Algajad konspiraatorid - ärge MITTE MINGIL juhul pimesi uskuge fanatti nagu Aleks Jonesi, postitage ta kohta arvamusi siin :)
+8
Jikid
x
Thorondor
Kapa
TCO
KuriVaiM
Caps
Waffa
12 posters
:: Varia :: Muud teemad
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Algajad konspiraatorid - ärge MITTE MINGIL juhul pimesi uskuge fanatti nagu Aleks Jonesi, postitage ta kohta arvamusi siin :)
enamus asjad mis alexil on paika pidanud on PÄRIS konspiraatoritele ammu teada või ta lihtsalt nahaalselt võtab need ideed teistelt ja siis ajab nagu need tema omad. Samas enamust mis ta räägib ei saa tõestada ja kindlasti kohe ei pea enamus ta jutust paika, sa pead pool pime olema kui seda arvad, ta on OTSE eetris korduvalt valetanud ja välja mõelnud asju - kas see nagu ei pane muretsema, kui inimene nii labaseid asju valetab MIKS peaks sa tema rohkem "huvitavamaid" teoorjaid uskuma mida sul pole mingit võimalust kontrollida (või siis aru saada mis on mis).
Isegi yhest raadiosaatest nagu see mis postitasin kus ta lihtsalt lampi mõtles välja sõjaolukorra, et inimesi hirmutada, et nad seeläbi tema kootud paska ja sponsorite jama ostaks, sellest peaks piisama tema väärikuse 0 viimisest.
Ning kui juba fox usu fanaatikud OMA kodulehel TEMA kodulehele lingivad ning teda nädalas korra eetrisse kutsuvad siis peab ikka asi kahtlane olema, eriti teades kuidas Fox asju ajab. ...oh.. mis seal ikke imelikku, tegu ju usu hulluga - kes arvab, et piibli sõna on see õige, ta jumala misjoonil
ja kas keegi ike ei saanud aru mida Fnord tähendab?
Isegi yhest raadiosaatest nagu see mis postitasin kus ta lihtsalt lampi mõtles välja sõjaolukorra, et inimesi hirmutada, et nad seeläbi tema kootud paska ja sponsorite jama ostaks, sellest peaks piisama tema väärikuse 0 viimisest.
Ning kui juba fox usu fanaatikud OMA kodulehel TEMA kodulehele lingivad ning teda nädalas korra eetrisse kutsuvad siis peab ikka asi kahtlane olema, eriti teades kuidas Fox asju ajab. ...oh.. mis seal ikke imelikku, tegu ju usu hulluga - kes arvab, et piibli sõna on see õige, ta jumala misjoonil
ja kas keegi ike ei saanud aru mida Fnord tähendab?
Re: Algajad konspiraatorid - ärge MITTE MINGIL juhul pimesi uskuge fanatti nagu Aleks Jonesi, postitage ta kohta arvamusi siin :)
Kuidas selle infoga on, mida sa saad kontrollida?
Kui Alex Jones ütleb midagi, mida keegi teine on varem öelnud, siis see tähendab, et ta ajab nagu oleks need tema omad? Väga süütu värk.
Kui hakkaks ühest otsast asja lahkama, siis tuleks välja, et 9/11 kohta tegelt on ametlik teooria tõsi. Patrot Acti pole olemas jne jne.
Paljugi on niikuinii spekulatsioon olemasoleva info põhjal. Ilmselt ka see mida sa nimetad sõjaolukorraks.
Need tema Foxi külastamise põhjused on ju sinu spekulatsioon. Kas nimetame sind nüüd valetajaks?
Ma olen ka juba mõni aasta teda kuulanud, midagi sellist mida sa väidad, ma seni kuulnud ei ole. Eks sa tõlgendad omamoodi. See usuhullus jne. Ja samuti sa ei tea, kas ta eesmärk on raha. Jälle spekulatsioon.
Ja mille poolest ta siis erineb ühesti teisest raadiosaatejuhist või filmitegijast. Kõigi kohta saab sama öelda.
Ja miks on vaja läheneda inimesesti. Sisuliselt ei ole olemas Alex Jonesi ja David Icke või kedagi teist, vaid oluline on lihtsalt info. Muidugi kui kontrollida ei saa (enamus infost maailmas on niikuinii selline), siis peab lihtsalt mosaiiki sobitamisega tegelema. Ma muidugi ei kahtle, et on jube palju inimesi, kes iga ta sõna puhta kullana võtab.
Kui see, mis sa räägid oleks tõsi ja mitte ainult spekulatsioon, siis oleks seda ju selgelt näha, aga ju on tegu mingi salavõrgustikuga.
Mind huvitaks rohkem mingid kindlad faktid, mitte arutlused, mida võiks tähendada see, et keegi ütles, et ta naine juut on vms.
Kui Alex Jones ütleb midagi, mida keegi teine on varem öelnud, siis see tähendab, et ta ajab nagu oleks need tema omad? Väga süütu värk.
Kui hakkaks ühest otsast asja lahkama, siis tuleks välja, et 9/11 kohta tegelt on ametlik teooria tõsi. Patrot Acti pole olemas jne jne.
Paljugi on niikuinii spekulatsioon olemasoleva info põhjal. Ilmselt ka see mida sa nimetad sõjaolukorraks.
Need tema Foxi külastamise põhjused on ju sinu spekulatsioon. Kas nimetame sind nüüd valetajaks?
Ma olen ka juba mõni aasta teda kuulanud, midagi sellist mida sa väidad, ma seni kuulnud ei ole. Eks sa tõlgendad omamoodi. See usuhullus jne. Ja samuti sa ei tea, kas ta eesmärk on raha. Jälle spekulatsioon.
Ja mille poolest ta siis erineb ühesti teisest raadiosaatejuhist või filmitegijast. Kõigi kohta saab sama öelda.
Ja miks on vaja läheneda inimesesti. Sisuliselt ei ole olemas Alex Jonesi ja David Icke või kedagi teist, vaid oluline on lihtsalt info. Muidugi kui kontrollida ei saa (enamus infost maailmas on niikuinii selline), siis peab lihtsalt mosaiiki sobitamisega tegelema. Ma muidugi ei kahtle, et on jube palju inimesi, kes iga ta sõna puhta kullana võtab.
Kui see, mis sa räägid oleks tõsi ja mitte ainult spekulatsioon, siis oleks seda ju selgelt näha, aga ju on tegu mingi salavõrgustikuga.
Mind huvitaks rohkem mingid kindlad faktid, mitte arutlused, mida võiks tähendada see, et keegi ütles, et ta naine juut on vms.
Thorondor- Postituste arv : 36
eks kuula veel siis paar aastat ja tähelepanelikumalt, ma esimest korda kuulasin teda juba 8-9 aastat tagasi, vahest 6-7 tundi päevas
Kui sa oled teda juba kaks aastat kuulanud ja ei leia valesi ja mõtetud hirutmaist tema juttudest siis sa KUULED teda mitte ei KUULA mõtleva ajuga - ning seni kuni sa kuulama teda hakkad analüüsivalt piole mõtet vist hakata siin vaidlema sinuga kas ja kes ta on, eriti kuna sa arvad, et juba need asjad tühised on mis ma välja toonud olen
Mitud neist asjadest sa näinud oled http://thepiratebay.org/user/TalmudTimmy/ ? (mitte, et ka seal aint yhte poolt ei näidataks)
Oled sa ka vaeva näinud ja ise kasutanud Freedom of Infomation Acti või vaatad nedest dokumentidest neid osi mis sulle ette söödetakse ? Hmm...
Ning miks sa midagi nii naeruväärset siia tõid nagu "Patriot Act" mingi salajane document oleks mille Alex Jones avalikustas`? Ning selle yldisest sisust rääkisid kõik ammu, on ka palju muid lisa "acte" mis asjad veel kriitilisemaks teevad
ning sinu quote "Kui see, mis sa räägid oleks tõsi ja mitte ainult spekulatsioon, siis oleks seda ju selgelt näha" - täpselt. kuid ega pimedatel pole vahet kas on öö või päev, endiselt on yhtemoodi pime:)
spekulatsioonidest rääkides, siis see on põhiline millega alex tegeleb, seega sa peaks eriti kriitiline ju tema suhtes olema
siin postituses pold midagi isiklikult mõeldud:)
Kui sa oled teda juba kaks aastat kuulanud ja ei leia valesi ja mõtetud hirutmaist tema juttudest siis sa KUULED teda mitte ei KUULA mõtleva ajuga - ning seni kuni sa kuulama teda hakkad analüüsivalt piole mõtet vist hakata siin vaidlema sinuga kas ja kes ta on, eriti kuna sa arvad, et juba need asjad tühised on mis ma välja toonud olen
Mitud neist asjadest sa näinud oled http://thepiratebay.org/user/TalmudTimmy/ ? (mitte, et ka seal aint yhte poolt ei näidataks)
Oled sa ka vaeva näinud ja ise kasutanud Freedom of Infomation Acti või vaatad nedest dokumentidest neid osi mis sulle ette söödetakse ? Hmm...
Ning miks sa midagi nii naeruväärset siia tõid nagu "Patriot Act" mingi salajane document oleks mille Alex Jones avalikustas`? Ning selle yldisest sisust rääkisid kõik ammu, on ka palju muid lisa "acte" mis asjad veel kriitilisemaks teevad
ning sinu quote "Kui see, mis sa räägid oleks tõsi ja mitte ainult spekulatsioon, siis oleks seda ju selgelt näha" - täpselt. kuid ega pimedatel pole vahet kas on öö või päev, endiselt on yhtemoodi pime:)
spekulatsioonidest rääkides, siis see on põhiline millega alex tegeleb, seega sa peaks eriti kriitiline ju tema suhtes olema
siin postituses pold midagi isiklikult mõeldud:)
Viimati kui ta valgesse majja helistas oli aasta 2001, paar kuud enne 9/11 sisetööd
muidugi "kogematta" helistas ta just sellel ajal kui kõigile on teada, et kedagi ei vasta telefonile sellel ajal. Ning tole gripi kohta oli ammu info väljas enne seda kui alex sellest rääkima hakkas ning see mis aleks räägib pole oluline oluline on see mida räägivad teadlased kes seda viirust uurinud on ja ölnud kas, kuidas ja kust to tulnud on. On ka teada ammu kõigile, et esimest korda seda viirust märgati 1976, pooled gripi laadsed virused on pärinenud sarnasest H1N1'st mis tappis umbes 50-60 millionit inimest to aeg (seda kasutatakse ka paanika aluseks), peale seda on erinevaid versjoone sellest viirusest välja löönud pidevalt (enamuse vastu on inimestel tekkinud imuunsus ning pole surmavad), usas sureb kokku vist 36 000 aastas grippi - kuid keegi ei tee sellest paanikat, ageajalt aga kõige rohkem tundub, et teatud ravimi firmad on huvitatud mingi erineva gripiversiooni esile toomist või siis kui on vaja, et lehed ja meedia millestki muust plätraksid ega olulistele asjadele tähelepanu ei pööraks. Viimase linnu gripiga olid kõigile teada maailma tuntud ravimi firma seotud kellel oma teaduslaborid jms, nede sissetulek oli eelmisel aastal 46 miljardit dollarit - sellise raha nimel on inimesed nii mõndagi nõus tegema. Nad vähemalt ses osas seotud, et vaksiinid ning vaksiini (mis kiiresti kasutuks muutus) hävitamis firmad olid nede omad ning mitmed kampaaniad ja propaganda aktsioonid nede sponsoreeritud.Raha nimel tehakse nii mõndagi - kuid muidugi see teoorja poleks piisavalt hirmutav ning sedasi võidakse kohtusse kaevata... anyway, ma siin ei ytle, et ta jutt raudselt bullshit on kuid ta paneb asju välja faktidena mis ei ole faktid (vahest need aga võivad tunduda faktidena paljudele, kui need kontektist välja võtta). Sinna numbrile saab igaüks helistada, julgemad muidugi helistavad sel ajal kui ka keegi vastab - need ajad kõigile teada.
Muidugi mis huvitav on, on mitmed bio laborites töödanud teadlased mis varem on maha koksatud, googeldasin seda mingi aeg tagasi ning päris huvitavat infi tuli välja. Iseenesest viirus on eriti hea hirmutamise vahend kui peale pikka tööd ikka ei suudetud toota piisavalt närvi läinud terroriste usas olevatest moslemitest kes oleksid midagi õhku lasknud. Rahvas peab hirmus elama pidevalt, mis iganes hirm... sellele aitab muidugi ka Alex kaasa. Samas kui tulevikus oleks vaja nö valitsuse vastaseid valitsuse heaks tööle panna siis ei oleks ju muud vaja teha kui aleks ütleb paar head sõna raadios, valitsus oma pooldajatele ning surutakse maha mis iganes vastased, hipid vms üheskoos - viimane aint spekulatsioon loomulikult, mite midagi mida ma usun lähitulevikus juhtuma hakkab.
Muidugi mis huvitav on, on mitmed bio laborites töödanud teadlased mis varem on maha koksatud, googeldasin seda mingi aeg tagasi ning päris huvitavat infi tuli välja. Iseenesest viirus on eriti hea hirmutamise vahend kui peale pikka tööd ikka ei suudetud toota piisavalt närvi läinud terroriste usas olevatest moslemitest kes oleksid midagi õhku lasknud. Rahvas peab hirmus elama pidevalt, mis iganes hirm... sellele aitab muidugi ka Alex kaasa. Samas kui tulevikus oleks vaja nö valitsuse vastaseid valitsuse heaks tööle panna siis ei oleks ju muud vaja teha kui aleks ütleb paar head sõna raadios, valitsus oma pooldajatele ning surutakse maha mis iganes vastased, hipid vms üheskoos - viimane aint spekulatsioon loomulikult, mite midagi mida ma usun lähitulevikus juhtuma hakkab.
kuid momendil surmade arvu järgi on küll tegu yhe turvalisema haigusega mis tappa võib
hmm, no näed kasutajal waffal jälle väike võidupäev, youtuubis sellist kanalit nagu " TheAlexJonesChannel" mis oli tema põhi showde arhiveerimiskoht ei eksisteeri enam - ajutiselt? (This account is suspended. )
kurb kyll:D
Kuid yeah, seal lastakse kontosi igasuguste idiootsete põhjuste pärast maha, ma censorit ei poolda. Ma muide just alles eile kirjutasin pika kirja googlile kus kästisin/soovitasin neil yhte teist muuta seal, muidu aktivistid võtavad midagi ise nede probleemide lahendamiseks ette
Mitte, et nad mingit väikest kärbest kuulaksid, kuid noh, loodan et kiri läbi jõuab vähemalt. (ps: alexiga pold sel midagi pistmist )
Kuid yeah, seal lastakse kontosi igasuguste idiootsete põhjuste pärast maha, ma censorit ei poolda. Ma muide just alles eile kirjutasin pika kirja googlile kus kästisin/soovitasin neil yhte teist muuta seal, muidu aktivistid võtavad midagi ise nede probleemide lahendamiseks ette
Mitte, et nad mingit väikest kärbest kuulaksid, kuid noh, loodan et kiri läbi jõuab vähemalt. (ps: alexiga pold sel midagi pistmist )
kurat see ei ole enam naljaks, terve joutuub on raevu täis, mõned arvavad et saatusliuks sai kõne valgesse majja ning teised väiidavad et visuaalselt tutvustas oma TVs autoriõigusega kaitstud materjale - new york times -st
kyll me veel välja uurime miks ja kuidas see kanal kinni pandi. Ega muidu populaarsust ei saa ju kui ei pane kuulajaid uskuma, et valitsusele su sõnum ei meeldi.
Muidu youtube tahaks saaks ta kõik alex jonesiga sotud videod kinni panna mite ei hostiks samade videode koopiaid teistes kanalites aastate kaupa.Ning pealegi on alexile palju kasulikum hoida lahti infowars kanalit sest see relatib paremini otsitulemustes ja seondub weebi ja äriga jne.
Kuid yeah, copy raightiga saavad kes iganes selle kanali kinni panna kelle materjali alex on kasutanud - youtub on HUVITATUD kanali lahti hoidmisest, sest nad teenivad sellega raha. Google ka ei hoiaks neid top'is otsi tulemuste seas KUI nad tahaksid päriselt censorida neid.
anyway, eks näeme mis välja tuleb varsti
Muidu youtube tahaks saaks ta kõik alex jonesiga sotud videod kinni panna mite ei hostiks samade videode koopiaid teistes kanalites aastate kaupa.Ning pealegi on alexile palju kasulikum hoida lahti infowars kanalit sest see relatib paremini otsitulemustes ja seondub weebi ja äriga jne.
Kuid yeah, copy raightiga saavad kes iganes selle kanali kinni panna kelle materjali alex on kasutanud - youtub on HUVITATUD kanali lahti hoidmisest, sest nad teenivad sellega raha. Google ka ei hoiaks neid top'is otsi tulemuste seas KUI nad tahaksid päriselt censorida neid.
anyway, eks näeme mis välja tuleb varsti
Waffa ma mõistan, et sa tahad öelda, et Alex juhib meid sinu sõnul valele teele, aga mis on siis õige tee? Mida me sinu arust tegema peaks? Oskad ka anda ehk mõnda linki, kust saab iga päev sinu mõttes "pärisuudiseid", mis tegelikult tähtsad.. Muudkui materdad, aga lahendusi ei paku ühtki..
Caps- Postituste arv : 164
Täpselt, kust algab 100% puhas tõde? keegi ei tea täit tõdeCaps kirjutas:Waffa ma mõistan, et sa tahad öelda, et Alex juhib meid sinu sõnul valele teele, aga mis on siis õige tee? Mida me sinu arust tegema peaks? Oskad ka anda ehk mõnda linki, kust saab iga päev sinu mõttes "pärisuudiseid", mis tegelikult tähtsad.. Muudkui materdad, aga lahendusi ei paku ühtki..
kui täit tõde ei ei tea siis ainult arvatava või ilmselge vale kannul oleks eriti totter sörkida ju
Nagu ... eriti tühine post ju. Ning küsimusele kah ei vastand. :/
Jikid- Postituste arv : 16
eks paljud asjad tunduvad totrana mida ei mõisteta, ma ei pane seda sulle pahaks
Heh, kullake, asi pole mitte teps mitte mõistmises, vaid sinu ülal postitatud abstraktsuses, mis vihjab sellele, et sa lihtsalt ei oska vastata (mis võib kah muidugi mitte tõele vastata, kuid hetkel käes olevad tõendid väidavad lihtsalt nõnda), kuid ei taha mingist enda arust loodud intelligentsi illusioonist kah loobuda, nii et kirjutad siis miskit mitmeti mõistetavat ja mängid arusaavat ja andestavat jumalust, kui keegi peaks julgema midagi otsesemat nõuda. Lõppkokkuvõttes vaid järjekordne tühine provokatsioon, mis viskab sind samuti vaid kritiseerijate kilda; ons seda ju kergem teha, kui mingeidki vastuseid pakkuda. Ning seda mina panen pahaks, eriti sinu postide järel.
Mina pole kahjuks see kes siin endale illusjoone loob. Kui need lingid läbi vaadanud oled mis andnud olen ja ise juurde otsinud oled nagu iga normaalne inimene tegema peaks siis ma ei usu, et sul poleks vaja veel lisaks midagi, et aru saada, et umbaudselt mille peal Alex väljas on. Kuna ma pole ennast Alexi viimaste aja fantaasiatega kursis hoidnud teadlikult siis ma esitasingi asju mida ma tean ta raudselt valetas ja võltsis sel ajal. Kui ta seda varem tegi, miks ta seda praegu tegema ei peaks? Ning nagu näha, et ta nyyd veel nahaalsem on kui varem (esineb siin venelastele vene propakanda kanalis ja fox kanalis tihti - kohad kuhu ei satuta tihti kui nede vastased oled, vähemalt kindlasti nad ei pane sinu reklaami & viiteid oma lehele kui nede vastane oled.
Sa lihtsalt võibolla ei ole võimeline infot protsessima, oluline pole see tõe osa mis aleksil on vaid see vale osa - mida võib olla ka aintult väike osa mõnest tema saatest, kuid see on see mis on määrav, see on piisav, et saada mida vaja (raha, jälgede segamine, tõe varjamine vms).
Kui ma viitsiks ta vaimusünnitisi jälle kuulama hakata ning oma elu selle peale raisata siis enam kui kindel, et saaksin enamuste ta raadia saadete kohta nii mõndagi kirjutada - kuid sellel pole vahet, sest te võtate teda ikka nagu mingi patrioodina ja kõige naljakam - kellegina keda peaks huvitama kuidas SUL läheb. Väike vihje: kui keegi ameerika tulihingeline patrioot on siis üldjuhul neid ei koti mingi exsovjettid. Ma elanud seal ja vestelnud ja vaielnud nedega nende enda laua taga - enamus suhtumine on neil, et eurotrash tuleks parkimisplatsiks nukeda (lahkemad lisasid: kui nad USA tahtmisele ette jäävad)
Ning mis on need asja millele te vastuseid ei saanud või ei osanud välja lugeda?
Sa lihtsalt võibolla ei ole võimeline infot protsessima, oluline pole see tõe osa mis aleksil on vaid see vale osa - mida võib olla ka aintult väike osa mõnest tema saatest, kuid see on see mis on määrav, see on piisav, et saada mida vaja (raha, jälgede segamine, tõe varjamine vms).
Kui ma viitsiks ta vaimusünnitisi jälle kuulama hakata ning oma elu selle peale raisata siis enam kui kindel, et saaksin enamuste ta raadia saadete kohta nii mõndagi kirjutada - kuid sellel pole vahet, sest te võtate teda ikka nagu mingi patrioodina ja kõige naljakam - kellegina keda peaks huvitama kuidas SUL läheb. Väike vihje: kui keegi ameerika tulihingeline patrioot on siis üldjuhul neid ei koti mingi exsovjettid. Ma elanud seal ja vestelnud ja vaielnud nedega nende enda laua taga - enamus suhtumine on neil, et eurotrash tuleks parkimisplatsiks nukeda (lahkemad lisasid: kui nad USA tahtmisele ette jäävad)
Ning mis on need asja millele te vastuseid ei saanud või ei osanud välja lugeda?
Mööda panid oma wall-of-text'iga. Seda, et alex on jama ajand ning eksind, sai juba ammu selgeks (muideks, mu esimene kokkupuude alexi materjaliga oli hoopiski ennemini negatiivne, kui seda teist), kuid küsimus, millele vastust ootaksin, oli, et kui kõik uudised nõnda räpased on, siis kust õigeid uudiseid saada? Või polegi kusagilt võimalik vähegi tõele lähedaseid uudiseid saada ning peab vaid siit-sealt otsima ning lootma?
Kui otsene ja detailne vastus sellele küsimusele siiski su antud küsimusele järgnenud postides kirjas oli, siis tunnistan end tõepoolest võimetuks nõnda osavalt ridade vahelt tarkusi välja lugema.
Kui otsene ja detailne vastus sellele küsimusele siiski su antud küsimusele järgnenud postides kirjas oli, siis tunnistan end tõepoolest võimetuks nõnda osavalt ridade vahelt tarkusi välja lugema.
Minus äratab kahtlust see, et need sinu pakutud videod on kõik mingi juudindusega seotud. Jääb selline mulje nagu on keegi juudisõbrale varbapeale astunud ning üritab igast kärbest elevanti teha. Esimene video kohe mis seal oli jälle jube laialivalguv ilma mingi konkreetse sõnumita. Aga eks juudiuurijad leiavad ridade vahel mingeid juudisõbralikke või juudivastaseid sõnumeid või mingeid salapäraseid seoseid AJ või Bermase varasemate ütlemistega, mis on nende arvates äärmise tähtsusega.
Waffa, kas sa saaksid midagi konkreetset välja tuua või linkida bohemian grove'i loo kohta, mis kõigile üheselt mõistetavana annaks mõista, et tegu on mingi juraga. Mitte et ma vaielda tahaks. Lihstalt natuke materiale mida uurida.
Waffa, kas sa saaksid midagi konkreetset välja tuua või linkida bohemian grove'i loo kohta, mis kõigile üheselt mõistetavana annaks mõista, et tegu on mingi juraga. Mitte et ma vaielda tahaks. Lihstalt natuke materiale mida uurida.
Thorondor- Postituste arv : 36
Mina tahaks teada, kui see liiga isiklik ei ole, siis waffa mis on sinu elu mõte.. Või elufilosoofia.. Millest koosneb su eetikakoodeks.. Mis on sinu tõde.. Mitte midagi uskudes elada ju ei saa, mingi vundament peab olema.. Ehk lahkad end siin meie ees.. Praegu on sind raske mõista..
Caps- Postituste arv : 164
Muideks, alex jones'i vähem säravate hetkedega seoses vaatasin sellist videokest nagu see siin ning mis mind kohutavalt naerma ajas (peale video peategelase, st.), oli üks kommentaaridest:
Aga kõrvalt ootaks ikka austatud Waffa vastust tõstatatud küsimusele.
Vast jagab keegi mu huumorisoont ....
PhantomPatriotZero kirjutas:Actually, he does sound like a punk, a weakling and a twit. Here is Alex, trying to highlight and chronicle the evils of our times, to do something CONSTRUCTIVE. What does this guy contribute to the conversation? Alex calls him a weakling and he responds with some schoolyard non-answer like 'Thank you, Alex. I take that as a compliment." That's how my classmates talked in the lunch room, not how we talk as adults.
Aga kõrvalt ootaks ikka austatud Waffa vastust tõstatatud küsimusele.
Boom ... Alex Jonesi/Jason Bermase nö uus ametlik youtubi kanal "Infowarrior" juhtus sama mis "TheAlexJonesChannel" kanaliga paar nädalat varem
eks ta pingutab vahel ikka täiga üle kah
ice- Postituste arv : 24
Üle reageerib ta vahepeal kindlasti.Aga õiget asja ta ikkagi ajab.Tal mõned vead on,aga neid ole meil kõigil.
Pimesi teda uskuda ka ei tasu,aga Waffa kirjutatut usun ma küll 100 korda vähem
Pimesi teda uskuda ka ei tasu,aga Waffa kirjutatut usun ma küll 100 korda vähem
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vaktsineerimine
» Artikkel "Majandus"
» Kas keegi on proovinud 09.09.09 kuupäeva tagurpidi pöörata tuleks nagu 60'60'60 ehk 666
» Pentagon tahab kasutusele võtta roboteid, tuvastamaks mitte koostöövalmis inimesi
» keemiline kastreerimine - huvitav kas siin on lihtsalt ettekäändeeks toodud pedofiilid või hakatakse seda laiemale ringkonnale rakendama
» Artikkel "Majandus"
» Kas keegi on proovinud 09.09.09 kuupäeva tagurpidi pöörata tuleks nagu 60'60'60 ehk 666
» Pentagon tahab kasutusele võtta roboteid, tuvastamaks mitte koostöövalmis inimesi
» keemiline kastreerimine - huvitav kas siin on lihtsalt ettekäändeeks toodud pedofiilid või hakatakse seda laiemale ringkonnale rakendama
:: Varia :: Muud teemad
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3