Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jüri Pihl

2 posters

Go down

Jüri Pihl Empty Jüri Pihl

Postitamine  Caps Püh Dets 20, 2009 11:40 pm

Kuulsin kuskilt, et Pihl süüdistas Ansipit ja kedagi veel seal riigireetmises. Kes teist siin asjaga kursis on ja seletaks mulle, mis värk tegelt sellega on?
Caps
Caps

Postituste arv : 164

Tagasi üles Go down

Jüri Pihl Empty Re: Jüri Pihl

Postitamine  Caps Püh Dets 20, 2009 11:42 pm

Postimehest leidsin praegu:

"..kus ta süüdistas Andrus Ansipit, Urmas Paetit ja Rein Langi riigireetmises, et Pihli käitumine on uskumatu ja täiesti arusaamatu.

«Minu meelest on Jüri Pihl siin nii palju valetanud ja vassinud, et see on Eesti poliitikas enneolematu,» ütles ajakirjanik Anvar Samost. «Teda võiks võrrelda ainult Savisaarega.»"

Kes on Anvar Samost ja miks kirjutab Postimees artikli sellest, mida mingi ajakirjanik arvab:D
Caps
Caps

Tagasi üles Go down

Postitamine  Caps Püh Dets 20, 2009 11:45 pm

Kas on mul õigus, et Pihlil hakkas südametunnistus lõpuks piinama, arvas, et KAPO on äraostmatu ja lootis revolutsiooni teha, aga ülehindas KAPO-t ja kukkus jamasse hoopis:D
Caps
Caps

Tagasi üles Go down

Postitamine  Formica Esm Dets 21, 2009 11:19 am

Ega sellest miks Pihl selle avalduse kirjutas vaevalt keegi teine peale tema üldse aru saab. Omakasupüüdmatu teoga seal kindlasti tegemist ei pole, kuid reformarid tõmbasid ta ise lõksu kui Lang Pihli kuritoe teate avalikustas (mis pidi küll väidevalt seadusevastane olema - 5a. oleks tulnud seda dokumenti saladuses hoida seaduse järgi). Samas minu jaoks on see tüüpiline eesti poliitikute kemplemine - pole üks parem kui teine. Ma kuskile juba siia ka riputasin ühe lingi Jüri Pihli kohta, kuid siia teemasse sobiks see vist paremini: Vajalik lugemine jõuministri tausta kohta

Formica

Postituste arv : 103

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics