Legend AIDS-ist
+6
Omega Chaos
Thorondor
Ergoh
Munk 23
zombelius
Oraakel
10 posters
:: Varia :: Muud teemad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Legend AIDS-ist
Kirjutagu siia need inimesed kes teavad AIDS-ist nakatunud inimesi ja oleks hea saada ka andmeid sellistest kes on jäänud ellu pärast ravimite kasutamist.
Muidugi tahaks kuulda ka nendest kes on lõpetanud ravimite tarbimise ja jäänud ellu.
Endal AIDS-i pole ja tegelikult kui aus olla ei usu sellise haiguse olemasolusse. Algusest peale olen olnud arvamusel et AIDS on suure rahamasina väljamõeldud haigus.
Millised on arvamused?
Kui te teete teema mõnes teises foorumis siis see lihtsalt kõrvaldatakse.
Oraakel
Muidugi tahaks kuulda ka nendest kes on lõpetanud ravimite tarbimise ja jäänud ellu.
Endal AIDS-i pole ja tegelikult kui aus olla ei usu sellise haiguse olemasolusse. Algusest peale olen olnud arvamusel et AIDS on suure rahamasina väljamõeldud haigus.
Millised on arvamused?
Kui te teete teema mõnes teises foorumis siis see lihtsalt kõrvaldatakse.
Oraakel
Oraakel- Postituste arv : 10
Re: Legend AIDS-ist
kunagi ammu, siis kui nüuka aeg hakkas vahetuma, viibisin siiski veel "patareis". olin noor, kogu kamber samavanuseid täis. igavusest sai teha lollusi, kord tegime proovi ka sellega, lõikusime endi käed ja asetasime haavupidi kokku.
siis kui sellest kuulis aga kohalik arst, haaras teda paanika, nimelt oli üks kambrikaaslane viirusekandja.
mitu aastat kontrolle ja endal ei miskit. möödas sellest nüüd juba üle 13 aasta.
siis kui sellest kuulis aga kohalik arst, haaras teda paanika, nimelt oli üks kambrikaaslane viirusekandja.
mitu aastat kontrolle ja endal ei miskit. möödas sellest nüüd juba üle 13 aasta.
Muig. Näha on, et teema algataja toetub tõesti ainult ja ainult isiklikule usule, olemata teemaga vähimalgi määral kursis. Isegi põhikooli keskastme õpilane teab, et AIDSi ei nakatuta. AIDS on omandatud immuunpuudulikkus; AIDSi põhjustab aga hoopis HIV-viirusesse nakatumine.
Õnneks on eestlastel ajud, mistõttu AIDSieitajate propagandatsirkus meie peal üldiselt ei tööta.
Lugemist:
Aidsieitamise tõttu surevad tuhanded
Aidsieitaja suri AIDSi
Minu vahetus tutvusringkonnas minu teada pole nakatunuid. Aga ma ei tunne ka ühtegi koolerahaiget, ega kedagi, kes oleks kolmanda korruse aknast alla kukkunud ja kaela murdnud. See ei anna põhjust kahelda koolera olemasolus või selles, et kõrgelt kukkudes võib surma saada.
Õnneks on eestlastel ajud, mistõttu AIDSieitajate propagandatsirkus meie peal üldiselt ei tööta.
Lugemist:
Aidsieitamise tõttu surevad tuhanded
Aidsieitaja suri AIDSi
Minu vahetus tutvusringkonnas minu teada pole nakatunuid. Aga ma ei tunne ka ühtegi koolerahaiget, ega kedagi, kes oleks kolmanda korruse aknast alla kukkunud ja kaela murdnud. See ei anna põhjust kahelda koolera olemasolus või selles, et kõrgelt kukkudes võib surma saada.
Munk 23- Postituste arv : 60
Muide, miks see teema üldse jaotise "Vanglaplaneedist" all on?
Ma usun et siin peaksid sa tõesti natuke mõtlema millest sa räägid.
Mul on 2 tuttavat saanud hiv nakkuse, ja mingist rahapesust pole jälgegi, ühel on haigus üle läinud juba jah AIDSIKS ja teine kannab veel viirust.
Kui sa näeksid nende nägusi, mis on täis masendust, rahutust, mõtetust. Siis rahast on asi kaugel, neid ei huvita enam miski peale selle et nad ei jätaks siia maailma ühtegi märki maha, et võimalikult vähestele haiget teha. Tegu ei olnud narkomaanidega, üks sai tööülessannet täites, ja teine sai oma partnerilt.
Mul on 2 tuttavat saanud hiv nakkuse, ja mingist rahapesust pole jälgegi, ühel on haigus üle läinud juba jah AIDSIKS ja teine kannab veel viirust.
Kui sa näeksid nende nägusi, mis on täis masendust, rahutust, mõtetust. Siis rahast on asi kaugel, neid ei huvita enam miski peale selle et nad ei jätaks siia maailma ühtegi märki maha, et võimalikult vähestele haiget teha. Tegu ei olnud narkomaanidega, üks sai tööülessannet täites, ja teine sai oma partnerilt.
Ergoh- Postituste arv : 34
Minu teada ei ole küsimus selles, kas AIDS on olemas või ei ole, vaid miks see tekib. HIV pidi mingi süütu viirus olema, aga immuunpuudulikust võid igasuguse ebaterve toiminguga saavutada, nt igasugu keemia liigse sissesöömisega jne.
Ja kui juhuslikult kopsupõletikkud vms sured, siis pannakse kirja, et surid AIDSi.
Ja kui juhuslikult kopsupõletikkud vms sured, siis pannakse kirja, et surid AIDSi.
Thorondor- Postituste arv : 36
HIV
HIV viirus on iga normaalsel inimesel ja selle vastu ei saa keegi vaielda ! HIV hulk veres kasvab kui satute stressi või juhtub mõni muu õnnetus samuti kasvab see ka siis kui võtate päikest ja veel paljudel juhtudel. Kui tekib immuunsuspuudulikkus ehk teisisõnu AIDS siis on see seotud kas narkootikumide või mõnede muude kangete ravimitega või ebatervete eluviisidega see ei levi ja seda on võimatu levitada. Kui normaalsele kergeusklikule inimesele teha selgeks et tal on võibolla surmav haigus siis loomulikult tekib tal stress ja HIV hulk veres kasvab millest teooria alusel on tal nüüüd AIDS-i algvorm. Tegelikult pole tal midagi viga läheb vähe aega mööda ja kui ta jääb normaalsete eluviiside juurde(s.t. ei liialda millegagi) siis ka hiv hulk veres väheneb ja tegelikult ta ei ole haige. Kas keegi teab et esimeste kontrollide tulemusel oli nakatunuid 70-80% inimestest ja teiste katsete alusel 100% siis alles arvati et peaks seadma mingi piiri et millest üle HIV hulk veres ei või tõusta ja see on igas riigis regioonide järgi erinev kui sul on ameerikas AIDS siis austraalias sul ple midagi viga jne....
Aga ega ma vaidle igaüks võib oma naha peal katsetada ühes olen kindel AIDS ple haigus ja ple kunagi olnudi lihtsalt rahategemise võimalus VÄGA SUURE RAHA aga ootan huviga mida veel keegi kirjutab
Oraakel
Aga ega ma vaidle igaüks võib oma naha peal katsetada ühes olen kindel AIDS ple haigus ja ple kunagi olnudi lihtsalt rahategemise võimalus VÄGA SUURE RAHA aga ootan huviga mida veel keegi kirjutab
Oraakel
Miks teema vanglaplaneet all on????
Sellepärast et katseid tehakse meiega nii nagu kunagi põletati nõidu jne... :D:D
Oraakel kirjutas:HIV viirus on iga normaalsel inimesel! HIV hulk veres kasvab kui satute stressi või juhtub mõni muu õnnetus samuti kasvab see ka siis kui võtate päikest ja veel paljudel juhtudel. Kui tekib immuunsuspuudulikkus ehk teisisõnu AIDS siis on see seotud kas narkootikumide või mõnede muude kangete ravimitega või ebatervete eluviisidega see ei levi ja seda on võimatu levitada.
Kui sul on ameerikas AIDS siis austraalias sul ple midagi viga jne....
Ühes olen kindel -- AIDS ple haigus ja ple kunagi olnudki
Kust pärinevad sellised fantastilised andmed? Kas Te ei arva, et kui see tõele vastaks, oleks seda juba ammu tõestatud? Sest kahtlemata saaks inimene, kel õnnestuks tõenduspõhise meditsiini kontekstis näidata, et AIDSi pole olemas ja kõik inimesed on HIV kandjad, väga rikkaks.
Või Te teete nalja?
Ma ütleks, et väga halb nali. Mõni peetusega ullike võib sellist juttu ju uskuma jääda (ehkki Te targu mingeid tõestusi ei too, aga puudulikule piisab teinekord ka täielikult tõestamata väidetest, et mingit ulmet uskuma hakata. Case in point: Nibiru jüngrid.).
AIDS=PETTUS
Heh! Kui mul õnnestuks avalikkusele nii palju mõju avaldada et inimesed ennast enam ei tapaks olematu haiguse ravimisega siisvõibolla tõesti saaksin miljonäriks. Paraku on asjad nii et räägin teile tõestisündind faktide alusel, Olge palun nii toredad ja tehke mingis tõsiss AIDS portaalis teema "Kes on ellu jäänud süües pakutavaid ravimeid kirjutage siia" ja teine teema "Kes on ellu jäänud kui on lõpetanud ravimite neelamise" Esimese ei saa te mitte üht vastust sest selliseid inimesi pole olemas-küll aga saate vastuseid teise üka näide on JORDAN ja neid on tegelt vägapalju kes on lõpetanud õigel ajal ravimite võtnise ja ellu jäänud. Tehke silmad lahti ja ärge jookske propaganda järel. Kui ravimid mida AIDS-i raviks pakutakse olid tegelikult loomadele mõeldud ja keelati ära sellepärast et loomad lihtsalt surid ära neid süües siis ei usu eriti et ka inimesed ellu jäävad
Aga ex igaühel on õigus surra nagu ta ise tahab kes sellesse et usub müstilist AIDS-i ja kes vanadusse meil on õnneks valikuvabadus
Oraakel
Aga ex igaühel on õigus surra nagu ta ise tahab kes sellesse et usub müstilist AIDS-i ja kes vanadusse meil on õnneks valikuvabadus
Oraakel
Ma arvan, et kui see tõele vastab, siis seda lihtsalt massimeediasse ei lastaks või tehtaks vastavate teadlaste elu raskeks ja töö liigitataks kiirelt libateaduse alla. Ja selle jaoks ei pea kõik maailma teadlased ära ostetud olema, nagu mõni vahest arvab.Kas Te ei arva, et kui see tõele vastaks, oleks seda juba ammu tõestatud?
ma arvan,et see haigus siiski eksisteerib.Kuigi inimeste loodud,nagu enamikud uued haigused tänapäeval.
HIV,d meil küll kõigil veres ei ole.HIV on siiski viirus.Mitte,mis vere hulka peaks kuuluma.
Ramivite hulgas võib sul küll õigus olla.AIDS,i ravimit ei eksisteeri.nad annavad aint neid "ravimeid",mis hoiavad tagasi seda haigust ehk annavad vb mõne aasta juurde,kui sedagi.
HIV,d meil küll kõigil veres ei ole.HIV on siiski viirus.Mitte,mis vere hulka peaks kuuluma.
Ramivite hulgas võib sul küll õigus olla.AIDS,i ravimit ei eksisteeri.nad annavad aint neid "ravimeid",mis hoiavad tagasi seda haigust ehk annavad vb mõne aasta juurde,kui sedagi.
HIV on kõigil
Kes väidab et hiv pole kõigil inimestel see eksib-HIV on kõigil olemas. Lugege selle kohta rohkem ja ka väga suur osa teadlasi vaidleb AIDS-i teema üle ja paljud on isegi tõestanud et sellist haigust, mis on pealegi veel nakkav pole olemas. Ka sellest on artiklid olemas ja olid juba ammu. Ma ausalt ei viitsi otsima hakata uuesti neid artikleid ja pealegi neid võetakse järjekindlalt maha netist nagu teemasidki mis viitavad sellele et AIDS-i pole olemas ja et AIDS-i ravi on tegelikult kõige labasem inimeste tapmine nagu seda tehti koonduslaagrites. Igaühele siiski tema enda õigus ja ma ei suru oma seisukohta peale ma lihtsalt valgustan-kes tahab leiab netist küllalt tõestust minu poolt väljaöeldule, kes tahab aga elada edasi hirmus AIDS-i ees, siis minul vahet pole. Mina ise seda ei usu ega pole peaaegu kunagi uskunudki kui mitte välja arvata pisikest perioodi alguses kui keegi täpselt ei teadnud milline legend on loodud.
Õigus ELADA-Õigus SURRA
Oraakel
Õigus ELADA-Õigus SURRA
Oraakel
No kui sina ei viitsi enda argumente näidetega tõestada, pole sa parem massimeediast, kes eeldab uskumist vaid uskumise tõttu, sest "nemad ju eksida ei saa". Nõnda pimedat uskumist promodes teed sa oma aidsi-valgustuse üritusele rohkem kahju kui ükski neist kurjadest aidsi pooldajatest suudaks.
Jikid- Postituste arv : 16
Kuidas ta siis üritusele kahju teeb? Kui see on tõsi, siis see ainult paneb inimesi seda uurima või uskuma. Kui see pole tõsi, siis saab ta enda poole need inimesed, kes niisama uskuma hakkavad. Ja kui sellest ei räägiks, siis ei tuleks selle peale keegi.
On ju huvitav, et keegi leiab selle teooria äärmiselt kindla olevat. Juhul kui me ei eelda, et enamasti inimesed valetavad, siis see peaks meid ju iseseisvalt uurima innustama.
Ja kui ise internetist tõesti vastavaid materjale ei leia, siis võib alati viisakalt küsida. Ja kui ta olekski hunniku linke lisanud, siis see ei ole tõestamine. Pealegi pole keegi siia tulnud tõestama, pigem infot jagama. Me ei kirjuta teadusartiklit.
On ju huvitav, et keegi leiab selle teooria äärmiselt kindla olevat. Juhul kui me ei eelda, et enamasti inimesed valetavad, siis see peaks meid ju iseseisvalt uurima innustama.
Ja kui ise internetist tõesti vastavaid materjale ei leia, siis võib alati viisakalt küsida. Ja kui ta olekski hunniku linke lisanud, siis see ei ole tõestamine. Pealegi pole keegi siia tulnud tõestama, pigem infot jagama. Me ei kirjuta teadusartiklit.
Ta teeb kahju nõnda, et tuleb siia suhteliselt banaalselt hüppama, et see, mida tema usub, on vaid ainuõige tõde, kuid seda mingilgi viisil tõestada ta ei viitsi, isegi mitte mõnda tõsisemalt võetavat artiklit esitada, kui mingi foorumipostitus, mis aga isiklikult minule on juba küllalt põhjust inimese mitte sallimiseks, mis muudab igagi inimlikumat olendit enam kui ettevaatlikuks antud isiku poolt jagatud informatsiooni suhtes. Jah, suvaliste linkide viskamine pole veel kindel tõendus, kuna ka neis võidakse valetada (ja eeldada, et kõik inimesed ei valeta, on ülimalt naiivne), kuid vähemalt näitab ta, et ta ei kraba oma väidet tühjast õhust ja esita seda nõnda ning samas tõestab vähemalt seda, et ta on tõepoolest asja uurinud, mitte lihtsalt kusagil ühte huvitavat vandenõuteooriat kuulnud, mida nüüd kõvast promob. Huvi saab aga äratada ka tõsisemalt võetaval viisil, antud üritus on sellest küll suhteliselt kaugel.
Muidugi, kui sa oled rahul selliste hüpoteeside esitusviisiga, siis tore sulle, kuid see jällegi tekitaks omakorda küsimuse, et mida sa siin foorumis siis üldse teed?
Muidugi, kui sa oled rahul selliste hüpoteeside esitusviisiga, siis tore sulle, kuid see jällegi tekitaks omakorda küsimuse, et mida sa siin foorumis siis üldse teed?
Jah,
siis ma pole normaalne,kui siin varasemas postituses väideti,et kõigil normaalseil inimestel on AIDS!See teema läheb küll jaburaks kätte !
Pollup- Postituste arv : 10
Tore on jälgida foorumiteema arengut kõrvalt ja vaadata kuidas üks loll tõestab et teine loll on loll jne.
Kes tunneb ennast praegu puudutatuna, see tõdegu fakti, et ju tal siis selles AIDSi-teemas kodutöö tegemata.
Kui keegi pakub välja teise versiooni millega inimesed pole harjunud, siis ootavad inimesed kohe sellelt samalt inimeselt põhjendust ja tõestamist. Miks?
Väga rumalad näivad inimesed, kes ootavad et kõik nende eest ära tehakse. Te näitate sellega just seda et olete hoopis ise naiivsed ja olnud lojaalsed oma meediale, et olete just nii sama tark kui seda on infohulk või "teadmistepagas", mida see vastav maailm levitanud on...ise mitte midagi liigutades või lähemalt uurides.
Kui mina ütlen/arvan, et G.W.Bush on petis, kas ma pean seda siis tõestama/põhjendama? Kas ei võiks tekitada see info tema poolehoidjates vähimatki kahtlust, et võtta kätte mõni raamat või infoallikas, et uurida...võib-olla on tõesti petis. Kui nad selle teadmisega ennast harida ei taha, kas poleks need poolehoidjad siis ise rumalad?
Oraakel tõi välja mis tema teab ja mis tema on oma teadmiste pagasi ulatuses kokku pannud - et AIDSI ei ole olemas. Ta ei pea siia tõestuseks tooma allikate lingilehti või teab mida. See ju ei tõesta mitte midagi, isegi see, kui ta tooks siia reaalselt inimese, kes on vastava kogemuse läbi elanud, isegi tema juttu me ei saa sula tõena võtta. Asja iva, kallis rahvas, ongi see, et uurige ise ja otsige vastuseid, kui sellest ei piisa, siis kogege see enda nahal läbi ja te leiate tõe.
Ma ei ole näinud ühtegi AIDSI haiget/tervet inimest, ei elus ega surnud olekus, ega pole ka ise kogenud (st keegi pole mulle öelnud et põen või olen põdenud) seega ei saaks ma selle kohapeal ühtegi sõna suust välja ajada mis puudutaks AIDSI, kui ainult seda, mida kuskil kuulnud-lugenud olen. Tean seda, mida nimetatakse "rahvusvaheliselt" AIDS'iks. See on omandatud immuunpuudulikkuse sündroom, ehk eestipäraselt OIPS - inimese immuunsüsteemi kahjustavate sümptoomide ja infektsioonide kogum.
Nii, sellega oleme kõik nõus eks?
Tegemist on sündroomiga, mis tähendab vastava olukorra lõppfaasi. Mis sellist lõppfaasi ehk sündroomi põhjustab ei ole ju oluline. Seega kui ma söön tablette, et hävitada antikehad milles paikneb retroviirus HIV (kõik juba loevad ja harivad mis tähendab retroviirus ja HIV ning kust see tuleb ja miks see nii on jne), mille osakesed on minu immuunsussüsteemi ehk nö minu antikehade külge, või ms, kinnitunud, ning mille tõttu hävinevad ka minu antikehad...ehk minu immuunsussüsteem läheb nõrgemaks...Ja mida rohkem selliseid tablette manustada, mis paranda...hk-khmm...(vabandust)...lõhuvad minu immuunsussüsteemi, siis seda nõrgemaks ma jään välistele mõjudele...Vot kallis rahvas, see ongi AIDS, mis meile poes müüakse.
Ma ei tea miks nad siis karbi peale kirjutavad mingid Ceraze...vms?
Ja kui inimene sureb selle sündroomi läbi, siis ei sure ta AIDSi vaid väiksesse külmetusse või grippi, mille vastu immunsussüsteem lihtsalt enam ei ole suuteline võitlema. Immuunsussüsteemi puudulikkusesse võib surra ka palja nohuga olen kuulnud.
Lõppkokkuvõtteks HIV on lihtsalt väike osake meie DNA ahelas, istub seal vaikselt, kui tahame võime tema kogust suurendada, kui tahame saame vähendada. Kui võitleme temaga, siis võitleme endaga. Viimast tegevusvormi nimetatakse AIDSiks.
HIV ei tohiks olla ohtlik enne kunis ta areneb välja immuunsüsteemi hävitavaks haiguseks, aga et ta selleks ei areneks, siis ei oleks soovitatav ka immuunsussüsteemi-hävitavaid-tablette neelata, närida, süüa või kuhu iganes toppida.
See on minu enda teadmiste pagasi (väga väikese pagasi) järgi kokku pandud arusaam asjast. Kui keegi loll tahab minusugust lolli õpetada ja harida, siis olen igati valmis lugema selle alast materjali, aga mitu korda ühte ja seda sama teksti ma ei viitsi uesti lugeda, nii loll ma kah pole.
Kes tunneb ennast praegu puudutatuna, see tõdegu fakti, et ju tal siis selles AIDSi-teemas kodutöö tegemata.
Kui keegi pakub välja teise versiooni millega inimesed pole harjunud, siis ootavad inimesed kohe sellelt samalt inimeselt põhjendust ja tõestamist. Miks?
Väga rumalad näivad inimesed, kes ootavad et kõik nende eest ära tehakse. Te näitate sellega just seda et olete hoopis ise naiivsed ja olnud lojaalsed oma meediale, et olete just nii sama tark kui seda on infohulk või "teadmistepagas", mida see vastav maailm levitanud on...ise mitte midagi liigutades või lähemalt uurides.
Kui mina ütlen/arvan, et G.W.Bush on petis, kas ma pean seda siis tõestama/põhjendama? Kas ei võiks tekitada see info tema poolehoidjates vähimatki kahtlust, et võtta kätte mõni raamat või infoallikas, et uurida...võib-olla on tõesti petis. Kui nad selle teadmisega ennast harida ei taha, kas poleks need poolehoidjad siis ise rumalad?
Oraakel tõi välja mis tema teab ja mis tema on oma teadmiste pagasi ulatuses kokku pannud - et AIDSI ei ole olemas. Ta ei pea siia tõestuseks tooma allikate lingilehti või teab mida. See ju ei tõesta mitte midagi, isegi see, kui ta tooks siia reaalselt inimese, kes on vastava kogemuse läbi elanud, isegi tema juttu me ei saa sula tõena võtta. Asja iva, kallis rahvas, ongi see, et uurige ise ja otsige vastuseid, kui sellest ei piisa, siis kogege see enda nahal läbi ja te leiate tõe.
Ma ei ole näinud ühtegi AIDSI haiget/tervet inimest, ei elus ega surnud olekus, ega pole ka ise kogenud (st keegi pole mulle öelnud et põen või olen põdenud) seega ei saaks ma selle kohapeal ühtegi sõna suust välja ajada mis puudutaks AIDSI, kui ainult seda, mida kuskil kuulnud-lugenud olen. Tean seda, mida nimetatakse "rahvusvaheliselt" AIDS'iks. See on omandatud immuunpuudulikkuse sündroom, ehk eestipäraselt OIPS - inimese immuunsüsteemi kahjustavate sümptoomide ja infektsioonide kogum.
Nii, sellega oleme kõik nõus eks?
Tegemist on sündroomiga, mis tähendab vastava olukorra lõppfaasi. Mis sellist lõppfaasi ehk sündroomi põhjustab ei ole ju oluline. Seega kui ma söön tablette, et hävitada antikehad milles paikneb retroviirus HIV (kõik juba loevad ja harivad mis tähendab retroviirus ja HIV ning kust see tuleb ja miks see nii on jne), mille osakesed on minu immuunsussüsteemi ehk nö minu antikehade külge, või ms, kinnitunud, ning mille tõttu hävinevad ka minu antikehad...ehk minu immuunsussüsteem läheb nõrgemaks...Ja mida rohkem selliseid tablette manustada, mis paranda...hk-khmm...(vabandust)...lõhuvad minu immuunsussüsteemi, siis seda nõrgemaks ma jään välistele mõjudele...Vot kallis rahvas, see ongi AIDS, mis meile poes müüakse.
Ma ei tea miks nad siis karbi peale kirjutavad mingid Ceraze...vms?
Ja kui inimene sureb selle sündroomi läbi, siis ei sure ta AIDSi vaid väiksesse külmetusse või grippi, mille vastu immunsussüsteem lihtsalt enam ei ole suuteline võitlema. Immuunsussüsteemi puudulikkusesse võib surra ka palja nohuga olen kuulnud.
Lõppkokkuvõtteks HIV on lihtsalt väike osake meie DNA ahelas, istub seal vaikselt, kui tahame võime tema kogust suurendada, kui tahame saame vähendada. Kui võitleme temaga, siis võitleme endaga. Viimast tegevusvormi nimetatakse AIDSiks.
HIV ei tohiks olla ohtlik enne kunis ta areneb välja immuunsüsteemi hävitavaks haiguseks, aga et ta selleks ei areneks, siis ei oleks soovitatav ka immuunsussüsteemi-hävitavaid-tablette neelata, närida, süüa või kuhu iganes toppida.
See on minu enda teadmiste pagasi (väga väikese pagasi) järgi kokku pandud arusaam asjast. Kui keegi loll tahab minusugust lolli õpetada ja harida, siis olen igati valmis lugema selle alast materjali, aga mitu korda ühte ja seda sama teksti ma ei viitsi uesti lugeda, nii loll ma kah pole.
Kapa- Postituste arv : 63
Suured tänud selle ülimalt viisaka komplimendi eest, millega uhkusega vastu võtan, eriti sinu suust, nagu näha, märgiks vaid tõesti juurde, et antud puhul ei üritanud kellegi teise lollust tõestada, vaid märkida, et lihtsalt millegi hõikamisest ei tohiks mitte teps piisada kellegi millekski sundimiseks. Samuti pole ma ka mingi hetk aidsi-hivi seose kohta midagi öelnud, tegelikult õigupoolest absoluutselt mitte midagi, sest ma pole veel kaugeltki küllalt uurida, et mingit kindlamat arvamust sellest luua, kuid leidsin, et nõnda banaalselt ei tohiks ikka teisi uurima julgustada.
Muideks, jätkates siit sujuvalt, siis sinu loogika järgi peaks siis see kui ma nüüd näiteks ütleksin, et mina olen veendunud, et tulnukad käivad iga päev mu tagaõues tantsu löömas, kuid mingeid tõestusi ma ei viitsi teile tuua, sest minu veendumus ja selle märkimine peaksid olema juba omaette küllalt põhjust, et teid julgustada siia mu tagaõue tulema ja järgi uurima, et mis vandenõu seal tegelikult toimub. Jah, sa võid nüüd öelda, et, kamoon - tulnukad tagaaias? Naeruväärne! Aga samas miks mitte? Te olete lihtsalt kõigi poolt lollitatud uskuma, et ufonägijad on peast segased, kes kardavad kõigest hingest analprobe'. Aga ega sa seda ju ometigi järgi kontrollima läheks, sest see on ju täiesti uskumatu meie ühiskonna ning ka paljude, antud kontekst vast kõigi, vandenõulaste vaadepunktist ning kes ikka mingi vähimagi enama tõestuseta sellise asja uurimise peale aega raisata raatsiks?
Muideks, jätkates siit sujuvalt, siis sinu loogika järgi peaks siis see kui ma nüüd näiteks ütleksin, et mina olen veendunud, et tulnukad käivad iga päev mu tagaõues tantsu löömas, kuid mingeid tõestusi ma ei viitsi teile tuua, sest minu veendumus ja selle märkimine peaksid olema juba omaette küllalt põhjust, et teid julgustada siia mu tagaõue tulema ja järgi uurima, et mis vandenõu seal tegelikult toimub. Jah, sa võid nüüd öelda, et, kamoon - tulnukad tagaaias? Naeruväärne! Aga samas miks mitte? Te olete lihtsalt kõigi poolt lollitatud uskuma, et ufonägijad on peast segased, kes kardavad kõigest hingest analprobe'. Aga ega sa seda ju ometigi järgi kontrollima läheks, sest see on ju täiesti uskumatu meie ühiskonna ning ka paljude, antud kontekst vast kõigi, vandenõulaste vaadepunktist ning kes ikka mingi vähimagi enama tõestuseta sellise asja uurimise peale aega raisata raatsiks?
See, kas on põhjust sinu aeda uurima tulla, või kas on põhjust uskuda sind, sõltub igaühe maailmapildist ja väga paljust muust. Näiteks sina vist oled üks väheseid inimesi, kes eeldab, et kõik inimesed valetavad(vähemalt ütlesid, et vastupidise arvamine on naiivne). Mul on tunne, et sa üritad taga ajada mingit universaalset lahendit, et mida tohib teha ja mida ei tohi teha ning kuidas peab kellegi öeldut tingimata hindama.kui ma nüüd näiteks ütleksin, et mina olen veendunud, et tulnukad käivad iga päev mu tagaõues tantsu löömas, kuid mingeid tõestusi ma ei viitsi teile tuua, sest minu veendumus ja selle märkimine peaksid olema juba omaette küllalt põhjust, et teid julgustada siia mu tagaõue tulema ja järgi uurima, et mis vandenõu seal tegelikult toimub
Kui mina näiteks olen enne kuulnud AIDSi eitamist ja usun igasugustesse vandenõudesse (ka meditsiini alastesse) ja mõne jaoks on see AIDSI jutt täiesti seostamata uus asi, siis omavad nood varasemad väited hoopis erinevamat tähendust. Samamoodi Üldiselt ei ole adekvaatne võrrlelda mingit teooriat, millegi lihtsalt välja mõelduga. Selle võiks jätka pseudoskeptikutele. A la kui ma peaks uskuma, et sa nägid kummitust, siis sa pead uskuma, et mul on garaazis ükssarvik.
Ma siiski soovitaks enne isikliku seisukoha kujundamist tutvuda mõlema leeri väidete ja tõestustega. Väga informatiivne ja põhjalike selgitustega varustatud leht asub siin:
http://www.aidstruth.org/new/
Mõnevõrra lühem ülevaade teemast: http://www.physics.smu.edu/pseudo/AIDS/
Kui kellelgi on ratsionaalseid selgitusi ja asjalikke tõendusi selle kohta, kuidas ja miks HIV ei tekita AIDSi, kuidas AIDSi pole olemas või kuidas kõik normaalsed inimesed on HIV-positiivsed, siis laduge need aga letti. Seni pean AIDSi-eitajaid kriitilise mõtlemisvõimeta kergeusklikeks või kaalutletult pahatahtlikeks.
http://www.aidstruth.org/new/
Mõnevõrra lühem ülevaade teemast: http://www.physics.smu.edu/pseudo/AIDS/
Kui kellelgi on ratsionaalseid selgitusi ja asjalikke tõendusi selle kohta, kuidas ja miks HIV ei tekita AIDSi, kuidas AIDSi pole olemas või kuidas kõik normaalsed inimesed on HIV-positiivsed, siis laduge need aga letti. Seni pean AIDSi-eitajaid kriitilise mõtlemisvõimeta kergeusklikeks või kaalutletult pahatahtlikeks.
Et ka see teise leeri info esindatud oleks, siis natuke linke, mis googlist lühikese ajaga kokku kraapisin.
http://www.bmj.com/cgi/eletters/327/7427/1306-c
http://www.bmj.com/cgi/eletters/328/7434/249
http://www.duesberg.com/papers/ch2.html
http://www.virusmyth.com/aids/hiv/rgelisa.htm
http://www.duesberg.com/
https://www.youtube.com/watch?v=ST_DJmoyhNg
http://www.bmj.com/cgi/eletters/327/7427/1306-c
http://www.bmj.com/cgi/eletters/328/7434/249
http://www.duesberg.com/papers/ch2.html
http://www.virusmyth.com/aids/hiv/rgelisa.htm
http://www.duesberg.com/
https://www.youtube.com/watch?v=ST_DJmoyhNg
Ja kust sa tead, et see on väljamõeldud? Kuna ma ütlesin. Aga kui poleks öelnud ning teinud hoopiski topicu ja täie veendumusega seda promonud? Mis siis? Sest suht nõnda on antud topicuga.Thorondor kirjutas:Kui mina näiteks olen enne kuulnud AIDSi eitamist ja usun igasugustesse vandenõudesse (ka meditsiini alastesse) ja mõne jaoks on see AIDSI jutt täiesti seostamata uus asi, siis omavad nood varasemad väited hoopis erinevamat tähendust. Samamoodi Üldiselt ei ole adekvaatne võrrlelda mingit teooriat, millegi lihtsalt välja mõelduga. Selle võiks jätka pseudoskeptikutele. A la kui ma peaks uskuma, et sa nägid kummitust, siis sa pead uskuma, et mul on garaazis ükssarvik.
Ning kas tõesti olen üks väheseid, kes arvab, et kõik valetavad? Sest, you know, kõik valetavadki. Muidugi ei tähenda see, et pidevalt ja kõigega valetatakse, seda eeldada oleks liiga paranoiline, kuid kõik valetavad ning pahatihti üpriski tihti. Meil on manipuleerimine ja sellega kaasnev valetamine sisse ehitatud, me pole võimelised selleta "normaalselt" elama. Ei tsiteeri siin House, vaid oma maailmavaadet, mis eksisteeris juba enne antud show jälgima asumist.
Nüüd aga linke uurima.
Ma oleks oma loogikale ja maailmapildile jne järeldused teinud ning vaevalt oleks see millegi promomiseks läinud. Ja nõnda pole antud topicuga minu arvates teps mitte. Või sa promod AIDSI siin?Ja kust sa tead, et see on väljamõeldud? Kuna ma ütlesin. Aga kui poleks öelnud ning teinud hoopiski topicu ja täie veendumusega seda promonud? Mis siis? Sest suht nõnda on antud topicuga.
Aga, mis siin foorumis üldse teha ja arutleda, kui kõik valetavad. AIDS pole HIVi poolt põhjustatud ja AIDS pole ka HIVi poolt põhjustamata jäetud, sest kõik valetavad. Mitte kuskil keegi tõtt ei räägi. Nüüd hakkad rääkima, et kõik inimesed on kunagi natukene valetanud ja seega su eeldus on tõene? Kuigi see sai alguse sellest, et mitte kuskilt ei ole võimalik tõde kuulda ja kui ei eelda, et tegu on kindlasti valega alati, siis on tegu naiivsusega. Nii kaugeleulatuvate järeldustega võib ju kõike rääkida. Mina näiteks tean, et ma ei valeta ja ei ole mulle seda keegi sisse ehitanud. :S
Oeh, ma vaatan, et see suga vaidlemine siin on üks neist mõttetustest ... Eriti veel kui sa oled nõnda veendunud, et sa ise kunagi ei valeta, mis on lihtsalt kena näide sellest, kuidas ennast oled suutnud ära petta. Sellele aga, mida sa oma teises tekstilõigus üritad konstruktiivse vaidlusena esitada, ei viitsi ma õieti vastatagi. Saa aru - kõik inimesed on võimelised enese heaks valetama ja pahatihti teevadki seda, kuna see on lihtsalt kergem. Võtame kasvõi kõik need materjalidega manipuleerimised, et omaenda seisukohta toetada - ka need on valetamised ning just selliste asjade tõttu peabki alati olema ettevaatlik uue materjaliga tutvudes ja kasvõi eeldama, et antud materjali pakkuja on võimeline antud materjaliga valetama või valetabki, sest üks alternatiividest - täistõena võtmine - ongi naiivne. Muidugi ei pea võtma kumbagina - ei täistõe ega -valena, vaid üritada suhtuda neutraalselt, kuid ka siis kaldudakse alati sutikene mõnele poole (sest täisneutraalsuseks on inimene jällegi võimetu) ning ennemini juba vale kui tõe, vähemalt hirmutab pimedast uskumisest.
Ning kust sa loed välja, et ma promon aidsi, kuigi vaid palun vandenõutopicute tegemisel natuke rohkem sügavust? Aga ma arvan, et küllap on kergem banaalselt rünnata, kui miskitki analüüsida. Kui sa aga eitad mingitki promomist, pole ilmselgelt topicutegija poste lugenud (kelle maailmavaatele viitab juba nõnda osavalt valitud teema pealkiri) ...
Ning kust sa loed välja, et ma promon aidsi, kuigi vaid palun vandenõutopicute tegemisel natuke rohkem sügavust? Aga ma arvan, et küllap on kergem banaalselt rünnata, kui miskitki analüüsida. Kui sa aga eitad mingitki promomist, pole ilmselgelt topicutegija poste lugenud (kelle maailmavaatele viitab juba nõnda osavalt valitud teema pealkiri) ...
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
:: Varia :: Muud teemad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2