2012 seonduv
5 posters
:: Varia :: Muud teemad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
2012 seonduv
Siia teemasse võiks, siis koguda erinevaid asjalike linke 2012 ja Nibiru teemadel.
2012 How to survive.
Antud filmi lõppus on väga hea ütlus:
"Destiny finds those who listen, and fate finds the rest"
2012 How to survive.
Antud filmi lõppus on väga hea ütlus:
"Destiny finds those who listen, and fate finds the rest"
Karmo- Postituste arv : 76
Re: 2012 seonduv
No see on siuke teema, et kuna selle laadset kirjandust saab ainult netist lugeda ja kunagi sa tea kes selle kirjutas, mis eesmärgil kirjutas ning endal isiklike teadmisi ega kogemusi ka pole, kuidas uurida ja kinnitada neid fakte-väiteid, siis seega ainuke kindlakstegemine on oodata ja vaadata mis juhtub
Kapa- Postituste arv : 63
Kapa kirjutas:No see on siuke teema, et kuna selle laadset kirjandust saab ainult netist lugeda ja kunagi sa tea kes selle kirjutas, mis eesmärgil kirjutas ning endal isiklike teadmisi ega kogemusi ka pole, kuidas uurida ja kinnitada neid fakte-väiteid, siis seega ainuke kindlakstegemine on oodata ja vaadata mis juhtub
Selle laadse teema kohta on raamatuid terve hulk ka eesti keelseid mida olen ise ka lugenud - kõigerohkem meeldivad Sitchini teosed "Kosmiline kood" ja "Tagasi tekkeloo juurde".
Olen ka ise "Kosmilise koodi" läbi lugenud kuid minu mäletamist mööda seal aastat 2012 pole mainitud.
Formica- Postituste arv : 103
kuulujuttud liiguvad et 2012 aastaks Robert F. Kennedy Jr väidedavalt kanditeerib presidendiks
...Siis tuleb maailma lõpp ning järjekordselt saab üks Kennedy presidendina surma
Kapa- Postituste arv : 63
Formica kirjutas:Olen ka ise "Kosmilise koodi" läbi lugenud kuid minu mäletamist mööda seal aastat 2012 pole mainitud.
Nõus. Kosmiline kood ei räägi otseselt 2012 aastast kui seal on juttu Annunakidest ja Nibiirust - igaljuhul hea lugemine enne kui võtta ette "Tagasi tekkeloo juurde"
KuriVaiM kirjutas:kuulujuttud liiguvad et 2012 aastaks Robert F. Kennedy Jr väidedavalt kanditeerib presidendiks
Oleks ka imelik, kui 3 aastaga maailm ikka aru ei saa mis toimub... Aga kurat seda teab, aastasadu ju tegelt petetud inimesi. Või isegi aastatuhandeid, kui arvestada, et usk ka pettus on.
linde- Postituste arv : 63
Soovitan alla laadida ja ära vaadata.
Nostradamus 2012
Selle filmi põhjal võiks aru saada mis rajatakse koonduslaagreid ja erinevaid seemnete hoidmise keldreid.
Nostradamus 2012
Selle filmi põhjal võiks aru saada mis rajatakse koonduslaagreid ja erinevaid seemnete hoidmise keldreid.
:: Varia :: Muud teemad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1