kas ka Meid "küüditatakse"?
+4
Formica
Karmo
Omega Chaos
linde
8 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
kas ka Meid "küüditatakse"?
Tekkis kõige selle nähtu põhjal küsimus. Kas kõik Meie, kes me oleme igasuguste selliste saitidega liitunud, kui tõenäoline on, et ka meie aadressid ülese otsitakse ja ka meid küüditatakse, kuna me oleme igal poole antiglobalistide nimekirjas? Ja üldse, olen küll näinud aga väga selget pilti pole veel ees. Milline see maailm siis välja hakkab nägema, kui neil see peaks läbi minema?
https://www.youtube.com/watch?v=W0y8yPGP9YE&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=W0y8yPGP9YE&feature=related
linde- Postituste arv : 63
Re: kas ka Meid "küüditatakse"?
Eks kõik on võimalik.Eks arvata on jah,et kui hiljaks jääme,varsti hakatakse paljusid tapma,kes on selle vastu.Ei tea just,et nad hakkaks foorumites otsima inimesi.Ja küüditamine poleks sõna,mida ma kasutaks.
milline see maailm ikkagi välja hakkab nägema siis? Küüditamine oli "" märkides ja miks mitte foorumitest otsima, sest kuskilt tuleb ju punased ja sinised inimesed leida...
Ma olen suht kindel, et ka me oleme nimekirjades. Ei saa ju kusagil jätta inimesi kes mõtlevad eliidist teistmoodi ja pealegi kui isegi selline väike kogukond järgi jätta nagu meil siin on, siis oleks meil ju põhjust tõsiselt "möllama" hakata ja teisi inimesi veenma kui faktid oleks mujalt maailmast võtta (nt. kui ameerikas juba hävitamine käiks tänavatel).
Praegu on enamus "ärganuist" ju sellisel ära ootaval seisukohal, keegi ei tea 100% kindlusega, mis tulevik toob või on kogu see NWO asi üks desinformatsioon varjamaks midagi hoopis muud.
Aga mis siis, kui kogu see populatsiooni vähendamise plaan vastab tõele ja ühel hommikul mingi eriüksus su uksele kopputab - mis sa siis teed ?? Juudid ei teinud ka ju omalajal midagi kui neid Gettosse koguti, keegi ei uskunud et asi võib hulluks minna.
Praegu on enamus "ärganuist" ju sellisel ära ootaval seisukohal, keegi ei tea 100% kindlusega, mis tulevik toob või on kogu see NWO asi üks desinformatsioon varjamaks midagi hoopis muud.
Aga mis siis, kui kogu see populatsiooni vähendamise plaan vastab tõele ja ühel hommikul mingi eriüksus su uksele kopputab - mis sa siis teed ?? Juudid ei teinud ka ju omalajal midagi kui neid Gettosse koguti, keegi ei uskunud et asi võib hulluks minna.
Karmo- Postituste arv : 76
Vaevalt, et keegi sulle ukse taha ronima tuleb. Pigem tehakse asi vaiksemalt ära - seagripi vms asjaga. Tunduvalt lihtsalt ja turvalisem korraldajatele. Väljavalitud inimesed saavad vaktsiini.
Muidu see juutide gaasikambrite teema peaks olema kõigile selge, et mingit massilist inimeste gaasitamist ei toimunud. Koonduslaagrid olid tõepoolest, kuid ka paljud eestlased ju viidi Siberisse koonduslaagritesse. Kogu see holokausti teema on kõik selle nimel, et eliitjuutidele mammonat kokku ajada.
Muidu see juutide gaasikambrite teema peaks olema kõigile selge, et mingit massilist inimeste gaasitamist ei toimunud. Koonduslaagrid olid tõepoolest, kuid ka paljud eestlased ju viidi Siberisse koonduslaagritesse. Kogu see holokausti teema on kõik selle nimel, et eliitjuutidele mammonat kokku ajada.
Formica- Postituste arv : 103
jah see on üpris tõsine teema, neil on õigus kes ütlevad et ameerika on eemal ühest võlts "false-flag" terrorirünnakust kehtestamaks üleriigilise komandanditunni ning seejärel näidatakse rohelist tuld FEMA-le - kirstud ja laagrid juba ammuilma valmis selleks just selleks otstarbeks
ise arvan et päris küüditamiseks vast ei lähe - kui üldse kunagi läheb (ptüi - ptüi - ptüi) kasutatakse vast rohkem väljaarenenumaid meetodid, chemtrails, vaksiinid mis sisaldavad tahtlikult lisatuid viirusi jne
ise arvan et päris küüditamiseks vast ei lähe - kui üldse kunagi läheb (ptüi - ptüi - ptüi) kasutatakse vast rohkem väljaarenenumaid meetodid, chemtrails, vaksiinid mis sisaldavad tahtlikult lisatuid viirusi jne
paranoia tuli peale?
ärge põdege... see on ainult mäng
x- Postituste arv : 28
Taavet kirjutas:paranoia tuli peale?
Kas maailma ajalugu ei ole meid juba piisavalt õppetanud? Kas praegusel ajal maailmas toimuvad sündmused ei anna põhjust muretsemiseks, et ajalugu kippub ikkagi aeg ajalt korduma?
Formica kirjutas:Vaevalt, et keegi sulle ukse taha ronima tuleb. Pigem tehakse asi vaiksemalt ära - seagripi vms asjaga. Tunduvalt lihtsalt ja turvalisem korraldajatele. Väljavalitud inimesed saavad vaktsiini.
Teisitimõtlejad on vaja ju kiirelt vaigistada - II maaimasõja aegu oli ju Saksamaal eraldi üksused selleks kes tegelesid teisitimõtlejatega ja nende hävitamisega. See gaasikambrite teema ei omagi tähtsust - piisavalt hirmus on juba inimeste vabaduste piiramine koonduslaagritesse. Arvad et kusagi aedikus lastakse sul meelt avaldada.
Minu meelest ongi point selles, et ükski valitsus ükskõik mis ettekäändel ei tohi piirata liikumisvabadust, sõnavabadust ja isikupuutumatust va. juhtutel kui inimene ise on sooritanud kriminaalkuriteo ja süü on tõendatav kohtus.
Selles suhtes olen ma nõus, et teisiti mõtlejad võidakse eemaldada kuid seda mitte väga suures ulatuses. Tänapäeva maailm (läänemaailm) on liiga avatud selleks ning sellisel juhul tekitaks see ülejäänud inimestes juba suurt kahtlust, et midagi on toimumas.
Igal pool karmistatakse relvaseadust ja tahetakse, et inimestele võimalikult vähe relvi jääks. Kas see tähendab siis ikkagi seda, et tulevikus läheb inimestel relvi tõsiselt vaja ja seda mitte pättide tõttu enesekaitseks...
linde kirjutas:Igal pool karmistatakse relvaseadust ja tahetakse, et inimestele võimalikult vähe relvi jääks. Kas see tähendab siis ikkagi seda, et tulevikus läheb inimestel relvi tõsiselt vaja ja seda mitte pättide tõttu enesekaitseks...
Seda see tähendab jah!
Ka eestis käivad asjad nii - milleks muidu soetab eesti valitsus veekahureid, "Pronksiöö" paketiga on nüüd võimalik siseministril kasutada kaitseliitu rahutuste "ohjamiseks" samuti on võimalik sind ka 48 tunniks kinnipidada, kui osaled meeleavaldustel - ilma süüdistust esitamata.
USA-s varjatakse kiivalt statistikat, mis näitab et nendes väikelinnades kus valdavas osas majapidamistes on olemas relv, praktiliselt puudub kuritegevus.
Vaadates igapäev ilmuvaid uudiseid, nii meil kui ka mujal maailmas siis mulle jääb küll tunne, et eliit valmistub suurteks rahutusteks või on neil siis tõsiselt hirm nahavahele tulnud. Järjest suureneb inimeste hulk, kes on hakanud arusaama, et maailmas ei ole kõik päris nii nagu koolis õpetatakse ja lehtetes kirjutatakse - tegu on nagu lumepalli efektiga, mis aina kiireneb.
kas siis tõesti ei ole rikkaid inimesi, kes on ka sama meelt nagu meie ja teeksid vastupropagandasid oma rahade eest. Teeksid kas või telereklaame, milelde sõnumiks oleks "keep your weapons, it'll protect ur lives!" :S
Ma pigem arvan, et ka paljud rikkad pole selle kõigega kursis mis tegelikult toimub. Lisaks veel ka see, et enamus mõjukamatest telekanalitest, päevalehtedest jms on "eliidi" kontrolli all ning kas sa tõesti arvad, et nad oleksid huvitatud tõe paljastamisest?
linde kirjutas:kas siis tõesti ei ole rikkaid inimesi, kes on ka sama meelt nagu meie ja teeksid vastupropagandasid oma rahade eest. Teeksid kas või telereklaame, milelde sõnumiks oleks "keep your weapons, it'll protect ur lives!" :S
linde kirjutas:kas siis tõesti ei ole rikkaid inimesi, kes on ka sama meelt nagu meie ja teeksid vastupropagandasid oma rahade eest. Teeksid kas või telereklaame, milelde sõnumiks oleks "keep your weapons, it'll protect ur lives!" :S
Kusjuures olen ise sama asja korduvalt mõelnud, et kuidas ei leidu ka eliidi hulgas selliseid inimesi kellel oleks kaasinimese suhtes vähe moraali ja eetika tunnet. Ilmselt on selekteerimise protsess ikka väga pikk ja põhjalik - enne ikka pumba juurde ei lasta kui ole nii öelda sobilik. Muidugi on näiteid nagu J.F.Kennedy kellel hiljem presidendina tekkis mõtte et peaks kaasinimesi aitama. Aga tema on vist kah üks väheseid.
Või tõesti on enamik eliidist varustatud silmaklappidega ja ei suuda või ei taha näha tegelikust.
JFK noorem vend Robert F. Kennedy (Bobby) saavutas prohveti staatuse ameerikas oli isegi veel populaarsem kui ta vend oli, suutis maandada/leppidada rasside pingeid valgete ja mustade vahel, seepärast mustad mäletavad RFK ainult heade sõnadega. 1968 aastal Los Angeles, Californias pärast ülekaalutkat valimisvõittu selles osariigis pürgimaks presidendiks peale võidukõnet tapeti CIA patsy poolt/väidetavalt on segatud ka teine laskja kes seisis Kennedy selja taga väidetavalt palgatud ihukaitsja (vähemalt 3 CIA agenti viibis tol õhtul Ambassador hotellis kes hiljem tuvastati ca 30 aastat hiljem aga uudistesse selline leid loomulikult ei jõudnud) Atendaadi põhjuseks analoogselt sama põhjus mis venna JFK mõrvamisel, Vietnami sõja lõppetamine, võrdsed inimõigused kõigile olenemata rassist ning arvatavasi ka keskpanga/federal reserve riigistamist jpm, aga nagu ikka eliidile sellline tuleviku poliitika on vastuvõetamatu ning lihtsam on neil oht koheselt kõrvaldadaKarmo kirjutas:Kusjuures olen ise sama asja korduvalt mõelnud, et kuidas ei leidu ka eliidi hulgas selliseid inimesi kellel oleks kaasinimese suhtes vähe moraali ja eetika tunnet. Ilmselt on selekteerimise protsess ikka väga pikk ja põhjalik - enne ikka pumba juurde ei lasta kui ole nii öelda sobilik. Muidugi on näiteid nagu J.F.Kennedy kellel hiljem presidendina tekkis mõtte et peaks kaasinimesi aitama. Aga tema on vist kah üks väheseid.
Või tõesti on enamik eliidist varustatud silmaklappidega ja ei suuda või ei taha näha tegelikust.
ˇvaata, kui mina oleks rikas, siis ma teeksin oma ajalehe kas või. Ja küiki ajalehti nad nii kui nii ei suudaks kontrollida, seega mõne artikli saab kenasti lehte osta. Samuti saata iniesed koolidesse loenguid pidama jne...mina ei jusu, et ei ole yhtegi rikast, kes asjast aru on saanud.
linde kirjutas:ˇvaata, kui mina oleks rikas, siis ma teeksin oma ajalehe kas või. Ja küiki ajalehti nad nii kui nii ei suudaks kontrollida, seega mõne artikli saab kenasti lehte osta. Samuti saata iniesed koolidesse loenguid pidama jne...mina ei jusu, et ei ole yhtegi rikast, kes asjast aru on saanud.
No vaata ajalehte teha selle nimel, et inimesi teadvustada, on ikkagi üsna kulukas. Lisaks arvan ma, et võimud leiaksid raudselt mingid võimalused, et sellist ajakirja mitte trükki lasta (ma arvan, et selle jaoks tuleks ka oma trükikoda avada). Ma küll päriselt ei välistaks seda võimalust, et selline kunagi võiks ilmuma hakata, kuid odavam on ju avada veebiportaalid, mida päris paljud ka teinud on. Lisaks on olemas võimalus ka avaldada raamatuid selle teema kohta.
Mina saan auga öelda, et mina oma uksest ühtegi võimuesindajat ilma ordenita sisse ei lase. Oli siin väike probleem ja mendid tulid ukse taha. Tahtsid mu nime teada, aga ma seisin välisuksest seespool ja saatsin nad pikalt. Minu nime nad ei saanud, mispeale üks neist lubas mul käed raudu panna ja kaasa viia. Mina selle peale astusin sammu tagasi, et üle ukse ei ulatuks mind puutuma ja lubasin neile kõigile ahistamissüüdistuse kaela lükata, kui üle mu ukse astuvad ilma minu loata. Mõlemad mendid olid näost sinilillad, aga teha polnud midagi. Ja nii nad minema läksidki. Kuna olin kindel, et nad ordeniga tagasi tulevad, panin end riidesse, et hiljem poleks vaja enam sebida. Aga ei tulnudki nad tagasi.Formica kirjutas:Vaevalt, et keegi sulle ukse taha ronima tuleb. Pigem tehakse asi vaiksemalt ära - seagripi vms asjaga. Tunduvalt lihtsalt ja turvalisem korraldajatele. Väljavalitud inimesed saavad vaktsiini.
Nii et inimesed, lugege oma õigusi ja kasutage neid senini, kuniks meil neid veel on.
Valgustatu- Postituste arv : 15
Ma tõesti ei teaks ühtegi mässumeelset rikast, kui sa valitsusega läbi ei saa, pole sul lootustki vaba rikas olla, veelvähem lubataks sul avada oma ajakiri... Rikkad teavad vägagi hästi mismoodi asjad toimuvad, nad pigem üritavadki sinna eliiti sisse saada. Keda vabamüürlased tahavad? Inimesi kellel on vähegi võimu või raha...
Ergoh- Postituste arv : 34
Similar topics
» Seriaalid "V" ja "Prisoner"
» "Autorikaitse" ähvardas prison.planet.ee-d
» operatsioon : "ÄRATA INIMENE"
» Filmist "Inglourious Basterds", natsidest ja juutidest
» Artikkel "Majandus"
» "Autorikaitse" ähvardas prison.planet.ee-d
» operatsioon : "ÄRATA INIMENE"
» Filmist "Inglourious Basterds", natsidest ja juutidest
» Artikkel "Majandus"
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1