt kaua on võimu ligidal olnud ning asjadest liialt aru saavad.
Kuid lühidalt öeldes, ma sinu quoteeritud postituses mõtlesin (enamjaolt) nn 'punafašiste' (ultranationalistliku soviette). Mitte, et puna fašistid kõik kergesti liigitatavad oleksid alati kuna nedel puudub enamasti arusaadav ja selge loogiliselt võetav ideoloogia, kommunismi taga nutmine on nagu vaimuhaigus, sellistele inimestele peaks ravi andma - kuid ma usun, et üldiselt saad aru kellest ma räägin. Eestis ma pole eriti näinud, et Hitleri sümpatiseeriad suuri probleeme tekitaksid, kyll on aga siin igast punaseid kes pinnuks silmas
Venemaal muidu on ka veel selliseid suuri otseselt ultranatsionalistlike gruppe kes tuge on saanud riigilt ning erinevaid kokkuleppeid sõlminud nashi juhtidega, et nede vahel reaalseid suuremaid kokkupõrkeid ei tekiks, sest siis oleks laiba meri taga, kuna erinevalt nashi koertest on nedel vb mitte kyll kõigi silmis kena & aksepteeritud kuid tugev ideoloogia mis ei muutu üle öö vastavalt sellele mis käsk (yldistavalt) kremlist tuleb. Mõned julgemad neist kes uhkusega fassistiks ennast kutsuvad ka hoobelnud kaamerate ees kuidas miilitsad neid respektivad ja teretavad, sest nad puhastavad venemaad, youtube neist videosi täis (ja net http://www.nsm88radio.com/russianskins.htm, http://www.rne.org/, http://www.nationalism.org/rnsp/display_ENG.htm või nagu "liberal party" http://www.ldpr.ru, ning ei tasu ka välja jätta siit siis ka www.nashi.su - vahest suht raske aru saada kus keegi neist seisab vaadates nede koostööd minevikus )
siin mõned videod mis nii mõndagi peaks mõtlema panema, eriti kuna neil enda erakond kandideeris valimistel & päris arvestava hulga hääli sai (eestis pannakse vist vangi kui keegi avalikuse ette suures plaanis prooviks tulla millegi sarnasega, saksamaal isegi salajas tegutsejad ning sarnaste weebilehtede külastajad võivad reaalse vanglakaristuse saada uue seaduse muudatuse pärast.
https://www.youtube.com/watch?v=1m6FI8qYjLQ
https://www.youtube.com/watch?v=r1uR95pQhsM
https://www.youtube.com/watch?v=VrQ0RX2UTuo
venemaa on maa kes vaevleb identideedi kriisi küüsis ning just selle pärast on ta ohtlik - vaadates neid lehti mis ma enne koppisin ning nede tegusi & ytlusi/ideid, ma ei sooviks ma pea kedagi neist pukki, kuid samas veel hullemad on ju nood venemaa puutini vastased, need ajasid lausa külmavärinad peale. Nede arust suurim putini miinus on see, et ta pole piisavalt nagu Stalin ning on liiga demokraatlik. Nende poliitilise liikumise eeskuju on praegu Kim kuid ajaloos Mao & Stalin, osadel ka Lenin.
Seega kui keegi siin räägib lapse juttu, et piltlikult NWO tahab paha heale ja armsale venemaale teha kes on õilsate ideedega ajaloos tuntud olnud, siis see ajab marru. Tee veel nutate ja palute seda nö ameerikalikku NWO korda kui punaväed kes umbes 2 millionit ainuüksi sakslast ära vägistasid - naisi kui lapsi (ning britid ka kõvasti aitasid ylejäänusi vägistada pannes millionid sakslased vangilaagritesse kus oli keelatud neile süüa anda) siia sisse marsivad - ning me kõik teame kellel ajud on, et sõda EI jää tulematta tõsiste suurriikide vahel, see oleks absurdne kui nyyd kõik rahulikult peale 2st maailma sõda elaksid ja ainult "liivaneegrite" kallal nokiksid kogu ülejäänud ajaloo : )
Suur osa jutust oli lihtsalt välja paisatud, kuid nyyd peaks olema jälle materjali mida quoteerida ja kiruda
ning kui keegi arvab, et ma mingilgil moel toetan haigeid inimesi kes arvavad, et kiipimine oleks vahva või sõnavabaduse ära võtmine vajalik, või et tänapäeva massi meedia ei ole ajupesu, või et toetan massilist inimeste vastaseid kuritegevust nagu war on terrorism & drugs - siis loomulikult te eksite.
Kuid ma südamest loodan, et te ka millegile olulisele jällile varem või hiljem saate mide te ka suudate mõjutada ja muuta oma tegevusega - tehke avalike kampaaniaid jms.
Kuid ma südamest loodan, et te ka millegile olulisele jällile varem või hiljem saate mide te ka suudate mõjutada ja muuta oma tegevusega - tehke avalike kampaaniaid jms.
waffa sa ikka tead, et NWO pankurid ehitasid üles nii venemaa kui ka saksamaa sõjaväed.. olid mõlemasse valitsusse omadest poistest koostanud.. ajasid nad omavahel sõtta ja rahastasid seda poolt, kes parajasti alla oli jäämas.. kui sa väidad end teadvat, siis oskad mulle ka ehk vastata, et mis selle eesmärk oli? siiani oled sama juttu ajand, mida mainstream meedia pasundab.
muidugi sina ja mingid kospiraatorid nüüd on ajaloo osas täielikud teadjad. Loomulikult ma tean seda teoorjat ka ja arvatvasti ammu enne sind. Kogu see asi muidugi mingi nii lihtne ja labane ei saa olla nagu sa seda siin silud, maailmas ike asjad keerulisemalt toimivad. Lisaks ma veel mitud väga huvitavat muud teoorjat tean, kuid eks sa jälle avastad ise enda jaoks maailma kui rohkem netis surfad või ehk kui teiste teoorjate inimesed oma supi yhte potti panevad mainstreamiga. See pole mingi uudis, et usa pankurid ka hitlerid rahastasid, seda õpetatakse vist isegi koolis.
Oluline oleks välja tuua venemaa & inglaste sõjakuritööd teise maailma sõja ajal, see nõuaks aga ajaloo ümber kirjutamist - kuid ainuüksi offical ajalooo käsitlemise kahtlemise eest pannakse vangi mitmel maal, kuid enamasti aint juhul kui asi juute puudutab. Kõige rohkem sõna vabadust ses osas on saksamaal ära võetud nagu ma ytlesin ennist. Kui saksmaal NWO stiilis käsitleda maailma pilti siis ei tehta midagi kuid kohe kui juudid mängu tood ja mõne reaalsema teoorja mida ka tõestatud on vähemal või rohkemal määral, siis võid vangi sattuda. Panem mõtlema, mis?
Muidugi ma ei tea, kas enamus teavad, et suur osa aatom pommi projektis osalejaid saksmaal olid juudid (või väga lähedalt seotud nendega) ning juut Eddison oli see kes presidenti usas ässitas pidevalt ähvardusega, et sakslastel tuumapommi tegemine käsil - nad peavad ka tegema, et ennast kaitsta...
Hiljem kuskilt tuli veel välja info (sekulatsioon), et hitleri arvates tuuma pomm liiga ebainimlik oli ning pomm jäi kasutamatta ning võeti usa valdusesse hiljem tänu juutidele kes selle siis japsidele kaela viskas (yx pommidest oli täiesti teise disaini ja ehitusega). Ma ise elasin seal saarel kus need tuumapommid lennukile laeti, ka sealt sai kuulda yhte teist huvitavat.
Siinkohal ma ytlen, et mul endal pole mingit isiklikku vaenu juutide vastu
Oluline oleks välja tuua venemaa & inglaste sõjakuritööd teise maailma sõja ajal, see nõuaks aga ajaloo ümber kirjutamist - kuid ainuüksi offical ajalooo käsitlemise kahtlemise eest pannakse vangi mitmel maal, kuid enamasti aint juhul kui asi juute puudutab. Kõige rohkem sõna vabadust ses osas on saksamaal ära võetud nagu ma ytlesin ennist. Kui saksmaal NWO stiilis käsitleda maailma pilti siis ei tehta midagi kuid kohe kui juudid mängu tood ja mõne reaalsema teoorja mida ka tõestatud on vähemal või rohkemal määral, siis võid vangi sattuda. Panem mõtlema, mis?
Muidugi ma ei tea, kas enamus teavad, et suur osa aatom pommi projektis osalejaid saksmaal olid juudid (või väga lähedalt seotud nendega) ning juut Eddison oli see kes presidenti usas ässitas pidevalt ähvardusega, et sakslastel tuumapommi tegemine käsil - nad peavad ka tegema, et ennast kaitsta...
Hiljem kuskilt tuli veel välja info (sekulatsioon), et hitleri arvates tuuma pomm liiga ebainimlik oli ning pomm jäi kasutamatta ning võeti usa valdusesse hiljem tänu juutidele kes selle siis japsidele kaela viskas (yx pommidest oli täiesti teise disaini ja ehitusega). Ma ise elasin seal saarel kus need tuumapommid lennukile laeti, ka sealt sai kuulda yhte teist huvitavat.
Siinkohal ma ytlen, et mul endal pole mingit isiklikku vaenu juutide vastu
Waffa kirjutas:muidugi sina ja mingid kospiraatorid nüüd on ajaloo osas täielikud teadjad
Valus on lugeda kuda osad mehed suhtuvad alternatiivsetesse vaadetesse üleolevalt - mis see sinu arvamus siis niipalju parem on kui Capsi oma???? "Mingid konspiraatorid" - peab ikka ego olema, et sedasi väita.
Arvan, et täieliku tõde teab maailma kohta ainult käputäis inimesi - reeglina just need inimesed kes seda maailma ise juhivad ja reaalseid maailma mõjutavaid otsuseid vastu võttavad. Ülejäänud kõrval seisjad saavad ainult oletada mida ja miks tehti mingite faktide alusel. Kui sa Waffa tead, midagi mida sellist, mida siin foorumis ei ole arutatud, siis palun anna lingid või soovita raamatuid lugemiseks. Lihtsalt huupi lahmida, et sa juba midagi ammu tead on suht labane demagoogia.
Siin natuke iformatsiooni natside kohta:
http://www.projectcamelot.org/joseph_farrell.html
Üldiselt kutsun sind Waffa respekteerima ka teiste arvamusi, mitte neid kohe maha tegema. "Kus viga näed laita seal tule ja aita"
Karmo- Postituste arv : 76
Karmo kirjutas:Waffa kirjutas:muidugi sina ja mingid kospiraatorid nüüd on ajaloo osas täielikud teadjad
Valus on lugeda kuda osad mehed suhtuvad alternatiivsetesse vaadetesse üleolevalt - mis see sinu arvamus siis niipalju parem on kui Capsi oma???? "Mingid konspiraatorid" - peab ikka ego olema, et sedasi väita.
esiteks sa lähened asjale hoopis valest kyljest ja sa oleks pidanud tema postituse kallal norima sest tema esitas teoorja mida tal mitte kuidagi pole võimalik endal selgelt tõestada faktina, et "waffa sa ikka tead, et..." - see on see millele ma vastasin, et tema TEAB. Ning tegu on tõesti "mingi" konspiraatoriga kui ta sellist asja esitab nagu mingi sulaselge faktina ning ma ei tunne mingit süüd olla sellise inimese suhtes üleolev kes on nii ignorantne maailma suhtes. See MINGI osa muidugi ei olnud mingit pidi mõeldud laiendatud tähenduses kogu komuunile.
Ning kõike pole ka vaja kõikides foorumites arutada ega ei saagi kahjuks - ning see ka ei muudaks midagi (ma mõtlen alati kõike jagada laialt kohe, igale yhele). Näiteks on sama põhimõttega ka abowetopsecret foorum kus teatud kasutajad kes on teatud leveliga saavad teatud asjadele ligi (või siis muud pidi..). Siinkohal ma ei väida, et ma omaks otseselt mingit eluolulist informatsiooni mida kade jagamast olen..
Farrell'i tekste olen ka lugenud, tal päris huvitavaid asju - eriti viimase 5'e aasta asjad mis ta Nazide kohta välja andnud, soovitan ka teistel lugeda kindlasti.
kuid anyway, ma proovin teiste revulutsioonilisi arvamusi siis edaspidi arvestada, isegi kui nad midagi uut ei ole
see inglise keeles oli öeldud, tihti keskonnad/sõnad lähevad sassi. Saad aru vast küll ju et nazi tähendab natsionaalsotsialismi
??? Ja see grupp inimesi plaanis teha ühest rahvusest jumalt, teistest orjade karja ja kolmandaid lihtsalt ära hävitada. Mis vahet on, kas üks (ega Stalin päris üksi ka ei tegutsenud) või grupp inimesi hävitam inimesi ainult tahtmise pärast? Ja mis tegi Hitlerui grupp, inimestega, kes ei olnud nõus nende poliitikaga? Esismesd sammud 1933 aastal Hitleri poolt, kui ta jõudis võimule, oli täjelik teisitimõtlejate maha surumine, loosung oli küll võitlus komnismi vastu, kuid laagritesse/nööri ja giljotini alla läksid kõik, kes oli teist meelt.Waffa kirjutas:”oli saksamaa kindlasti palju demokraatlikum hitleri all kui evenmaa Stalini all. Hitleril oli vähemalt mingi grupp inimesi keda ta usaldas ning isegi inimesed kes temaga võisid vaielda”
” erinevalt venemaal kus enamuste riigi ametnike naisi hoiti vangilaagris ja regulaarselt lihtsalt löödi maha inimesed kes liialt kaua on võimu ligidal olnud ning asjadest liialt aru saavad” Kas on ikka sur vahe?
Ja mida nad tõestavad? Et üle 141 mln elanike hulgas leidub ultra-radikaalseid gruppe? Usun, et ka Eestis selliseid leidub. Näiteks https://www.youtube.com/watch?v=3-iMm9G_tIw&feature=related Küll ei ole otsest vägivalda ja relvi (õnneks), meie väikses riigis on kergem olukorda kontrollida, kuid kes saab garenteerida, et videokaamera taha on jäänud tõsisemad tegud.” …siin mõned videod…”
Ja kui on mingid kokkulepped riigiga (tõendid?) – võimalik, vahepeal kontrolida on kasulikum, kui võidelda.
Olen nõus, et Putini vastaste laagris leidub tegijaid, kellel on vere iha, ja just selle pärast olen präeguse Kremli võimu poolt (nagu kõrvalt vaataja) – rohkem lootus läbirääkmiistele. Selles et, ta kasutab kõike meetmeid enda rahva(kas või hetkel) kontrolli all hoidmiseks, ta ei erine teiste riigijuhtide poolest. Enne, kui kritiseerida teisi, võiks vaadata, mis toimud endal.
Nagu olen juba öelnud ” ma ei tee Venemaast inglit, loomulikult seal on oma mustad mängud”. Sellest vähe? Või Teid rahuldab ainult p%saga kallamine? Kõige hullem on see, kui otsitakse AINULT kurjus, kes otsib, see lejab. Mis vahet, mille propaganda alla jääda – negatiivse või positiivse? Isiklikult mina püan võtta keskmist. Ma tean mineviku erinevatest küljetes, püüjan uskuda fakte, mitte nende interpretatsioone.”Seega kui keegi siin räägib lapse juttu, et piltlikult NWO tahab paha heale ja armsale venemaale teha kes on õilsate ideedega ajaloos tuntud olnud, siis see ajab marru”
Nii võib kujutleda sellise analoogia: korjada kokku ainult avariid, kus süüdlasetks olid BMW masinad, teha sellest järelduse, et BMW on kurjus ja minna marru, kui keegi hakkab rääkima – BMW ei olegi nii paha.
Palju inimesi saksad maa alla saatsid, erinavte meetmetega? Pole mõtted tuua ohvride arvu ainult ühest küljest. Eesti sai esimeseks ”Judenfrei” riigiks ja kohalikud elanikud, Omakaitse, Omavalitsus, metsavennad(eesti wikis ei ole sõnagi sellest), kõvasti võtsid selles osa. http://dspace.utlib.ee/dspace/bitstream/10062/2935/1/maripuu_meelis.pdf Põhjalik magistritöö töö sellel teemal. Sõjas on alati süütuid ohvreid, mõlemalt poolt. Ega Iraagis ameeriklased ei ole alati dzentelmeni käitumisega.” Tee veel nutate ja palute seda nö ameerikalikku NWO korda kui punaväed kes umbes 2 millionit ainuüksi sakslast ära vägistasid - naisi kui lapsi (ning britid ka kõvasti aitasid ylejäänusi vägistada pannes millionid sakslased vangilaagritesse kus oli keelatud neile süüa anda) siia sisse marsivad - ning me kõik teame kellel ajud on, et sõda EI jää tulematta tõsiste suurriikide vahel, see oleks absurdne kui nyyd kõik rahulikult peale 2st maailma sõda elaksid”
Kes ja mis eesmärgil sisse marsib – see panebki mõtlema. Eestist(ja teiste endiste NSVL rikidest) tehaksegi bufrit, kes saavad esimese löögi.
Jälle võttan eeskujuks Ammerikat, kelle kättega on alati äri-sõjad läbiviidud teiste riigi territooriumil - miks mitte Eestis? Ja ausalt öeldes, ei taha olla pattuoinaks. Rahus võib elada, kas või püüdes ise mitte ette ronida. Milleks kuseda naabri ukse peale, kellel ei tea veel mis peas on, lootes, et teisest maailmaotsast tulevad appi, kui hakkavad peksma? Kui nii palju karjutakse iseseisvusest – miks peaks mängima teiste pilli all, kaitsa ENDA huvisi, mitte onu Semi?
Ja kust see üldse tuleb, et keegi magab ja näeb, kuidas siia sisse marssida – Aaviksoo & Co-nist? Kõlab nagu foobia või paranoja, ei tea, kas ise kardavad, kuid teisi hirmutavad.
Teisest kohast, kui suuremaks konfliktiks asi läheb, väiketest riikidest tehakse uued põllumaad, ja siis on juba savi, oli see tõsi või mitte. Ainuke asi, kartmine ajab piirde – mina püüan mõelda, elada piirangutega ja ENDA arvamusega, kuigi iga valitsus püüab seda muuta enda kasuks. Olen üles kasvanud NSVL-us ja lugenud Leenist laste raamatuid ja õppisin Mart Laari ajaloo õpiku järgi, kus natsid on kujutletud nagu vabaduse võitlejad - on millega võrrelda. Selle pärast ei usu ega üht ega teist propagandat. Maailma Valitsejate teooriat rohkem oletan, kui usun, olemas olevad argumeditel võib teha järjelduse, et see on võimalik. Kuid isiklikult Rokfellerist aga Putinist tunnistus pole kuulnud - jääb ruumi ka kahtluseks.
Võib olla naiivne, aga selline on IMHO.
Waffa kirjutas:Ning kõike pole ka vaja kõikides foorumites arutada ega ei saagi kahjuks - ning see ka ei muudaks midag..
Sooviks mingit tõestust, mingit dokumenti selle teooria kohta, et kõike pole vaja kõikides foorumites arutada. Ja dokumenti, et see niiviisi kahjuks on.. Ja dokumenti, et see ei muudaks midagi.. Või oled tühipaljas teoreetik?
Ja miks sa arvad, et mingi dokument on ülim tõestusmaterjal. NWO agent kirjutab sulle dokumendi, et kõik on hästi ja sa usud seda? Oma silm ja loogika on kuningas, kui ärkad, siis näed ja mõistad ise, mis toimub ja oskad oletada, mis neil võimuritel järgmisena plaanis võib olla. Ja kui kuuled mitmest allikast, et neil kavas populatsiooni vähendada, siis tundub see sulle lihtsalt täiesti loogiline käik nende poolt. Ärka üles krt juba. Tark on see, kes teab, kui vähe ta teab, sina käitud nii, nagu puzzle oleks sul juba ammu koos.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uus maailma kord, vabamüürlus, illuminaadid. Uurimus.
» Midagi huvitavat
» Eesti ajakirjandus
» Eesti keelsed subtiitrid filmidele.
» Eesti ekspress
» Midagi huvitavat
» Eesti ajakirjandus
» Eesti keelsed subtiitrid filmidele.
» Eesti ekspress