Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Legend AIDS-ist

+6
Omega Chaos
Thorondor
Ergoh
Munk 23
zombelius
Oraakel
10 posters

:: Varia :: Muud teemad

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Go down

Legend AIDS-ist - Page 2 Empty Re: Legend AIDS-ist

Postitamine  Thorondor Reede Mai 15, 2009 3:02 pm

Sina tõstatasid promomise küsimuse. Ma mõtlesin, et miks sa küll seda tegid ja lihtsalt küsisin vastu. Sinu jaoks on see muidugi hea võimalus väita, et ma olen banaalne ründaja. Ise olid just Smile

On ka muud variandid peale täieliku valetamise või puhta tõe rääkimise. Ei ole kõik nii mustvalge. Esialgu kui ma valetamise küsimuse tõstatasin, siis mõtlesin ju seda, et kas inimene teadlikult ajab valejuttu või mitte. Kui mu jutt kõik tõeks ei osutu, ei tähenda see, et ma siin valetamas käisin. Emakeelt väänates jõuamegi tulemuseni, et sa mõtled üht ja mina teist. Kui tahta võib kõike valetamiseks nimetada, sest täielikku tõde pole ja tõde on subjektiivne jne, aga ma jääks tavalise kõnepruugi juurde.

Thorondor

Postituste arv : 36

Tagasi üles Go down

Postitamine  Jikid Reede Mai 15, 2009 9:18 pm

Hehe, tõepoolest olen ilustatud keelega banaalne ründaja (ent mitte ainus), kes mitte teps kõike õigesti ei tõlgenda, sest inimene ei olegi võimeline tõde nägema, sest mu arust pole me veel selliseks tarkuseks kaugeltki võimelised ja parim, mis võime olla, on vaid suts vähem rumalad. Valetajaks pean aga kõiki, sest jällegi on inimesed ennemini valmis valetama enda heaks, kui valusat tõde tunnistama (ükskõik siis kas mingi valge vale elementaarsete ühiskonna reeglite austamiseks või siis suurem iseenese seisukoha kaitsmiseks), kui selle nägemiseks üldse võimelised ollakse (ehk siis see sinu subjektiivsuse point)

Aga vaidlus on neh mõttetu, juba mõnda aega tagasi langesime mingitesse abstraktsustesse, vaieldes vaid teise postide küsitava väärtustega punktide kallal norides ning oma maailmavaadet vastu pakkudes (ning minu peamiseks poindiks oli vaid, et topicut tehes võiks rohkem inffi pakkuda, mida, tunnistan, esitasin suhteliselt ärritunult, kuid ka see on juba mõnda aega olnd kadumise ohus), mis võiks aga lõpmatuseni jätkuda, nii et parem lõpetada, kui eksisteerivad veel miskit sõbralikumad tunded. Pealegi on viitsimus otsas.

Jikid

Postituste arv : 16

Tagasi üles Go down

Postitamine  Caps Reede Mai 15, 2009 10:09 pm

Selline hea ütlus on, mida aegajalt kasutan: "Kui inimese eneseväärikus on ohus, on ta valmis kaitsema ka valesid.". Oleneb inimesest muidugi. Aga sellist asja näeb foorumites ikka küll ja küll, kus iga hinna eest ei selgitata tõde, vaid kaitstakse eneseväärikust.
Caps
Caps

Postituste arv : 164

Tagasi üles Go down

Postitamine  Munk 23 Püh Mai 17, 2009 6:21 am

AIDSi ohvrite mälestuspäeva üritused Eestis.

Selleks, et vähendada teemaga seotud eelarvamusi ning võidelda ühiselt viiruse leviku vastu maailmas, räägitakse sel nädalavahetusl jälle valjemalt AIDS-i ohvritest. Eesti HIV-positiivsete võrgustik kutsub pühapäeval, 17. mail tähistama rahvusvahelist AIDS-i ohvrite mälestuspäeva meenutamaks lahkunuid ja näitamaks üles toetust HIV-i ja AIDS-iga elavatele inimestele.

Mälestuspäevale pühendatud üritused “ARMASTA-ELA-USU” toimuvad neljas Eesti linnas: Tammsaare pargis Tallinnas, Pirogovi mälestussamba juures Tartus, Jõhvi keskväljakul ja Rugodivi kultuurikeskuse ees Narvas. Kõigis linnades süüdatakse kell 12 küünlad ja kell 14 lastakse õhku valged õhupallid. Üritusel jagatakse infomaterjale, rinnamärke ja kondoome.

Õige koht, kuhu minna selgitustööd tegema, arvan ma.
Munk 23
Munk 23

Postituste arv : 60

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Tagasi üles

- Similar topics

:: Varia :: Muud teemad