Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kasutaja ''Omega Chaos''

5 posters

Go down

Kasutaja  ''Omega Chaos'' Empty Kasutaja ''Omega Chaos''

Postitamine  x Laup Mai 02, 2009 5:44 pm

http://foorum.helipea.net/showthread.php?t=3897

EINOH PALUN VÄGA!!!

Selliste pasakäkkide ehitamine on lihtsalt debiilne! Kas sa mõtled kah oma peaga , või sa arvad, et mõtled ise???
Esmamuljega lööd sa inimestele täielikul blocki ette sedasi.
silent

x

Postituste arv : 28

Tagasi üles Go down

Kasutaja  ''Omega Chaos'' Empty Re: Kasutaja ''Omega Chaos''

Postitamine  Omega Chaos Laup Mai 02, 2009 6:50 pm

Ausaltöeldes ma ei saa aru,miks seda teemat vaja siin on.Jah,ma kirjutasin sinna foorumisse sellest,ma ei saa aru,mida ma valesti tegin?Jah,ma motlen oma peaga.Samuti kirjutasin ma oma vaatenurgast sellel teemal.
Voib-olla ei olnd jah hea moteseda teemat sinna postitada,ja voisin ka midagi valesti oelda,aga kas see toesti oli selle jaoks vaja ,minu laimamisteemat siia teha.Oleks voinud PM mulle saata lihtsalt
Omega Chaos
Omega Chaos

Postituste arv : 50

http://yugiohweb.megagame.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  x Laup Mai 02, 2009 8:07 pm

Vabandust , kui haavasin sind.

Lihtsalt see tõi mulle pisikese pahameele, et esitad oma väited nagu teaksidki kindlalt kõike.
Üpriski strawman teema.

Mina leian, peaks lähenema asjale pisut nutikamalt. Tekitama huvi läbimõeldud aspektidega, mis on 'mainstream' ajaloos, näiteks.
Tõenäoliselt inimesed blokivad kogu värgi ära, kui loevad sinu kirjutatut.

silent

Enivei... tee mis tahad!
Lihtsalt mõtlesin, et peaks sellele tähelepanu suunama.

Wink

x

Postituste arv : 28

Tagasi üles Go down

Postitamine  Omega Chaos Laup Mai 02, 2009 8:41 pm

Taavet kirjutas:Vabandust , kui haavasin sind.

Lihtsalt see tõi mulle pisikese pahameele, et esitad oma väited nagu teaksidki kindlalt kõike.
Üpriski strawman teema.

Mina leian, peaks lähenema asjale pisut nutikamalt. Tekitama huvi läbimõeldud aspektidega, mis on 'mainstream' ajaloos, näiteks.
Tõenäoliselt inimesed blokivad kogu värgi ära, kui loevad sinu kirjutatut.

silent

Enivei... tee mis tahad!
Lihtsalt mõtlesin, et peaks sellele tähelepanu suunama.

Wink

well,ma pole just parim kirjutaja internetis.votan teadmiseks.eks järgmine kord puuan paremini.
Omega Chaos
Omega Chaos

Tagasi üles Go down

Postitamine  Thorondor Püh Mai 03, 2009 3:50 pm

Asjadest sellisena kirjutamine, nagu need on, on pasakäki tegemine. Miks sa siis kohe teemat ei teinud, et Vanglaplaneet ja kõik seal esilehel olevad filmid on pasakäkid, mis tavainimesele bloki ette panevad?

Üldiselt on nii, et enamus inimesi ei hakka sinu eluajal niikuinii, midagi rohkem uskuma, kui telekas räägitakse, enda vähemast harimisest rääkimata. Ja ei ole nii, et ainult ameerikamaal on tavainimesed lollid.

Thorondor

Postituste arv : 36

Tagasi üles Go down

Postitamine  Omega Chaos Püh Mai 03, 2009 9:16 pm

Thorondor kirjutas:Asjadest sellisena kirjutamine, nagu need on, on pasakäki tegemine. Miks sa siis kohe teemat ei teinud, et Vanglaplaneet ja kõik seal esilehel olevad filmid on pasakäkid, mis tavainimesele bloki ette panevad?

Üldiselt on nii, et enamus inimesi ei hakka sinu eluajal niikuinii, midagi rohkem uskuma, kui telekas räägitakse, enda vähemast harimisest rääkimata. Ja ei ole nii, et ainult ameerikamaal on tavainimesed lollid.

Asjadest sellisena kirjutamine,nagu need on ,on pasakäki tegemine?Miks?Kudamoodi ma oleksin pidand siis kirjutama?
Omega Chaos
Omega Chaos

Tagasi üles Go down

Postitamine  Thorondor Püh Mai 03, 2009 9:18 pm

Tegelikult ma rääkisin teema algataja Taavetiga. Vabandust, et ei väljendanud ses suhtes ennast selgelt.
Igati normaalse teema tegid seal, minu arvates.

Thorondor

Postituste arv : 36

Tagasi üles Go down

Postitamine  Formica Teis Mai 19, 2009 11:07 am

Teema küll juba pisut vana, kuid sattusin alles nüüd selle peale. Kui ma ausalt ütlen, siis ma ise oleksin ka sama ebausklik kui keegi kuskil foorumis sellist "tõde" kuulutama hakkaks. Jätab tõesti rohkem sellise mulje nagu jumalakuulutajad kes oma usku inimestele uste taga käivad peale surumas. Targem oleks olnud teha tagasihoidlikum teema, a la et mida arvate 9/11 sündmustest ja panna sinna link vastavale videole/filmile ja mängida selles mõttes kaasa, et kas see kõik on nii nagu üritab tõestada USA valitsus ja et filmi sisu ei saa ka 100% uskuda. Iga inimene keda selline asi lähemalt huvitama hakkaks, peaks leidma ise oma tee kuidas jõuda arusaamiseni, et meil hoitakse silmaklappe ees.
Näiteks kui ma esimest korda kuulsin versioonist, et 9/11 ei kukkunud kokku sisse lennanud lennukite tõttu vaid hoopis pommiplahvatuste tõttu, tunnistan ausalt, ma naersin ka sellise "tõe" kuulutaja välja.
Seejärel õnnestus näha aga Nõmme raadio kodukalt filmi, kus väideti vastupidist. See pani mind ametlikus "tões" kahtlema ning pärast Zeitgeisti kahtlus süvenes veelgi. Ning praeguseks olen jõudnud arusaamisele, et kõik meie planeedil pole tõepoolest nii nagu seda meile püütakse näidata, kuid hakata foorumites rääkima kohe maailma valitsevast Globaalsest Eliidist ning nende plaanidest inimestele kes sellest teemast miskit ei valda tekitab küll kohe totaalse vastureaktsiooni...

Formica

Postituste arv : 103

Tagasi üles Go down

Postitamine  Omega Chaos Teis Mai 19, 2009 2:07 pm

vb oleks tõesti targem olnd,aga ümber nurga rääkimine pole ka eriti minu stiil.
9/11 minu jaoks oli kohe kahtlane,kui sellest kuulsin.Minu jaoks oli ebaloogiline,et,et 2 lennukit suudavad 3,lme väga suurt ehitist kokku kukutada niimoodi.Sellest lähemalt uurima hakkasin alles hiljuti,ja avastasin,et mul oli õigus.12-13 aastaselt lugesin David Icke raamatuid ja ka mu ema rääkis mulle mõningatest asjadest.Mikrokiipidest,evolutsiooniteooria pettusest,12,stkümnendast planeedist.Raske oli uskuda,aga tõesti osad asjad võtsin omaks.Pealegi olid mul siis teised tegemised ka.Selle aasta märtsis vaatasin David Icke lehelt ühte videot,rääkis kõigest,mida mina olen kõik need aastad teadnud aga NWO terminit ja Maailmavalitsusest kuulsin esimest korda.Alates sellest tegelen sellega nüüd aktiivselt ja olen uurind seda põhjalikult.
Loomulikult ei tahtnud ma kellegile midagi peale suruda.Rääkisin lihtsalt mida ma tean .
Mulle ei tekita miski sellist vastureaktsiooni,et ma peaksin teist inimest sõimama,vaid seletaksin,et mis tema teoorias vale või uskumatu tundub.
Omega Chaos
Omega Chaos

Tagasi üles Go down

Postitamine  Formica Teis Mai 19, 2009 4:00 pm

Kui sa oled Icke-t lugenud, siis ka tema raamatutes on räägitud massiefektist - ehk kui kellegil on massist piisavalt erinev arvamus (või maailmnägemus), siis naerdakse ta tavaliselt välja. Sellest ka sinu välja toodud kirjutise mahategemine seal foorumis. See tõttu tulekski rahvale serveerida asju veidi tagasihoidlikumalt, mitte kohe kõike välja käies. Kui neile kõik väited kohe välja laduda, siis pole neil probleemi ka neid väiteid kas halvustada võu ümberlükata. Ausalt öeldes ma ise ka ei usuks kui mulle oleks need asjad niimoodi ette laotud. Ja pealegi kas suvaline foorum on üldse kõige õigem koht sellest rääkimiseks?
Ma ise arvan rohkem, et see on pigem selline teema, kus tuleks igale inimesele läheneda isiklikult (tuttavatele näiteks) ja kui jutt kaldub selliste teemade peale siis võiks vihjamisi sellistest asjadest rääkima hakata. Ning jälgida kuidas teine pool selle vastu võtab. Seda teemat kellegile peale suruda kui absoluutset tõde ei pea ma õigeks. Samuti nagu siin foorumis on ka varem silma jäänud, siis ära kunagi usalda igat infoallikat 100% vaid kahtle kõiges!
Lisaks veel seda ka et must-valget maailma ei eksisteeri kindlasti. Nii palju kui on erinevaid inimesi, nii palju on ka erinevaid arvamusi. Ning maailm meie ümber on kindlasti väga-väga kirju!

Formica

Postituste arv : 103

Tagasi üles Go down

Postitamine  Omega Chaos Teis Mai 19, 2009 4:30 pm

Ja tean küll,mida David Icke on öelnd,aga päris selliseid vastuseid ma ka ei oodand.Ega ei olnd jah kõige parem koht sellest rääkimiseks.Ma ei pea ise ka surumist õigeks.mida ma ka ei teinud.Ma ei usalda ise ka 100% .
Must-Valge maailma osas ma ei oska midagi eriti öelda,lihtsalt minu vaade asjadele.
Omega Chaos
Omega Chaos

Tagasi üles Go down

Postitamine  Kris Kolm Mai 20, 2009 5:33 pm

Päris räigelt fakte lajatades viskab jah blocki ette. Alustuseks soovita inimestel näiteks zeitgeist ära vaadata ja küsi, mis nad sellest arvavad. Küll need, kes matsu jagavad uurivad ise edasi. Need, kes ei jaga - nendega pole vaja üldse vaieldagi.

Kris

Postituste arv : 23

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles