Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Algajad konspiraatorid - ärge MITTE MINGIL juhul pimesi uskuge fanatti nagu Aleks Jonesi, postitage ta kohta arvamusi siin :)

+8
Jikid
x
Thorondor
Kapa
TCO
KuriVaiM
Caps
Waffa
12 posters

:: Varia :: Muud teemad

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Algajad konspiraatorid - ärge MITTE MINGIL juhul pimesi uskuge fanatti nagu Aleks Jonesi, postitage ta kohta arvamusi siin :) - Page 3 Empty Re: Algajad konspiraatorid - ärge MITTE MINGIL juhul pimesi uskuge fanatti nagu Aleks Jonesi, postitage ta kohta arvamusi siin :)

Postitamine  KuriVaiM Kolm Juun 03, 2009 7:51 pm

Huumorit ka vaheduseks, kõikke mida raha eest ka ei tehta Smile

KuriVaiM
KuriVaiM

Postituste arv : 123

http://www.prison.planet.ee/

Tagasi üles Go down

Algajad konspiraatorid - ärge MITTE MINGIL juhul pimesi uskuge fanatti nagu Aleks Jonesi, postitage ta kohta arvamusi siin :) - Page 3 Empty Re: Algajad konspiraatorid - ärge MITTE MINGIL juhul pimesi uskuge fanatti nagu Aleks Jonesi, postitage ta kohta arvamusi siin :)

Postitamine  Pacha Reede Juul 31, 2009 7:30 pm

Selle kõige peale oskan vaid nii palju öelda, et uskuge endasse ja kuulake mida on teistel öelda.
Tean seda, et tean veel väga vähe.
Ärge PALUN vaielge nii palju!!!! Mad
Pacha
Pacha

Postituste arv : 36

Tagasi üles Go down

Postitamine  linde Püh Aug 02, 2009 10:05 pm

Kui minu sõbrad usuvad seda mida leht kirjutab, siis mina eeldan, et inimesed siin foorumis enam nii sinisilmsed pole. Nii...okei ja väga hea. Aga nüüd seda rubriiki lugedes jäi mul ulje, et mõned usuvad igat sõna nyyd mida need nö. antiglobalistid usuvad. See teeb ju põhimõtteliselt sama naiivseks teid kui nemad, kes ajakirjanudst usuvad. Muidugi ei tasu uskuda Ka seda mida Jones räägib. Alati tuleb skeptiliselt selliseid asju võtta. ka minul on Alex Jonesi koha pealt kahtlused, kuigi ma arvan, et ta siiski võitleb selle jama vastu. Tema tundub olema siiski see inimene, kes on raha peal väga palju väljas. Mida ma tahan öelda. See, et me nüüd teme teistest rohkem ja oleme nö. ülese ärganud, ei tähenda, et me peame laskma ennast pimestada nendest allikatest, mida meie nüüd jälgime ja vaatame. ma arvan, et saaks terrorplaneti ja tavalisi uudiseid võrrelda. Mõlemad kirjutavad millegist mida keegi peaks uskuma. Samuti võib ka Alex Jones liialdada ja mina arvan, et ta kohati ka seda teeb. Lihtsalt kaine mõistus ja usaldada pole mõtet kedagi. Aga kindlasti on samm edasi, et me nii naiivsed pole, et ajalehes igat artiklit usume ja Mina juba olen korduvalt pidanud kogema, kuidas mulle öeldakse sõbra suust, et "Mina usun seda mida ajaleht kirjutab!" Mina isiklikult usuks David Icket rohkem.
linde
linde

Postituste arv : 63

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pacha Püh Aug 02, 2009 10:14 pm

Vahet ei ole kui palju keegi kedadi usub. Wink
Vaid see ,et võitleksime ühel ees märgil ja eesmärk võiks ju olla vaba maailm igasugusest halvast.
Pacha
Pacha

Tagasi üles Go down

Postitamine  KuriVaiM Püh Aug 02, 2009 10:25 pm

kuidas üleval hoida ca 10 pealist meeskonda kes igaüks neist tahab oma vorsti leiva peale saada pluss veel 3 väljaspoolt USA kes kirjutavad artikkleid saitidele, vaevalt et nad Alexit omalõbuks aitavad, sponsorid peab promoma, muidu keegi ei toeta, kõikke tema filme saab tasuta tirida/vaadata aga toetamise eesmärgil saab ka osta tema meediat et materiaalselt abi eesmärgil, ainuüksi raha peal ta vaevalt väljas on, selgitamaks asja tõsidust väike "tour" uude infosõja tagalasse:

KuriVaiM
KuriVaiM

Tagasi üles Go down

Postitamine  linde Püh Aug 02, 2009 11:00 pm

See on ainult minu arvamus!
Alex Jones on mees, kes on saanud aru poliitika telgitagustest ja see on väga hea. Alex Jones on mees, kellel on "mune", nagu Ameeriklased ütlevad. See on väga hea samuti. Alex Jonesil on üks puudus. Ta ei oska inimestele mõistlikult reaalsust kohale toimetada, vaid ta surub seda peale. Muidugi paljudele see on mõjunud ja ka see on väga hea, aga mina arvan, et ta suudaks teisiti palju edukam olla. Samuti väidan, et temasuguseid rohkem võiks alati olla.
linde
linde

Postituste arv : 63

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pacha Esm Aug 03, 2009 9:27 am

linde kirjutas:See on ainult minu arvamus!
Alex Jones on mees, kes on saanud aru poliitika telgitagustest ja see on väga hea. Alex Jones on mees, kellel on "mune", nagu Ameeriklased ütlevad. See on väga hea samuti. Alex Jonesil on üks puudus. Ta ei oska inimestele mõistlikult reaalsust kohale toimetada, vaid ta surub seda peale. Muidugi paljudele see on mõjunud ja ka see on väga hea, aga mina arvan, et ta suudaks teisiti palju edukam olla. Samuti väidan, et temasuguseid rohkem võiks alati olla.

Sinuga täitsa sama meelt!
bounce
Meil siin eestis isegi samasugune julge mees olemas ,kes julgeb avalikult ka sellest rääkida MARGUS LEPA.
Minu arvates ajab see mees ka õiget asja. Kuulake nõmmeraadio kodulehel lõunatunni kordus saateid http://www.nommeraadio.ee/uudised/ sunny
Pacha
Pacha

Tagasi üles Go down

Postitamine  KuriVaiM Laup Aug 08, 2009 5:13 pm

Terve Alex Jonesi tiim on muundunud jokkeriteks nagu seda on B.H Obama Very Happy & $1000 auhinnaga jokkeri posterite kampaania:

KuriVaiM
KuriVaiM

Tagasi üles Go down

Postitamine  KuriVaiM Püh Aug 09, 2009 6:08 pm

Jokkeri posterid vs Politsei

KuriVaiM
KuriVaiM

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3

Tagasi üles

- Similar topics

:: Varia :: Muud teemad